Mene zaboli ona stvar za kvalitetniji, brži, ljepši i to. Mene zanima samo omjer uloženog i dobivenog, a ako kompanija ostvaruje ogroman profit za manji broj mobitela od konkurencije, onda mi to ne ide baš zajedno sa logikom najbolji omjer dobivenog/uloženog za korisnika.
Ljut si jel steka,raspada se, ne radi dobro?
Uglavnom to su samo statistički podaci i nemaju direktne veze s kvalitetom prodavanih uređaja tako da nemate potrebu raspravljati o tome.
Ja i dalje tvrdim da ako je nešto popularnije ne znači da je i kvalitetnije. Jer po tome jedan big brother bi bio najbolja emisija na TV-u u svijetu, a mislim da svi znamo da on to nije...
Tako da to vrijedi i za sve ostalo. Ne kažem ni da je to isto jako loše, ali je pogođeno za masu, i zato je popularno.
Hm, iPhone 3G? Ah da sad se sjecam!
A netko te silio da staviš nadogradnju koja BTW nije bila namijenjena tvom telefonu?
Apple ima najvece prihode od prodaje mobitela, ima najvise novaca za razvoj, i to rezultira najboljim proizvodom. Zar je to tako tesko shvatiti...
jedan samsung ima puno vise love od tvog appla. lg ima vise love od appla itd itd.. i di je sad tvoja logika?? oladi malo. nije apple neka magicna kompanija koja nekom vracarijom proizvodi "najbolje mobitele" nego svoj uspijeh mogu zahvaliti upravo takvima kao sto si ti. slijepim sljedbenicima koji dizu u nebesa komad plastike.
odakle ti to, Apple ima najviše para. odnedavno 2ga najvrijednija kompanija na svijetu, uz bok Exxonu, prešišali microsoft, google debelo, ibm, samsung itd. itd...
nije ovo Apple od prije 5-6 godina, sad su najjachi, a to su im donijele inovacije, koja svi pokusavaju pratit...
nisan ni lover ni hejter, ali takvo je činjenichno stanje
Osobno volim i Android i iOS. Svaka ima svoje prednosti i mane. Trenutno koristim iPhone 4 i služi me savršeno. Android malo zaostaje po pitanju fluidnosti cijelog sustava al se zato može bolje customizirat od iOS-a. Nema savršenog os-a.
Ljut si jel steka,raspada se, ne radi dobro?
Očito ne znaš što znači omjer uloženog dobivenog. Bez brige, ja sam prezadovoljan sa svojim Desireom i neće mi dosta dugo trebati noviji mobitel.
Koje gluposti. Apple radi tako uvjerljive reklame da svi odu u ducan i kupe iPhone, a kasnije se hvale prijateljima: "ja imam iphone". Ma peh. Moras jailbreakat iPhone da bi dobio bar polovicu onog sto bi smartphone morao imat.
Siguran sam da bi udio iOS-a bio manji od 10 milijuna da se za onaj spijunski program u Apple-ovim mobitelima saznalo u 1. ili 2. mjesecu.
Koje gluposti. Apple radi tako uvjerljive reklame da svi odu u ducan i kupe iPhone, a kasnije se hvale prijateljima: "ja imam iphone". Ma peh. Moras jailbreakat iPhone da bi dobio bar polovicu onog sto bi smartphone morao imat.
Siguran sam da bi udio iOS-a bio manji od 10 milijuna da se za onaj spijunski program u Apple-ovim mobitelima saznalo u 1. ili 2. mjesecu.
Jesi ti otiša u dućan i kupia iPhone? Jesi se ti hvalia kako imaš iPhone?
Nisu svi.
Neki jednostavno oće uređaj koji je lip i radi pouzdano, kupe neku aplikaciju i slično. I ne, ne moraš imat jailbrakean iPhone da bi iskoristia sve šta smartphone mora imat. Nisu svi ljudi tehnološki napredni da znaju baratat sa rootanjen androida (a i iphonea), a niti imaju svi volje sa tim.
di su svi oni bili prije 5 godine kad je izasao prvi iphone, sad odjednom svi to rade, da ne spominjem samsung, koji kopira macbook air, iPod, i Iphone, daj molim te, di je bil samsung kad se stvarala povijest računala, oni su u ovih 5 godina zaradili vise para nego samsung od kako postoje, nemogu vjerovati da ima tolkih debilčina :P
a ovaj spijunski program, pa koga briga, cak nije ni istina, hahah nemogu vjerovati :P
a ovaj spijunski program, pa koga briga, cak nije ni istina, hahah nemogu vjerovati :P
a di si ti bio kad su na forumu ljudi poceli koristiti tipku edit?? a di si tek bio kad su se koristili samsungovi mobiteli a iphone nije ni postojao? a di si bio kad su racunala koja su radila na winsima bila( i jos jesu) popularnija nego ona sa leopardom (i-os)? ajd oladi malo. nitko ovdje ne trpi flejmanje vec argumentiranu raspravu.
Apple ima najvece prihode od prodaje mobitela, ima najvise novaca za razvoj, i to rezultira najboljim proizvodom. Zar je to tako tesko shvatiti...
jedan samsung ima puno vise love od tvog appla. lg ima vise love od appla itd itd.. i di je sad tvoja logika?? oladi malo. nije apple neka magicna kompanija koja nekom vracarijom proizvodi "najbolje mobitele" nego svoj uspijeh mogu zahvaliti upravo takvima kao sto si ti. slijepim sljedbenicima koji dizu u nebesa komad plastike.
odakle ti to, Apple ima najviše para. odnedavno 2ga najvrijednija kompanija na svijetu, uz bok Exxonu, prešišali microsoft, google debelo, ibm, samsung itd. itd...
nije ovo Apple od prije 5-6 godina, sad su najjachi, a to su im donijele inovacije, koja svi pokusavaju pratit...
okaz? link? potvrda? bilo sto?
htio sam reci da vecina kupuje iPhone zbog reklama, a uopce neznaju sta je iPhone. Bitno je da su oni face jer "tipkaju" po iPhone-u.
Tko kaze da taj spijunski program ne postoji???? Cak i u Apple-u su potvrdili da postoji, ali "magarci" nisu rekli kako ga deaktivirati.
To je krsenje privatnosti i trebali bi zatvorit tvrtku.
okaz? link? potvrda? bilo sto?
http://www.reuters.com/article/2010/05/26/us-apple-stock-idUSTRE64P5PE20100526
da, zato appleove dionice vrijede 350$ a googleove 525$
ROFL!!! Koja provala :))) Tebi stvarno nista nije jasno ;)
E sad si se prosro svaka ti cast.
srećom pa MSoftove vrijede samo 24 dolara ... wanker :D
Daj odakle ti te informacije da apple ima vise novaca i vise svega? Fala
http://www.wolframalpha.com/input/?i=microsoft+apple+google
uzmi u obzir da apple raste nekoliko puta brže od ostalih firmi sličnih proporcija. tako da sudeći po zadnjem kvartalu, najavi za sljedeći i prognozama, do kraja godine će vrijediti dvostruko od Msofta, a očekivani prihodi za 2011. su oko 120 milijardi dolara.
srećom pa MSoftove vrijede samo 24 dolara ... wanker :D
Pa znaci da je nas ledo (6000kn dionica) vrijedniji od applea, googlea i microsofta zajedno! WOW!
E ovaj je najbolji!
http://finance.yahoo.com/q?s=AAPL
http://finance.yahoo.com/q?s=GOOG
http://finance.yahoo.com/q?s=MSFT
Nije vazno koliko vrijedi jedna dionica nego sve dionice zajedno.
Evo ovako Google = 168 MILIARDI $, Apple = 324 MILIARDI $, Microsoft = 214 MILIARDI $
pokopao bi Apple u samu jezgru Zemlje.
http://www.wolframalpha.com/input/?i=microsoft+apple+google
uzmi u obzir da apple raste nekoliko puta brže od ostalih firmi sličnih proporcija. tako da sudeći po zadnjem kvartalu, najavi za sljedeći i prognozama, do kraja godine će vrijediti dvostruko od Msofta, a očekivani prihodi za 2011. su oko 120 milijardi dolara.
Apple je drugi naziv za najbolji marketing.
Isto tako, cijena i dobra reklama ne opravdavaju kvalitetu.
Apple je drugi naziv za najbolji marketing.
Isto tako, cijena i dobra reklama ne opravdavaju kvalitetu.
Meni se Iphone čini skroz kvalitetan?