Dolje Grooveshark, živio Deezer

poruka: 34
|
čitano: 7.609
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dolje Grooveshark, živio Deezer".
17 godina
Re: Dolje Grooveshark, živio Deezer

yeap. tu se slažemo, mi bez fejsa se možemo lagano khm khm 

eQuanimity, Lan Wars. eXtreme | pravim noliferima Nova godina počinje pri izlasku novog coda!
17 godina
neaktivan

deezer na prvu izgleda dobro, a pretplata je stvarno jeftina.

Čak i premium pretplata je 50 kn, što stvarno nije puno jer se uz to dobije neograničeno slušanje na mobitelu, a ono što je meni važno i na ipadu koji mi je postao glavni glazbeni centar u kući.

Za početak sam zadovoljan.

A ovo što se treba ulogirati preko fejsbuka - meni FB upravo tome i služi, jednistveni account za prijavu na razne servise. I ni za što drugo :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako se glazbenici naplaćuju na ovakvim servisima? Pretpostavljam da moji novci idu onima koje salušam na dotičnom servisu? 

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam kvećšn oko Deezera. Dobio sam ga s T-Comom i mogao bi ga i koristiti čak, iako inaće koristim Spotify i draži mi je. Međutim ima jedna stvar koja me odvraća od toga i zapravo mi onemogućava da ga uopće koristim: nema onaj klinac da na last.fm scrobbla samo ako se presluša 50% ili više od pjesme. Tako da kad preskačem pjesme, sve to scrobbla. Iznimno mi je važno da mi sve scrobbla na last.fm i da ne izvodi takva s*anja jer ga u suprotnom ne mogu koristit. Statistike npr. od Simple Last.fm Scrobblera s mobitela gdje mi je Total now playing actions čak 10x veći od Total scrobbles govori dovoljno koliko često preskačem pjesme. Dakle ne mogu na taj način koristit Deezer jer će mi uništiti sve play counteve i chartove na last.fm-u. Jel netko od vas zna kako riješiti taj problem?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice