DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 84.442
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
16 godina

pa je post je malo trolerski, al šta da radim kad sam se osjećao kao kad je igrala naša reprezentacija u brazilu, a hrt pusti reklamu 'da to je ta tečna igra ...'

dopustiti nadogradnju koja će usporiti uređaj po meni nema smisla. znači da bi svaki korisnik trebao biti dobro informiran što donosi nadogradnja, a ne vjerovati appleu kad se pojavi 'you have software upgrades available'. zaštiti me od mene samog i ne daj mi update, kad ovo ionako 'dummy' uređaj za 'dummy' korisnike samo za konzumaciju sadržaja. i što sad, ja 'dummy' korisnik moram preko itunesa downgradeat ... 

drugi par opanaka, stanem na metar od routera, ipad spojen, odem dva koraka dalje, odspoji se. to je u istoj sobi. android mobitel se spaja izvan kuće bez problema. treći 'problem' hoću upisati lozinku za wifi, otvori mi prozor. hoću korak nazad bez spajanja i upisivanja lozinke, nema načina. jedini način je home gumb pa opet settings i opet wifi. čemu to?

Life is too short to remove USB safely

4 0 hvala 0
16 godina
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6
Pa da nikad u zivotu vidio nadogradnju na najnoviji sustav ako ce isti raditi losije od starog. Ta sugava podrska nadogradnjama sustava se uzdize u nebesa a ispada da je najvece sranje ikad - bar kod apple uredjaja. Prvo ios7 ubio cetvorku, sad osmica ubila 4s. Mislim da je to namjerno da bi ljudi postali nezadovoljni, prodali trenutan model i kupili savijacu aka iphone 6 plus. Mozda je apple taj problem sa savijacom cuvao za buducnost kad garancija prodje, pa da se na isti nacin resi starih modela. Ko zna #teorijezavjerabugfapplefuns
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
hrvooje kaže...
Tonči kaže...
hrvooje kaže...

sad ga stavio na ipad. osjetno sporije. a uvjeravali me da samo andorid laga ;)

http://m.gsmarena.com/apple_released_and_quickly_pulled_out_ios_801_firmware_update-news-9746.php

A ovo sa greškom u patchu se svakoj kompaniji može desiti. MS-u je bilo nebrojeno puta, a znam za slučaj i cannonicalu 

iPad 2? Nije ni preporučeno da ga stavljaš na iPhone 4S ili iPad 2. Velika je razlika u performansama; radi, ali sporo.

Ako nije preporučeno zašto mi ga nude? To je taj user experience... I onda se hvale kako je njihov 3 godine stari uređaj podržan

Neka mi više nitko ne priča o apple kvaliteti. Ipad se neće spojiti na WiFi ako nije metar od routera. Mislio ajd možda iOS8 riješi. al ništa od toga. I mnogo je takvih 

https://discussions.apple.com/thread/4490745

Nemoj' bit' trol, ti si pametniji od toga.

Dakle, da vidim redom. Pitaš zašto nije preporučeno da instaliraš OS iz 2014. na uređaj iz 2011. godine? Pa zato što je uređaj relativno spor. Nije neupotrebljiv, ali je sporiji od idealnog. Nude ti ga jer radi. To je svakako bolje od toga da ti ništa ne nude. Mislim da ti nije jasan pojam UX-a ako ponudu smatraš lošijim UX-om. Mislim da je dostupnost nadogradnje daleko bolja od situacije da nadogradnju i podršku nemaš uopće i nikad više nakon kupovine, što je slučaj kod Androida za sve osim vrlo prosječnih Nexus uređaja.

To što se ne spaja na router, nije problem uređaja ili iOS-a, nego toga što je defektan ili uređaj ili tvoj router. Čitam taj tvoj thread što si linkao i koliko vidim, većina prijavljenih problema nema veze s nekom greškom u dizajnu uređaja ili softvera.

Na način na koji pišeš trolaš kao svaki prosječan bug-forum trol, što je glupo i besmisleno.

