Dostupan Windows Vista Service Pack 1

poruka: 13
|
čitano: 2.027
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Windows Vista Service Pack 1".
17 godina
neaktivan

Eto konacno je izašla finale verzija SP1 za vistu.

Pa  uživajte  vistaši!

C2D@3360mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz@2,2V, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan Windows Vista Service Pack 1

I jel netko instalirao x64 verziju??? Ima kakvih problema ??? Jel sve normalno radi ???

Show no mercy... for you shall receive none.
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Pa  uživajte  vistaši!

Jel  može  link  (ako  je  izašla  finalna  verzija).Jedino  što  vidim  je  ovo,a  to  je  za  pretplatnike.

http://technet.microsoft.com/en-us/windowsvista/bb738089.aspx

17 godina
neaktivan

Nema potrebe,skužio sam.Smijeh

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Pa  uživajte  vistaši!

http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/sp1.mspx
Nažalost moja informacija na ovoj stranici je suprotna,Microsoft preporučije čekati do sredine četvrtog mjeseca.Pardon ,mali ispravak,automatic download će biti dostupan sredinom četvrtog mjeseca a na dotičnoj stranici odite na Microsoft Download center i tamo možete skinuti service pack 1....ali ručno ne automatic download.

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 13:14 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan

Skinuo i instalirao Service za 64-bitnu Vistu i mogu reći da je sve prošlo u redu.Trenutno radim defragmentaciju sistemske particije od 40 GB i mogu vam reći da je ugrađeni alat za defragmentaciju podjednako spor,s druge  pak strane sada se nudi opcija da se odabera neka druga particija (naravno ova mogućnost je trebala biti u Vistu od prvog dana,ali što ćeš).

0 0 hvala 0
17 godina

Jučer sam ga uredno instalirao preko win updatea, nekih 45 minuta mu je trebalo, po restartu mi je srušio grafički sustav ( nvidia forceware 163 ) i zvuk nije radio ( X FI ). reinstalacija najnovijih drajvera rješila je problem, i sad koliko vidim sve uredno radi. Doduše, nisam ga nešto nabrijavao opterećenjem, ali nisam ni vidio neka naročita poboljšanja u perfomansama.

(p) & (c) Dario - 2008
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 16:08 (Dario).

0 0 hvala 0
17 godina

U nekim slučajevima, primjerice kopiranje više malih datoteka bi trebalo biti brže. Navodno je i grafički sustav nešto brži u većini igara. Osobno - ni sam nisam uočio neke lude pomake u brzini.

This space for rent!
17 godina

kao što sam rekao u nekoliko tema o visti . SP1 nije zapravo zakrpa to je samo dio koji nedostaje.Pošto je microsoft izdao vistu prebrzo kako bi mogao zaraditit ili kakve su već planove imali.

ZAKLJUČAK:
vista SP1 nemožemo smatrat kao zakrpu!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 16:05 (unknown).
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...
LUXX kaže...

Pa  uživajte  vistaši!

http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/sp1.mspx
Nažalost moja informacija na ovoj stranici je suprotna,Microsoft preporučije čekati do sredine četvrtog mjeseca.Pardon ,mali ispravak,automatic download će biti dostupan sredinom četvrtog mjeseca ,a na dotičnoj stranici odite na Microsoft Download center i tamo možete skinuti service pack 1....ali ručno , automatic download sredinom četvrtog mj..Naravno oni koji "zakrpu" instaliraju neka budu spremni na otkazivanje zvuka ili grafike a možda još pokojeg drivera ali sve se uredno vrati reinsatlacijom staroga ili update novoga prema tome nema frke.Meni je konkretno zvuk pri podizanju jednostavno by by i naravno sistem kaže uredno radi(device manager) ali ništa , zatim po driver ili reinstal i to je to,opet radi.

v_maxcpp
17 godina
protjeran

yaaay,jedva čekam da ju instaliram!

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Osobno, ne veselim se previše. Vista Ultimate 64bit mi je radila i do sada jako dobro, pa ne vidim kako će mi SP1 nešto popraviti (može mi samo nešto sj***ti).

Jel barem dx10.1 uključen u to čudo?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
protjeran

offkors...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice