Dostupan iOS 4.3

poruka: 100
|
čitano: 9.861
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iOS 4.3".
15 godina
protjeran
Re: Dostupan iOS 4.3
artfull kaže...

Meni su beskrajno smješni takvi komentari. Upravo mi se skida 4.3 dok pišem, nekih 700 Mb ( nevjerojatno jelda ) nti ko vrišti niti znam što je novo ( nisam se niti zamarao čitanjem liste prije nego kliknem ok ) jednostavno kao što ga syncam svaki dan na poslu pa mi pokupi i synca bookmarkse, muziku i slično, tako ću sad pokupiti novi apdejt sw i to je to. Da mi je wireless tethering bio kritičan ne bi bio kupio iPhone ili bi imao dodatni uređaj.

ti na svojoj nokiji radiš svašta nešto korisnije nego ja na iPhoneu? Gle, ne radim ja ništa spešl korsino na ajfonu, za to mi služe računala i veliki ekrani. Međutim probao sam mnoge nokije , uključujući ove najnovije izašle poslje četvorke i niti jedna mi se ne može mjeriti što se iskustva korištenja browsera, maila, jednostavnosti nalaženja, skidanja ili kupovine igara i zabavnih ( i djelomično korisnih ) aplikacija koje imam na iPhoneu. ditto za izradu i za kvalitetu prikaza. Po meni i za mene najbolji paket.

Uz to telefon mi se gotovo nikad u dvije godine korištenja nije smrznuo ( trojka je možda dva puta, a četvorka mislim da niti nije do sad ) dok sam kod sonija svako malo vadio bateriju ( jednom tjedno recimo ). Sve što radi radi dobro i provjereno i u pozadini. Ne zamaram se koliko mi je appova upaljeno ( sin mi zna ostaviti preko 50 igara i aplikacija u standby pa to otkrijem nakon dva dana ), koliko i koje aplikacije skidam ... jednostavno stvar služi čemu je namjenjena i k tome ju je čisti užitak koristiti.

Moja me Nokia sluzi godinama u privatne i poslovne svrhe. Takodjer upotrebljavam klasicno racunalo za duzi rad jer mi niti jedan mobitel, ma kako velik ekran imao, ne moze biti zamjenom za ekran prijenosnog ili stolnog racunala tijekom radnog dijela dana. O baterijama u mobitelima niti ne zelim raspravljati. Mobiteli poslovne kategorije koje proizvodi Nokia pouzdani su uredjaji koje ne moras hvatati samo s lijeve ili desne strane, neprestano ocekivati novi softver za njega, muciti se po forumima za obicne stvari itd. Nokia je u svojim mobitelima oduvijek nudila najbolji moguci raspored izbornika i funkcija, pa je odavno poznata po lakoci upotrebe (za razliku od recimo Siemensovih mobitela). Mobitel ne opterecujem nepotrebnim programima, a ponajmanje s 50+ igara i sl.

Takodjer, mobitel mi sluzi u svrhu kojoj je namijenjen i cisti ga je uzitak upotrebljavati.

15 godina
protjeran
bistri kaže...

I mislim da imam ipak pravo nakon tri godine bez kartona na ovom forumu rec da bi mogli i pocet malo modovi radit jel su teme neupotrebljive skroz posto je iz nekog razloga svaka apple tema troll free zone.

Drugim rijecima, ti bi uveo cenzuru.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
artfull kaže...
Kill Frenzy kaže...
logic kaže...

Zar u iphoneu nema funkcije da ti sam javi kad ti dodje update? Zar to moras procitati iz novina? Svasta. Ja se ujutro probudim i mob me obavijesti da ima update.

Ti već lagano postaješ smiješan sa svojim ispadima

meni isto curu svako toliko motorola budi usred noći da ima apdejt :D

A tako zoves svog ptića :) Motorola :)

EDIT: Ja sam mislio da ga zoves iFuck :P

motorola je od curke ... ona ima super sposobnost da ti sama javi da je stigao update što ajfon nema ... obično javi u sred noći ;)

A.
17 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...

Moja me Nokia sluzi godinama u privatne i poslovne svrhe. Takodjer upotrebljavam klasicno racunalo za duzi rad jer mi niti jedan mobitel, ma kako velik ekran imao, ne moze biti zamjenom za ekran prijenosnog ili stolnog racunala tijekom radnog dijela dana. O baterijama u mobitelima niti ne zelim raspravljati. Mobiteli poslovne kategorije koje proizvodi Nokia pouzdani su uredjaji koje ne moras hvatati samo s lijeve ili desne strane, neprestano ocekivati novi softver za njega, muciti se po forumima za obicne stvari itd. Nokia je u svojim mobitelima oduvijek nudila najbolji moguci raspored izbornika i funkcija, pa je odavno poznata po lakoci upotrebe (za razliku od recimo Siemensovih mobitela). Mobitel ne opterecujem nepotrebnim programima, a ponajmanje s 50+ igara i sl.

Takodjer, mobitel mi sluzi u svrhu kojoj je namijenjen i cisti ga je uzitak upotrebljavati.

Pa čemu onda, sorry na izrazu, kenjkanje na iOS temi? O svega što sam probao četvorka mi je daleko najdovršeniji proizvod ... i ne, nemam nikakvih opterećenja sa igrama, znao sam imati preko 100 igara zbog sina, jer mi je to ponekad jedini način da me pusti na miru petnaest minuta dok popijem kavu sa frendom, i nikakve brige jesu li ostale popaljene u pozadini.

Što god tko mislio i poistovjećivao iPhone sa šminkom ( ili mercedes sa hercegovcima ) ajfon je ponajbolji smartphone koji postoji, bez ikakve dileme kao što je mercedes odličan auto, premda ih vole i seljačine, doduše audiji su u zadnje vrijeme preuzeli taj primat :D )

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 19:20 (artfull).
15 godina
logic kaže...
@kill
Zasto ispadima? Uvrijedio sam nekoga? A nisu ispadi tvrdnje da je update kd applea super a na androidu bezveze. Vi ste smijesni. Zar nije zalosno smijesna izjava da za update telefona cujes iz novina? Meni jest.

smiješno ili žalosno neznam više je to da nema niti jedne teme od apple-u tj bilo kojem njegovom proizvodu a da nema tebe koji pljuješ sve od reda. Nešto tebe gadno muči. Ljubomora,zavist...neznam

15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 4.3

Evo konkretno pitanje, vjerojatno prvo u ovoj temi, za one koji su već instalirali jeli safari stvarno brži nego prije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja ne vidim neku bitnu razliku da budem iskren... :-/
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Ni ja ne primjecujem neku razliku ali safari i prije u najmanju ruku nije bio spor
15 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

i sad će ovaj ne tako značajan tekst vjerojatno dobiti preko 100 komentara ... a najmanje riječi biti će o updateu ...  {#}

rekoh vam {#}

:)
15 godina
protjeran
artfull kaže...

Pa čemu onda, sorry na izrazu, kenjkanje na iOS temi? O svega što sam probao četvorka mi je daleko najdovršeniji proizvod ... i ne, nemam nikakvih opterećenja sa igrama, znao sam imati preko 100 igara zbog sina, jer mi je to ponekad jedini način da me pusti na miru petnaest minuta dok popijem kavu sa frendom, i nikakve brige jesu li ostale popaljene u pozadini.

Što god tko mislio i poistovjećivao iPhone sa šminkom ( ili mercedes sa hercegovcima ) ajfon je ponajbolji smartphone koji postoji, bez ikakve dileme kao što je mercedes odličan auto, premda ih vole i seljačine, doduše audiji su u zadnje vrijeme preuzeli taj primat :D )

Daleko od toga da me iphone ne zanima, jer inace ne bih ni citao vijesti o njemu. U svemu tome je tragikomicno upravo dodavanje pojedinih funkcija koje bi u toj kategoriji mobitela trebale biti prisutne od prvoga dana. A umjesto toga imamo ovakve naslove: "Copy/paste update for Windows Phone 7 in second half of March" (http://www.gsmarena.com/copy_paste_update_for_windows_phone_7_in__second_half_of_march-news-2406.php). Je, rijec je o WP7, a ne o iOS-u, ali to je ista kategorija mobitela tzv. pametni telefoni, pa se takvi "krupni" updateovi njima ne bi trebali dogadjati. Em je smijesno, em je tuzno. Za tu kolicinu novca i pompe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 22:00 (propuhmajstor).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice