Eto konacno je izašla finale verzija SP1 za vistu.
Pa uživajte vistaši!
Pa uživajte vistaši!
I jel netko instalirao x64 verziju??? Ima kakvih problema ??? Jel sve normalno radi ???
Pa uživajte vistaši!
Jel može link (ako je izašla finalna verzija).Jedino što vidim je ovo,a to je za pretplatnike.
http://technet.microsoft.com/en-us/windowsvista/bb738089.aspx
Nema potrebe,skužio sam.
Pa uživajte vistaši!
Skinuo i instalirao Service za 64-bitnu Vistu i mogu reći da je sve prošlo u redu.Trenutno radim defragmentaciju sistemske particije od 40 GB i mogu vam reći da je ugrađeni alat za defragmentaciju podjednako spor,s druge pak strane sada se nudi opcija da se odabera neka druga particija (naravno ova mogućnost je trebala biti u Vistu od prvog dana,ali što ćeš).
Jučer sam ga uredno instalirao preko win updatea, nekih 45 minuta mu je trebalo, po restartu mi je srušio grafički sustav ( nvidia forceware 163 ) i zvuk nije radio ( X FI ). reinstalacija najnovijih drajvera rješila je problem, i sad koliko vidim sve uredno radi. Doduše, nisam ga nešto nabrijavao opterećenjem, ali nisam ni vidio neka naročita poboljšanja u perfomansama.
U nekim slučajevima, primjerice kopiranje više malih datoteka bi trebalo biti brže. Navodno je i grafički sustav nešto brži u većini igara. Osobno - ni sam nisam uočio neke lude pomake u brzini.
kao što sam rekao u nekoliko tema o visti . SP1 nije zapravo zakrpa to je samo dio koji nedostaje.Pošto je microsoft izdao vistu prebrzo kako bi mogao zaraditit ili kakve su već planove imali.
ZAKLJUČAK:
vista SP1 nemožemo smatrat kao zakrpu!
Pa uživajte vistaši!
yaaay,jedva čekam da ju instaliram!
Osobno, ne veselim se previše. Vista Ultimate 64bit mi je radila i do sada jako dobro, pa ne vidim kako će mi SP1 nešto popraviti (može mi samo nešto sj***ti).
Jel barem dx10.1 uključen u to čudo?
offkors...