Za mene je trolanje kad netko napise da je mogucnost nadogradnje na nesto sto ce onesposobiti uredjaj bolje nego nemogucnost nadogradnje. Apple je u proteklih par dana napravio 5-6 teskih failova i ne priznati to me podsjeca na one koji dugo nisu htjeli priznati da je zemlja okrugla.

Defektan router? Ako se na taj router normalno spaja 10 uredjaja a jedan ne, onda defektnost treba traziti u tom uredjaju.

13 godina
Deawood kaže...

Samo što ja ne kužim

kako je bolje da dobivaš nadogradnje pa da ti mob radi loše

nego da ne dobivaš nadogradnje, ali da ti mob radi dobro. 

Idemo po redovima dragi kolega {#} !!

Prvi red; meni se vidi da vi ne želite kužiti, ili nećete, a tu pomoći nema.

Drugi red; ovdje generalizirate stvar, jedno je kada nadogradnju dobije gadget sa recimo 0.512GB RAM-a star tri četri godine, četri generacije razlike, a drugo je kada tu istu nadogradnju dobije ovogodišnji flagship model gadgeta koji ima 1GB RAM memorije, da ne spominjem totalno druge procesore, koprocesore, ..., možete li negdje nekako u ovu ormulaciju ugurati android OS, obzirom najčešće oni rijetko kada ili nikako nikada ne dobivaju ikakvu nadogradnju!! 

Treći red; nisu mi jasne okolnosti pod kojima tumačite ovaj dio, obzirom je evidentno poznato da smartphone-i na android platformi ne rade dobro, lagg-aju naime, čim se "opterete" malo većim brojem aplikacija, tako da ovaj dio možemo u nastavku diskusije detaljnije elaborirati.

BTW; oduvijek mi je želja saznati čime se to {#} korisnici android platforme mobitele generalno bave, da je njima na androidu sve FLUIDNO {#}, obzirom moja malenkost ima relativno za današnje pojmove jako snažan phablet smartphone, ali sa jedva jedvitom nadogradnjom na 4.3 android, nikako da mi ponudi 4.4.X, makar, priznajem da nisam nešto previše zainteresiran, obzirom sam čuo da ekipa ima problema sa 4.4.2 i/ili 4.4.3 verzijom i da se nasušno čeka 4.4.4!

Jednom prilikom me je u najboljoj namjeri "napao" jedan "heavy user" iPhone-a, gdje mi je čovjek kazao kao je on admin u jednoj firmi i kada netko od njihovih zaposlenika nešto {#}, on tu upada sa amin ovlastima i via iPhone sređuje nastalu problematiku.

Baš bih živo volio vidjeti koliko je takvih junaka sa android mobitelom na android platformi, koji su toliko super user u nekoj firmi, a da im APASOLUTNO NIŠTE NE ZNAČI uredovna i kvalitetna nadogradnja OS-a njihovog omiljenog gagdeta {#} ?!?!   

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 18:53 (ATJLučko).
16 godina
BlueMax kaže...
Za mene je trolanje kad netko napise da je mogucnost nadogradnje na nesto sto ce onesposobiti uredjaj bolje nego nemogucnost nadogradnje. Apple je u proteklih par dana napravio 5-6 teskih failova i ne priznati to me podsjeca na one koji dugo nisu htjeli priznati da je zemlja okrugla.

Defektan router? Ako se na taj router normalno spaja 10 uredjaja a jedan ne, onda defektnost treba traziti u tom uredjaju.

defektan router ne može biti nikako, jer osoba koja mi ga je donijela, probala se spojiti kod sebe i kod susjeda. i onda sam i ja probao kod sebe. btw, nemam lozinku na wifi-ju pa ne može biti do enkripcije. tek kad sam stao na korak do routera stvar je proradila. korak nazad ništa :) 

kad sam osobi u njenoj kući pokazao do čega je problem, nije mogao vjerovati. router mu je u dnevnoj sobi, a samo na kauču odmah do routera ima signala, smijurija.

imao bih još jedno pitanje u vezi 'maestralnog ios-a'. zašto su na tipkovnici slova stalno velika i kad tipkam mala slova. to je tako zbunjujuće. dok sam napisao wifi lozinku više nisam znao shift, ne shift, pa opet shift, gdje sam ... čemu te nelogičnosti? ja bih to usporedio kao sa štiklama, noge bole, neudobno, al ko ga hebe, lijepe su.

@ATJLučno

uopće nisam skužio tvoju poantu, al dobro možda je do mene, umoran sam. imam totalno 'fluidnu' (riječ koju apple funboyi obožavaju koristiti na ovom forumu) motorolu na 4.4.4 službeno izdanu (dobit će i android L) i na njoj google admin s čim administriram google appse i imam teamviewer. to mi je dovoljno da imam ured u džepu. koštalo 1300 kn. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 19:00 (hrvooje).
13 godina
ukay1000 kaže...
Pa da nikad u zivotu vidio nadogradnju na najnoviji sustav ako ce isti raditi losije od starog. Ta sugava podrska nadogradnjama sustava se uzdize u nebesa a ispada da je najvece sranje ikad - bar kod apple uredjaja. Prvo ios7 ubio cetvorku, sad osmica ubila 4s. Mislim da je to namjerno da bi ljudi postali nezadovoljni, prodali trenutan model i kupili savijacu aka iphone 6 plus. Mozda je apple taj problem sa savijacom cuvao za buducnost kad garancija prodje, pa da se na isti nacin resi starih modela. Ko zna #teorijezavjerabugfapplefuns

Dragi kolega, da ne čitam preko nekoliko tema ovdje na forumu, još bi čovjek i rekao kako je netko savršen, a pritome govorim o vašem samsung galaxy S5, kojem su neke neispravnosti se počele dogajati koliko sam mogao pročitati, pa dajte nešto o njemu pohvalno denite tute!

Počevši od kvačice poklopca USB utora, ili škripa one "FENOMENOMENALNE" pljastike bez da je pao i jedanputa, koju ste btw, baš vi nedavno u jednom svom postu falili i nafalili.

Sada ja vas pitam, što je bolje;

1 moj budući gadget, gdje dobivam uredno nekih najmanje četr godine update-a, kod kupnje mobitele mogu kupiti drugu godinu garancije, nemam raznih malih i nemalih poklopaca koji se mogu nepovratno razmrdati, unibody tijelo gadgeta, OIS kamera, mogućnost 64GB ili 128GB memorije ( onaj sa 16GB memorije ne uzimam uopće za ozbiljno na bilo kojoj platformi ), sa novim mogućnostima iOS-a, mogu komunicirati između gadgeta, komp + laptop + tablet + smartphone, aplikacije razvijene BAŠ za TAJ gadget, bilo smartphone bilo tablet, ...

2 vaš gadget koji "možda" jednom uredno dobije nadogradnju, a možda i ne, obzirom će kada prođe garancija, {#} morati kupiti novi gadget jer ovi više nemože funkcionirati, koji ako staviš slučajno više od recimo napamet, četrdeset aplikacija bude lagg-av, da ne pozabim, tona dvije bloatwer-a, dizajn, barem bezela totalni fail, još da je barem full metal jacket, je, onda bi težio kao Abraham M1, aplikacije su najčešće razvijene za smartphone ali ne i za tablet računala, pa baš i ne šljakaju nešto naj naj, plastika poklopca koja vam je počela zadavati probleme, sada mi se više ne čini nešto NAJ rješenje izvedbe, očigledno slijedi kupnja nove, samo koje boje sada, ... 

ATJ Lučko
16 godina

Atjlucko, 

Taj isti upadate kad dobiješ za 4 godine, usporit će ti uređaj i morat ćeš downgradeat, kao što kaže @tonci, nema šanse da 3 godine star uređaj radi ok s novim OS-om. 

Googleov nexus također dobija update. Razlika između nas je što ja ne gajim osjećaje prema proizvođačima i nemam poriv da branim njihove greške. S5 ne vrijedi tih novaca, touchwiz je težak, spor i flaster pozadina je ružna. Činjenice. I ne vidim kako sakriti ili nijekati slabosti apple uređaja, nabrajanjem mana S5. Nije ovo sabor. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 19:45 (hrvooje).

3 0 hvala 0
13 godina

Da Apple pada,ROFL!!

Uzasrali se svi ne bi da se radi o doslovno vašim uređajima,koje ste vi napravili!!

Dočekuju se greške Appela ko slavlje Nove Godine,savijaju ga ,bacaju,pljuju po njemu a on se i dalje prodaje ko lud!!

Zaboli me neka stvar i za Apple i za Sonx,Samsung...sve je to prolazno,sad jesi sad nisi,smirite faking doživljaj!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Cijeni. Jamstvu. Netrebanju winampa za spajanje na PC. Microusb-u. 

Izjava ne postaje istinita ako je boldaš. Samo argumenti. 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
hrvooje kaže...

pa je post je malo trolerski, al šta da radim kad sam se osjećao kao kad je igrala naša reprezentacija u brazilu, a hrt pusti reklamu 'da to je ta tečna igra ...'

dopustiti nadogradnju koja će usporiti uređaj po meni nema smisla. znači da bi svaki korisnik trebao biti dobro informiran što donosi nadogradnja, a ne vjerovati appleu kad se pojavi 'you have software upgrades available'. zaštiti me od mene samog i ne daj mi update, kad ovo ionako 'dummy' uređaj za 'dummy' korisnike samo za konzumaciju sadržaja. i što sad, ja 'dummy' korisnik moram preko itunesa downgradeat ... 

drugi par opanaka, stanem na metar od routera, ipad spojen, odem dva koraka dalje, odspoji se. to je u istoj sobi. android mobitel se spaja izvan kuće bez problema. treći 'problem' hoću upisati lozinku za wifi, otvori mi prozor. hoću korak nazad bez spajanja i upisivanja lozinke, nema načina. jedini način je home gumb pa opet settings i opet wifi. čemu to?

Pa preskoči ga. :)

Ne nužno. Nadogradnja će raditi, ali common sense (not so common) je da nećeš stavljati najnoviji OS na najstariji podržani uređaj... ako baš ne želiš. I nije to tako loše u praksi, malo sporije, svakako ne užasno.

E sad, WiFi tako radi, ne mora ni biti do iPada, osim što možda "pomaže" što iPad nema neku savršenu antenu. WiFi signal nije uniforman i ni blizu savršen i sasvim je normalno da u istoj sobi možeš imati signal na jednom mjestu, a da je korak dalje očajan. I mobitelska antena i kanal i eventualno vrsta spajanja, beam forming i sl. igraju ulogu, ima WiFi hrpu postavki kako stvara signal. Recimo, ja sam na G3-u uredno hvatao 433Mbps prijavljene konekcije na router na AC-u, ali na istom mjestu je Z2 imao problema prijeći 217Mbps. Promijeni beacon int., smanji RTS, prebaci na short CRC, spusti na 20MHz... i nađi stabilan signal i fino digni stvari kad vidiš da šljaka. 

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina

Malo sam se zezao, pa posložio fonove zbog ove opće fame oko savijanja ajfouna6:
http://9gag.com/gag/a1ZoQZb?ref=noti#cs_comment_id=c_141169094240216480
Kaže iPhone da će čak u nekim dućanima primati zamjenu savinutih šestica.
To nikad prije nisam doživio od Applea. Da uopće odgovaraju na "optužbe", a 
potom čak nude zamjenu. Sjećam se gotovo iste "panike" sa signalom na četvorci
i guljenjem boje na crnoj petici, pa nisu ni trepnuli:)
Evo naravno odmah priliku iskoristila i konkurencija da se malo izruga...

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 3:42 (overhaul).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
oo7 kaže...
Bug_online_forum kaže...

Izgleda da će Apple morati modificirati upute o korištenju uređaja. Koje bi mogle glasiti otprilike ovako „otporan na vodu, udarce, prašinu, metke, projektile, mlijeko, jogurt, pad s visina, noževe i čekiće svih vrsta – neotporan na džepove

Uopce ne razumijem poantu tvog posta{#}

e sada ja ne kontam je li ti mene ne kontas ili si samo sarkastican...ako je to prvo onda deaktiviraj racun,a ako je ovo drugo onda Bravo,Braa-voo!!{#}

14 godina
neaktivan

9 ljudi je prijavilo savijanje, svi ionako mogu zamijeniti uređaj ... 9?? zvuči smješno, doduše na netu se stalno pojavlju iste slike i ista 3 tweeta. samsungovo maslo :D

btw već je izašao i 8.0.2 i glave su pale ...  

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 8:27 (grzzi).

1 4 hvala 0
16 godina
grzzi kaže...

9 ljudi je prijavilo savijanje, svi ionako mogu zamijeniti uređaj ... 9?? zvuči smješno, doduše na netu se stalno pojavlju iste slike i ista 3 tweeta. samsungovo maslo :D

btw već je izašao i 8.0.2 i glave su pale ...  

Morat cemo svi kupit iPhone 6+ pa provjerit sami.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina

i 8.0.2 nije riješio problem. izgleda da će morat nastavit padat glave, dok ne padne glavna

http://mob.hr/ios-8-0-2-je-vani-ali-problemi-nisu-rijeseni/

0 0 hvala 0
16 godina
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izgleda da će se nešto tkaza podijeliti.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
U svakoj iole uređenoj državi/sustavu je normalno da možeš vratiti uređaj ako s njim nisi zadovoljan, a pogotovo ako imaš očiti kvar. HTC u nekim zemljama ima program di ti u roku od 6 mjeseci besplatno mijenja uređaj koji si razbio, a da ne govorim ako ti nešto s njim ne štima. Ja sam kupio 27" DELL monitor, koji je na jednom dijelu ruba imao malo iskrivljenu plastiku, te sam uredno dobio novi nakon 5 dana kad sam ga reklamirao. HTC One M7 mi je pao na beton i gonji speaker cover mi se malo na desnoj strani izvio, malo, ali dovoljno da mi kroz vrijeme uđe prašina ispod prednje kamere da je skoro postala neupotrebljiva. Otišao sam u Agram, uređaj je bio 11 mjseci star i tražio ako mi to mogu očistiti/popraviti, kad na opće iznenađenje, odmah su mi rekli da se to ne smije dogoditi i da HTC daje novi uređaj. Vratio sam se dan nakon, napravio backup, dao stari i preuzeo novi M7.

Vezano za savijanje iPhonea, ako itko od Vas zna čemu služe certifikati i odobrenja da uređaj može u prodaju, onda isto tako zna kako izgledaju testovi kvalitete i sigurnosti. Normalnim korištenjem se niti jedan uređaj neće iskrivit kako ovi prezentiraju. Može se dogodit da određena serija u masovnoj proizvodnji ima grešku, ali to je mana svake MASOVNE PROIZVODNJE. 9 iskrivljenih uređaja na 10 milijona prodanih je brojka zbog koje sigurno nitko neće niti otkaz dobit niti išta. To je manje od PROMILA, dakle zaboravimo, a Apple će te uređaje vjerovatno zamijenit. Najvažnije je da nitko nije ozlijeđen, to bi bili problemi za Apple. Ovo je ništa, samo trolovi uživaju, ali to je iz ljubomore. Dakle, nemam Apple telefon, niti sam ga ikad imao, ali kad netko kaže da je uređaj loš, samo zato jer je "zaostao" u specifikacijama, onda o čemu uopće razgovarat ...
To je kao govorit da npr. BMW ne valja, jer netko vozi Mercedesa ... Gluposti. HTC je primjer kako te loš uređaj može bacit na koljena, HTC Sensation, ali isto tako, ako si inovativna kompanija, onda nema straha, samo je upitno kad ćeš se oporaviti. Inovacije i izrada, te podrška i jednostavnost korištenja su ono što premium segment definira.
ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
protjeran

jedini realan i normalan komentar od svih ovi komentara na ovoj temi...

16 godina
Ne znam di je neko napisao da je uredjaj los? Ono o cemu raspravljamo jest da za novce jednog iphona mozes dobiti bolje i jos ti ostane koja tisuca u dzepu. Da, dobro si procitao - bolje. Kaj god neko mislil o ispeglanosti iphona svi ovi slucajevi pokazuju da isto nedostaje. Nit ispeglan software, a bogme i hadrware bi trebao na peglanje :P. Sva ta fama oko nedodirljive kvalitete iphona prelazi u globalnu sprdacinu, ne zbog ljubomore i zato jer si ljudi ne mogu priustiti, vec zato jer znaju svoje novce pametnije potrosit. Naravno, ni jedan uredjaj nikad nece biti savrsen, niti to ljudi ocekuju, a oni koji ocekuju su budale. A prodaja iphona nam samo pokazuje koliku bazu vjernih fanova ima apple i to je sve.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
sardax kaže...
Vezano za savijanje iPhonea, ako itko od Vas zna čemu služe certifikati i odobrenja da uređaj može u prodaju, onda isto tako zna kako izgledaju testovi kvalitete i sigurnosti. Normalnim korištenjem se niti jedan uređaj neće iskrivit kako ovi prezentiraju. Može se dogodit da određena serija u masovnoj proizvodnji ima grešku, ali to je mana svake MASOVNE PROIZVODNJE. 9 iskrivljenih uređaja na 10 milijona prodanih je brojka zbog koje sigurno nitko neće niti otkaz dobit niti išta. To je manje od PROMILA, dakle zaboravimo, a Apple će te uređaje vjerovatno zamijenit. Najvažnije je da nitko nije ozlijeđen, to bi bili problemi za Apple. Ovo je ništa, samo trolovi uživaju, ali to je iz ljubomore. Dakle, nemam Apple telefon, niti sam ga ikad imao, ali kad netko kaže da je uređaj loš, samo zato jer je "zaostao" u specifikacijama, onda o čemu uopće razgovarat ...
To je kao govorit da npr. BMW ne valja, jer netko vozi Mercedesa ... Gluposti. HTC je primjer kako te loš uređaj može bacit na koljena, HTC Sensation, ali isto tako, ako si inovativna kompanija, onda nema straha, samo je upitno kad ćeš se oporaviti. Inovacije i izrada, te podrška i jednostavnost korištenja su ono što premium segment definira.

Ljudi ce prestati govoriti da je zaostao u specifikacijama onda kada oni budu realni na svojim cirkusnim predstavljanjima novih proizvoda, pa ne budu izmisljali toplu vodu, i uzdizali u nebesa stvari koje su na trzistu po par godina. NFC je bio prije skoro 4 godine na S2, i sada kad mi oni bruje o tome, pa naravno da cu reci da su zaostali i tehnoloski i mentalno. Najkorektniji bi bili da su rekli: E ljudi, imamo novi iPhone, pa ko voli nek izvoli ... 

15 godina
H4X0R kaže...
sardax kaže...

Ljudi ce prestati govoriti da je zaostao u specifikacijama onda kada oni budu realni na svojim cirkusnim predstavljanjima novih proizvoda, pa ne budu izmisljali toplu vodu, i uzdizali u nebesa stvari koje su na trzistu po par godina. NFC je bio prije skoro 4 godine na S2, i sada kad mi oni bruje o tome, pa naravno da cu reci da su zaostali i tehnoloski i mentalno. Najkorektniji bi bili da su rekli: E ljudi, imamo novi iPhone, pa ko voli nek izvoli ... 

šta si ti radio s tim nfcom na svojem s2 zadnje 4 godine? nemoj mi izmišljati da ga aktivno koristiš za išta. nemoj mi reći da fajlove sa jednog mobitela na drugi prebacuješ tako da prisloniš pozadinu svojeg mobitela na pozadinu frendovog mobitela. jer za drugo niš korisno ne služi dok se ne uvede nfc plaćanje.

e da, smart tags. urnebesno korisno.

Potpis!
16 godina
Ezio, postoje nfc tagovi za par dolara koji su super korisni. Za to se koristi - svaki dan.
16 godina
odjavljen

LOL, izgleda da je taj budalaš odgovoran za 100% Appleovih QA propusta. I to velikih.

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

šta si ti radio s tim nfcom na svojem s2 zadnje 4 godine? nemoj mi izmišljati da ga aktivno koristiš za išta. nemoj mi reći da fajlove sa jednog mobitela na drugi prebacuješ tako da prisloniš pozadinu svojeg mobitela na pozadinu frendovog mobitela. jer za drugo niš korisno ne služi dok se ne uvede nfc plaćanje.

e da, smart tags. urnebesno korisno.

Ja NFC-om prebacujem fotografije sa aparata na mobitel s kojeg mi se automatski sinkroniziraju i na cloud (dropbox).

NFC placanje je vec 2-3 godine standard u svijetu i svak ko ima mogucnost ga koristi.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

LOL, izgleda da je taj budalaš odgovoran za 100% Appleovih QA propusta. I to velikih.

Ajmo sad individualizirati krivnju posto Apple ne moze za nista biti kriv.

16 godina
odjavljen

Ne kužim tvoj komentar... Pokušavaš reći da je kritika osobna jer je Apple zaštićen meni kao fanboyu? LE LOL? - Uvijek je kriva osoba ili više njih, ne svakako cijela kompanija, ne radi se o pravnom sukobu, nego o propustu u procesu.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne kužim tvoj komentar... Pokušavaš reći da je kritika osobna jer je Apple zaštićen meni kao fanboyu? LE LOL? - Uvijek je kriva osoba ili više njih, ne svakako cijela kompanija, ne radi se o pravnom sukobu, nego o propustu u procesu.

Apsolutno pogresno. Kriva je kompanija. Uvijek. Na tom iPhoneu ili iOS-u ne pise ime i prezime covjeka nego Apple.

Tvojom logikom uvijek bi se moglo pronaci krivca imenom i prezimenom pa kompanije nikad ne bi bile krive ni odgovorne za nista. 

Kao i krivnje, takodjer bi se i zasluge mogle svesti na ime i prezime pa onda Apple nije za nista ni zasluzan.

Kompanija stoji iza svojih uposlenika i proizvoda i kriva je za sve lose a zasluzna za sve dobro vezano uz svoje proizvode i usluge. U krajnjoj liniji, oni su ti koji su te ljude zaposlili.

16 godina
odjavljen
BlueMax kaže...
Tonči kaže...

Apsolutno pogresno. Kriva je kompanija. Uvijek. Na tom iPhoneu ili iOS-u ne pise ime i prezime covjeka nego Apple.

Tvojom logikom uvijek bi se moglo pronaci krivca imenom i prezimenom pa kompanije nikad ne bi bile krive ni odgovorne za nista. 

Kao i krivnje, takodjer bi se i zasluge mogle svesti na ime i prezime pa onda Apple nije za nista ni zasluzan.

Kompanija stoji iza svojih uposlenika i proizvoda i kriva je za sve lose a zasluzna za sve dobro vezano uz svoje proizvode i usluge. U krajnjoj liniji, oni su ti koji su te ljude zaposlili.

Invaziju na ostatak svijeta u 1 i 2 sv ratu nije izvršila njemačka nego pojedinci {#}

Freak Show Inc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice