Da taj Apple ne valja, ne bi ovakav hype se stvarao oko njegovih mana i nedostataka ... Činjenica je da se njihovi uredjaji prodaju, drže cijenu i imaju kvalitetu koja NJIHOVE kupce zadovoljava i ne vidim što je tu problem? Tko je tu fanboy ili ovca, prije ti ukay1000, nego itko drugi.
I da, slažem se, forum je misto gdje se iznose mišljenja i rasprave, ali je problem što je toga sve manje i svi misle uvijek da su 100% u pravu, bez iti jednog argumenta.
Ja sam tu da raspravljam, da. Argumenata sam napisal kolko oces. To kaj ti i dalje (i slicni) tupite svoje BEZ ARGUMENATA, ne prihvacjuci tudje koje ne mozete pobit je - ignorancija. Ja sam pobil da iphone nije brzi i da je sve to relativno. Neke aplikacije idu u korist s5, neke iphonu od, freaking, 800 dolara ili u hrvatskoj preko 8k kuna! Istina, svatko nek radi svojim novce kaj oce. Nek brise i dupe, ali takvoga smatram najvecim kretenom, isto kao i onoga s polo majcom i onim konjom gore.
Ti imaš S5 i ti si pametan? Zašto nisi kupio nekog kineza (ništa loše ne mislim pri tom) od 150$ koji ima iste specifikacije kao i S5? Koja je razlika između tebe i onoga tko je kupio taj od 150$ i onoga tko je za iP6 dao 1000$??
Ne znaš niti razgovarati, a još manje to što misliš znaš napisati. Sreća pa tvoje postove više ne vidim.