Meni su beskrajno smješni takvi komentari. Upravo mi se skida 4.3 dok pišem, nekih 700 Mb ( nevjerojatno jelda ) nti ko vrišti niti znam što je novo ( nisam se niti zamarao čitanjem liste prije nego kliknem ok ) jednostavno kao što ga syncam svaki dan na poslu pa mi pokupi i synca bookmarkse, muziku i slično, tako ću sad pokupiti novi apdejt sw i to je to. Da mi je wireless tethering bio kritičan ne bi bio kupio iPhone ili bi imao dodatni uređaj.
ti na svojoj nokiji radiš svašta nešto korisnije nego ja na iPhoneu? Gle, ne radim ja ništa spešl korsino na ajfonu, za to mi služe računala i veliki ekrani. Međutim probao sam mnoge nokije , uključujući ove najnovije izašle poslje četvorke i niti jedna mi se ne može mjeriti što se iskustva korištenja browsera, maila, jednostavnosti nalaženja, skidanja ili kupovine igara i zabavnih ( i djelomično korisnih ) aplikacija koje imam na iPhoneu. ditto za izradu i za kvalitetu prikaza. Po meni i za mene najbolji paket.
Uz to telefon mi se gotovo nikad u dvije godine korištenja nije smrznuo ( trojka je možda dva puta, a četvorka mislim da niti nije do sad ) dok sam kod sonija svako malo vadio bateriju ( jednom tjedno recimo ). Sve što radi radi dobro i provjereno i u pozadini. Ne zamaram se koliko mi je appova upaljeno ( sin mi zna ostaviti preko 50 igara i aplikacija u standby pa to otkrijem nakon dva dana ), koliko i koje aplikacije skidam ... jednostavno stvar služi čemu je namjenjena i k tome ju je čisti užitak koristiti.
Moja me Nokia sluzi godinama u privatne i poslovne svrhe. Takodjer upotrebljavam klasicno racunalo za duzi rad jer mi niti jedan mobitel, ma kako velik ekran imao, ne moze biti zamjenom za ekran prijenosnog ili stolnog racunala tijekom radnog dijela dana. O baterijama u mobitelima niti ne zelim raspravljati. Mobiteli poslovne kategorije koje proizvodi Nokia pouzdani su uredjaji koje ne moras hvatati samo s lijeve ili desne strane, neprestano ocekivati novi softver za njega, muciti se po forumima za obicne stvari itd. Nokia je u svojim mobitelima oduvijek nudila najbolji moguci raspored izbornika i funkcija, pa je odavno poznata po lakoci upotrebe (za razliku od recimo Siemensovih mobitela). Mobitel ne opterecujem nepotrebnim programima, a ponajmanje s 50+ igara i sl.
Takodjer, mobitel mi sluzi u svrhu kojoj je namijenjen i cisti ga je uzitak upotrebljavati.