DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 84.416
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
13 godina
Sad vise ni brzina nije bitna kad tebi ne pase? I pises elaborate o svojoj ljubavi? Kokodak! :-)
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

O kakvoj brzini pričamo molim te?

Android KitKat 4.4.4 (na Nexusu 5) i iOS8 su lockani na 60 fps-a, sve ostalo su nebuloze.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

3 1 hvala 0
16 godina
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6
N!NO kaže...
Sad vise ni brzina nije bitna kad tebi ne pase? I pises elaborate o svojoj ljubavi? Kokodak! :-)

A gle, vi jabucari ste opsjednuti s brzinom, zato vam je Al Bundy brzinski idol. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
ukay1000 kaže...
N!NO kaže...

A gle, vi jabucari ste opsjednuti s brzinom, zato vam je Al Bundy brzinski idol. 

Hahahahahahahaha, možda i je, ali je onda tebi onda idol njegov sin, hahahahahahahahahaha!!!!!
ATJ Lučko
11 godina
protjeran
Necete valjda nakon ovoliko dana napustiti ovako divnu temu?
13 godina
protjeran

Sve je počelo sa Iphone 6 je isti kao i dvije godine star Nexus a kad im dokažeš da je iPhone brži od svih Androida vani onda smo opsjednuti brzinom.

Zaključak nakon skoro tisuću poruka. Tko zna što nas još sve čeka?

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Gnjakotaro kaže...

Sve je počelo sa Iphone 6 je isti kao i dvije godine star Nexus a kad im dokažeš da je iPhone brži od svih Androida vani onda smo opsjednuti brzinom.

Zaključak nakon skoro tisuću poruka. Tko zna što nas još sve čeka?

iPhone 6 je negdje kao i Nexus 6, možda mrvicu brži, ali neprimjetno u svakodnevnom radu. A od ostalih Android flagshipa iPhone 6 je isto tako u svakodnevnom radu neprimjetno brži (govorim o M8, Z2, Z3...).

10 godina
protjeran

Usporedil u zagrebu iphone 5s sa mojim nexus 5 OC na 2.8ghz(ART,eleX,PA) i iphone ga pojede u brzini i dalje :( kmu . Kak pa je tek onda na šestici

14 godina
odjavljen
roflmao1 kaže...

Usporedil u zagrebu iphone 5s sa mojim nexus 5 OC na 2.8ghz(ART,eleX,PA) i iphone ga pojede u brzini i dalje :( kmu . Kak pa je tek onda na šestici

A ja usporedio iP5s sa N5 i ja sam dobio obrnuti dojam.. Sto cemo sad?

11 godina
protjeran
nema tu brzi sporiji kad su sve to brzi mobiteli...
16 godina
Posto nekima fali par dasaka u glavi, ponovit cu ponovo. Mobovi se ne testiraju nakon boota, već nakon korištenja. Govorim za android. Stvari se kesiraju, otvara se instantno i to je kreator onog videa itekako znal, ali posto živi od klikova na video, moral je napraviti trolersku debilanu o brzini da pokaže kako najnoviji apple sustav (i hw i SW) pobjedjuje Samsung i Htc sa starim sustavima 11 mjeseci, a o skoro dva puta manjoj rezoluciji da ne govorim. Jadno, trolerski i prenapuhnuto. Radne se držite savijače, puno ozbiljniji problem od 1 sek bržeg otvaranja angry birdsa. Fail na failovima.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
ukay1000 kaže...
Posto nekima fali par dasaka u glavi, ponovit cu ponovo. Mobovi se ne testiraju nakon boota, već nakon korištenja. Govorim za android. Stvari se kesiraju, otvara se instantno

Dobro jesi ti uopce pogledao taj test?

Upravo i pokazuje kako se stvari kesiraju i "instantno otvaraju" u drugom krugu, a S5 morao ponovno ucitat sve aplikacije, mora da mu fali memorije. {#}

Dok iPhone6 sa 1Gb ne otvara nis ponovno (jedino je web stranicu reloadao koliko vidim).

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
Da jesam. I ne znam kolko mu je video stvaran jer je popljuvan u komenrarima besno. Ne velim da je laziran (vrlo moguce, zivi se od klikanja, to je vruca tema trenutno), ali na s5 nemam reloadanja kad jednom pokrenem app, nemam ni na nexusu, nemam ni na notu 10.1, ni na tabu 3 8.0 sa jos manje rama, nisam imao ni na kinezima. Uglavnom, na htcu sve leti a bas se samsung reloada :) Lik smrdi na kliometar. No vec sam napisal, usporedjuje se krivo. Manja rezolucija, najnoviji os, brutalno agresivan soc i sve skupa napravljeno jedno za drugo, povezano pupcanom vrpcom... Rezultati su takvi kakvi jesu (ako su validni). Da znam da ce mi neko kliknut na video mogel bi i sam napraviti usporedbu :), naravno, sa note 4.
16 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...
Da jesam. I ne znam kolko mu je video stvaran jer je popljuvan u komenrarima besno. Ne velim da je laziran (vrlo moguce, zivi se od klikanja, to je vruca tema trenutno), ali na s5 nemam reloadanja kad jednom pokrenem app, nemam ni na nexusu, nemam ni na notu 10.1, ni na tabu 3 8.0 sa jos manje rama, nisam imao ni na kinezima. Uglavnom, na htcu sve leti a bas se samsung reloada :) Lik smrdi na kliometar. No vec sam napisal, usporedjuje se krivo. Manja rezolucija, najnoviji os, brutalno agresivan soc i sve skupa napravljeno jedno za drugo, povezano pupcanom vrpcom... Rezultati su takvi kakvi jesu (ako su validni). Da znam da ce mi neko kliknut na video mogel bi i sam napraviti usporedbu :), naravno, sa note 4.

Cim dobijes Note 4 molim te da napravis usporedbu. I onda istu postaj u ovoj temi. Dogovoreno?

16 godina
Morat ce neko donirat i iphone 6. Evo, mozes ti kad se vec javljas. :)
16 godina
odjavljen

Ne koristim iPhone na zalost. Na androidu sam. No nisam toliki fanboj da tvrdim nebuloze poput tebe.

Inace, vjerujem da ce netko od iPhone korisnika od dragosti otici s tobom na kavicu pa da snimis taj video.

2 0 hvala 0
16 godina

A kakve ja to nebuloze tvrdim? Jer imam muda reci kaj mislim i iza svake svoje rijeci stojim? Nije ti nebuloza usporedjivanje starih modela s najnovijim s ogromnim razlikama medju platformama? Nije ti nebuloza youtube video koji je sposran do Tokia i nazad zbog pristranosti? Ili ovaj kreten gore kaj vredja? Ili ostatak kaj ne cita s razumijevanjem pa se moram ponavljati ko papagaj jer su malo usporeni i teze kopcaju"? Koji god argument jabucaru postavis pred facu jednostavno ga nikad nece prihvatiti. Zasto? Zato jer su to najveci ignoranti u svemiru. Iphone 6 je smece prenapuhano s hwom iz 2012 (osim debelog soca), sw je zbagiran, savija se, kosta ko 5 kvalitetnijih androida (ili wp ak os) s najruznijim dizajnom valjda ikada.http://m.youtube.com/watch?v=t5XL5OIuGlg Jadno.

Edit:http://m.youtube.com/watch?v=oE8jHskLNfQ fascinantna prednost 6 nad s5. Sve se dimi od brzine. Vidlo se na kilometar da lik u onom prvom videu kaka. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 11:20 (ukay1000).
16 godina
odjavljen

Svaka cast na 'mudima', i u pravu si. Naravno da jesi. Nista se ne moze objasniti appleljupcima. A ako netko uleti sa strane (ne koristi iPhone) i ne slaze se s tobom, idemo automatski i njega proglasiti iOvcom i cime li vec ne. Jer nista drugo ta osoba ocito ne moze biti.

Majko mila kakvih likova ovdje ima. Srdacan ti pozdrav, povlacim se iz ove 'rasprave'.

7 0 hvala 0
16 godina
Sad jos i kleveces za sto se moze dobiti crni karton. Ad hominem da ne spominjem (koja rima). Ja cu se ponavljati kolko god treba dok se ne shvati, makar me napalo 800 ljudi. Svadja je primarno nastala zbog videa koji je na kilometar namjesten u korist iphona. Ako potrosis 1 minutu na google vidjet ces da u dosta tih usporednih testova cak brzina ide i u korist s5, makar je sve to tu negdje. 64 bita vs 32, najnovija iteracija osa vs 11 mjeseci starog, 2x manja rezolucija ekrana vs 1080p, 2 milijardi tranzistora va 700 milijuna i dobijes sto? Sipak. 0.3 sekunde brze otvaranje? Da se izrazim ko apple amer "jesus christ, f ignorants". Kaj se tu ne imas slagati (kad vec glabamo o brzini)?
15 godina
To su argumenti djeteta što ukaj govori. Nazivat nekoga ovcom ili nekim drugim imenom jer kupuje nešto za "puno" para, a ne nešto bolje za manje para je čista glupost i govori više o onome tko to tvrdi nego o kupcu takvih stvari. Potrošačko smo društvo, tehnološki zaostalo jedno 100 godina, te u takvoj okolini svatko zaradjuje i troši svoje novce kako hoće. Ništa nije skupo ni jeftino, jer skupo i jeftino je samo u očima kupca, nikog drugog. Mogućnosti sustava/telefona su ograničene ili pretjerane opet samo za onoga tko će ga koristiti. Ako se nekome ne svidja autonomija baterije, uzet će telefon kojem je to bolje, isto tako za ekran/kameru/software, ...
Da taj Apple ne valja, ne bi ovakav hype se stvarao oko njegovih mana i nedostataka ... Činjenica je da se njihovi uredjaji prodaju, drže cijenu i imaju kvalitetu koja NJIHOVE kupce zadovoljava i ne vidim što je tu problem? Tko je tu fanboy ili ovca, prije ti ukay1000, nego itko drugi.
I da, slažem se, forum je misto gdje se iznose mišljenja i rasprave, ali je problem što je toga sve manje i svi misle uvijek da su 100% u pravu, bez iti jednog argumenta.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
sardax kaže...
To su argumenti djeteta što ukaj govori. Nazivat nekoga ovcom ili nekim drugim imenom jer kupuje nešto za "puno" para, a ne nešto bolje za manje para je čista glupost i govori više o onome tko to tvrdi nego o kupcu takvih stvari. Potrošačko smo društvo, tehnološki zaostalo jedno 100 godina, te u takvoj okolini svatko zaradjuje i troši svoje novce kako hoće. Ništa nije skupo ni jeftino, jer skupo i jeftino je samo u očima kupca, nikog drugog. Mogućnosti sustava/telefona su ograničene ili pretjerane opet samo za onoga tko će ga koristiti. Ako se nekome ne svidja autonomija baterije, uzet će telefon kojem je to bolje, isto tako za ekran/kameru/software, ...
Da taj Apple ne valja, ne bi ovakav hype se stvarao oko njegovih mana i nedostataka ... Činjenica je da se njihovi uredjaji prodaju, drže cijenu i imaju kvalitetu koja NJIHOVE kupce zadovoljava i ne vidim što je tu problem? Tko je tu fanboy ili ovca, prije ti ukay1000, nego itko drugi.
I da, slažem se, forum je misto gdje se iznose mišljenja i rasprave, ali je problem što je toga sve manje i svi misle uvijek da su 100% u pravu, bez iti jednog argumenta.

Ja sam tu da raspravljam, da. Argumenata sam napisal kolko oces. To kaj ti i dalje (i slicni) tupite svoje BEZ ARGUMENATA, ne prihvacjuci tudje koje ne mozete pobit je - ignorancija. Ja sam pobil da iphone nije brzi i da je sve to relativno. Neke aplikacije idu u korist s5, neke iphonu od, freaking,  800 dolara ili u hrvatskoj preko 8k kuna! Istina, svatko nek radi svojim novce kaj oce. Nek brise i dupe, ali takvoga smatram najvecim kretenom, isto kao i onoga s polo majcom i onim konjom gore. 

11 godina
protjeran
Cek, ne kuzim, o cem se sad prica? :-)
16 godina
roflmao1 kaže...

Priie nego sto lazes, lazi pravilno

N5 ne radi sa elementalx na 2.8GHz i uopce postoji stotinjak primjeraka koji mogu raditi naa toj frekvi.

5S gura par puta manje piksela nrgo N5.

A kako sam imao oba telefona i N5 imam i dalje, rade jednako dobro s time da N5 apsolutno pruza vise.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
10 godina
protjeran
Mitch kaže...
roflmao1 kaže...

N5 ne radi sa elementalx na 2.8GHz i uopce postoji stotinjak primjeraka koji mogu raditi naa toj frekvi.

A kako sam imao oba telefona i N5 imam i dalje, rade jednako dobro s time da N5 apsolutno pruza vise.

Onda sam sretnik :)

http://imgur.com/yfn82n0

Radi bez rušenja na toj frekvi, iphone je brži i dalje a nexus pruža više kak i sam veliš. Svejedno bi se mjenjal za ajfona 6 :)

13 godina
ukay1000 kaže...
sardax kaže...

Ja sam također tu da raspravljam, da!!!! {#}

Argumenata sam napisal kolko oces. To kaj ti i dalje (i slicni) tupite svoje BEZ ARGUMENATA, ne prihvacjuci tudje koje ne mozete pobit je - ignorancija. Ja sam pobil da iphone nije brzi i da je sve to relativno. Neke aplikacije idu u korist s5, neke iphonu od, freaking,  800 dolara ili u hrvatskoj preko 8k kuna! Istina, svatko nek radi svojim novce kaj oce. Nek brise i dupe, ali takvoga smatram najvecim kretenom, isto kao i onoga s polo majcom i onim konjom gore. 

Kolega ukay1000, jeste li vi ikada imali u ruci i jedan iPhone?!

Ako jeste, gdje ste izgubili povjerenje u isti ili još bolje rečeno, zbog čega ste toliko razočarani njime?!

Ja vjerujem da niste do sada imali niti jedan, i da ste malo opterećeni činjenicom da si ga netko može priuštiti a vi ne, pokušajte me argumentirano opovrgnuti, ako možete.

Apropos boldanog, ja imam prijatelja koji nosi samo "sponzorske" majce, što je njegovo pravo, ali niti ja njega napadam što nosi takvo nešto, niti njemu pada napamet mene napadati kada si ja uzmem neku ADIDAS ili možda čak i LaCosta, Navigare ili Paul&Shark majcu.

Ako se vi kolega furate na neku drugu liniju, slobodno vam bilo do mile volje, a meni koji smatram da je "to nešto" najbolje za moj novac, nemojte me zbog toga prozivati takvim epitetima, jer se isto tako i vas može prozvati i etiketirati i još gorim, a nema smisla niti 0.000000 ... 1 nečega!

Vratite se u svoje matično jato dulje će te i zdravije živjeti, ugodan dan i lijep pozdrav {#}

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
roflmao1 kaže...

Radi bez rušenja na toj frekvi, iphone je brži i dalje a nexus pruža više kak i sam veliš. Svejedno bi se mjenjal za ajfona 6 :)

Imam N5 i Z1, N5 radi na Franco kernelu uz Slimkat (Ineractive kernel, 2,2GHz), Z1 radi na stock ROM-u, ujna si je uzela iP5s na ugovor u T-comu, probao sam ih sva tri, sto se tice brzine otvaranja aplikacija N5 i iP5s su taman tu negdje, u par aplikacija N5 brze otvori, a negdje iP5s, u multitaskingu takoder oba rasturaju, Z1 je mrvicu sporiji od oba, al nista specijalno

16 godina
roflmao1 kaže...
Mitch kaže...
roflmao1 kaže...

Pa probaj 3D mark pa ces vidjet kako se rusi. Btw ss ti daje srednju frekvu, ne 100% shock...

Ne znam zasto uopce imaas na 2.8, ode soc samo tako

16 godina
Stavil u kernelu 2.8, uspel ga bootat i spustil frekvu tricksterom ili slicno. Cpuz i dalje vidi 2.8. Klasican idiot.
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina

Tko o čemu, frikovi o brzini.

Kao da slušam raspravu o brzini Ferrarijevog bolida i Mclarena ili nekod trećeg. Kao da vidite razliku i kao da je bitna milisekunda.

Battlelog: [deda] lubosaur

0 0 hvala 0
15 godina

Kad trebaš nekog hitno nazvat svaki MHz ti je bitan

Potpis!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice