DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 95.148
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
14 godina
odjavljen
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

*Novinari plaćeni od strane Applea, proglasili iPhone 6 najboljim smartphoneom na svijetu

13 godina
neaktivan
Deawood kaže...

*Novinari plaćeni od strane Applea, proglasili iPhone 6 najboljim smartphoneom na svijetu

The Verge,

Note 3: It’s still absurdly big, however, and it’s not a phone that you can use with one hand.

iPhone 6 Plus: But it’s still usable in one hand and comfortable enough that I never feel terribly awkward using it.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 19:29 (EchoOne).
14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Deawood kaže...

The Verge,

Note 3: It’s still absurdly big, however, and it’s not a phone that you can use with one hand.

iPhone 6 Plus: But it’s still usable in one hand and comfortable enough that I never feel terribly awkward using it.

Što potvrđuje moj "ispravak".

16 godina

Zar netko cita recenzije najpoznatijih portala?

Svasta.

Engadget je jos donekle objektivan, no Apple je sam sebe posrao sa ovim false-advertisingom.

Napisali su 12h Screen-ona za sve zivo (LTE browsing, WiFi browsing, HD video itd).

Nije dogurao do 5. (ukupno 12 sa standbyom)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad su uključili zaslon. Ono je bilo 12h upaljenog zaslona, al sa ugašenim :P

15 godina
neaktivan

http://www.theverge.com/2014/9/17/6342157/ios-8-free-space-iphone-ipad-requirement

While previous iOS updates have always required around 1GB of free space, a large number of iPhone and iPad owners are noticing that iOS 8 requires up to 5.7GB of free space to install. The number varies depending on device and increases up to 7GB on some iPad models, but if you have an 8GB iPhone 5C or even a 16GB iPhone then you're likely to run into issues.

Koji majstori

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

5 0 hvala 0
17 godina

Nisam još updejtao svoje, ali koliko sam čitao ako updejtaš preko iTunesa traži manje slobodnog prostora nego OTA.

https://twitter.com/dcseifert/status/512299652381954048

tata
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

The Verge,

To je tipicno razmisljanje kakvih po ovom forumu imas koliko hoces. Kad se prica o drugom mobitelu onda je 5" preveliko a kad se prica o iPhoneu onda je 6" taman.

13 godina
neaktivan

Nisam pogledao odakle je The Verge, al vjerujem da su Ameri. Jedini Androidi koje su ikad pohvalili su Motorole X i G.. Daleko od tog da su dobri uređaji, ali da je Samsung ubacio u (sad već stari) Moto X onakav hardver, popljuvali bi ga kolko bi mogli...

Al da, upravu si, imamo takvih (dioničara naravno) i tu na forumu, pa što se čuditi Amerima kad hvale svoje, a pljuju tuđe.

17 godina
BlueMax kaže...
EchoOne kaže...

The Verge,

To je tipicno razmisljanje kakvih po ovom forumu imas koliko hoces. Kad se prica o drugom mobitelu onda je 5" preveliko a kad se prica o iPhoneu onda je 6" taman.

Tako nekako. znam da je bilo na forbesu da Apple u doba predstavljanja 5s/5c bez srama raznim "donacijama" nagruvao 100 milijuna dolara onima koji su o njemu pisali sa divjenjem, 
a ako znamo da je ove godine samo U2 toliko naplatio za svoju pojavu i album, tko zna koliko para potiho odlazi ostalima. Ugroženi su bili, ulaze na
tržište koje nisu osnovali oni nego slijede ostale, tako da je vjerojatno da je cifra za neformalni marketing ogromna.
Ne kažem da im se neće vratiti i isplatiti, no budimo realni:) 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 22:28 (overhaul).
14 godina
neaktivan

ne ulaze na nikakvo tuđe tržište nego izdaju update telefona sa malo većim ekranom sa kojim su očigledno odugovlačili najviše radi kanibalizacije iPada koja će uslijediti. Da su htjeli izdati veći telefon pred 3 ili 5 godina, učinili bi to.

priče o potkupljivanju kompletnog medijskog prostora su još smiješnije. iP6 je standardno dobar appleov proizvod, uostalom ne sjećam se posljednjeg puta da je neki dobio loše ocjene, iPod, ipad ili mac.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 9:09 (grzzi).

2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
grzzi kaže...

ne ulaze na nikakvo tuđe tržište nego izdaju update telefona sa malo većim ekranom sa kojim su očigledno odugovlačili najviše radi kanibalizacije iPada koja će uslijediti. Da su htjeli izdati veći telefon pred 3 ili 5 godina, učinili bi to.

priče o potkupljivanju kompletnog medijskog prostora su još smiješnije. iP6 je standardno dobar appleov proizvod, uostalom ne sjećam se posljednjeg puta da je neki dobio loše ocjene, iPod, ipad ili mac.

Jesu standardno dobri ali kad jedan te isti novinar u recenziji jednog mobitela pola prostora potrosi za isticanje kako je velicina jedina stvarna mana, ali i ogromna mana nekog uredjaja a onda mu je drugi iste velicine savrsen.

Sad, da li je to placeni oglas ili stanje uma ko u slucaju balkanac - Mercedes, ne znam. 

16 godina
odjavljen

Navodno, postoji razlog zašto se Apple trudio da iPhone 6 bude tanak. U ruci bi dojam trebao biti mnogo bolji, nego s debljim uređajem, iako se radi o milimetrima. LG G3 je dobra potvrda te teze. Uređaj je jako lijepo zaobljen i iskrivljen da bude tanak na rubovima pa sa svojih 5,5" u ruci leži daleko bolje nego bilo koji Xperia Z ili Samsung Galaxy Note ili obični. Vjerujem da je i ovdje taj dojam upravo iz tog razloga.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan

svi se trude da im uredjaj bude tanak. pola milimetra razlike cini razliku izmedju ogromne mane i savrsenstva, yea right. Sad ce Huawei napraviti 0,05mm tanji pa cemo vidjeti recenzije.

4 1 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

svi se trude da im uredjaj bude tanak. pola milimetra razlike cini razliku izmedju ogromne mane i savrsenstva, yea right. Sad ce Huawei napraviti 0,05mm tanji pa cemo vidjeti recenzije.

Kada ste kolega već spomenuli Huawei, neki dan sam u rukama imao onaj Ascend 7 i mogu samo kazati kako me je u "jednom" detalju Jaaaaako neugodno iznenadio!!!! Neugodno me je iznenadio u samom displayu, što se može najlakše provjeriti ako se isti pogleda pod nekim oštrijim kutem, vide se nekakve crtice u pravilnim razmacima, znači nekakav uzorak, što sam zadnji puta uočio na mojem bivšem android mobu, HTC DHD, koji nije bio generalno tako loš ali par detalja su ga dostatno kvarili, jedan od tih detalja je bio i njegov display. Moja poanta cijele priče je; nije problem učiniti tanak mobitel, poanta je učiniti ga kvalitetnim, u svim segmentima, a to Huawei smanjivanjem debljine, barem za sada mi se vidi ne može i neće moći uspjeti.
ATJ Lučko
16 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Pa evo Z3 je zakrivljen pola stupnja u odnosu na Z2 i tanja 0,9mm pa je razlika ogromna u osjećaju...
16 godina
Neki ovdje ne razumiju kako funkcionira marketing i visoka tehnologija (citaj Intel koji je razvio Haswell vjerojatno jos negdje 2009.).

Ajmo rec da sad Huawei napravi 0.05mm tanji mob.
Oni nece sad izdati taj, nego ce kroz 5 godina izdati 5 razlicitih flagshipa koji su po 0.01mm tanji :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
Neki ovdje ne razumiju kako funkcionira marketing i visoka tehnologija (citaj Intel koji je razvio Haswell vjerojatno jos negdje 2009.).

Oni nece sad izdati taj, nego ce kroz 5 godina izdati 5 razlicitih flagshipa koji su po 0.01mm tanji :)

Ajde nek probaju pitati kupce:
želite li 0.01mm tanji mob koji će zbog toga imati izbočenu kameru
želite li 1mm deblji mob koji će imati 750 mah veći kapacitet baterije?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Mitch kaže...

Baterija mi ne treba, ionako sam na punjaču stalno, tako da daj što tanje. Ionako je mobitel zamišljen ko fiksni telefon samo da ga preštekaš na drugu utičnicu :P

16 godina
Kad je i jedna kompanija radila iskljucivo po zeljama korisnika rade nego profitom?

Ako se to dogodi, prvi slucaj ce biti Nexus X.
Upgrade Nexusa 5 po istoj cijeni, sa bitno jačom baterijom

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
overhaul kaže...
Mitch kaže...

Baterija mi ne treba, ionako sam na punjaču stalno, tako da daj što tanje. Ionako je mobitel zamišljen ko fiksni telefon samo da ga preštekaš na drugu utičnicu :P

Tebi onda treba duzi kabel.

16 godina
odjavljen
overhaul kaže...
Mitch kaže...

Kad radiš direktno s "kupcima" preko deset godina, skužiš da kupci nemaju pojma što žele i da najčešće ono što žele, kad dobiju, zapravo ne žele.

Apple ima razlog zašto je napravio ovakav iPhone. Telefoni ni u Appleu ni Samsungu ne nastaju tako da se Mate sjeti i Mate napravi. Postoje razlozi zašto je iPhone tanju, zašto je 4,7, a ne 4,5 ili 4,8 inča, zašto je 5,5" i sl. Postoji razlog (očit je) zašto je Xperia Z2 u ruci cigla, a zašto se Z3 doima drastično manjim i lakšim, iako nije, kao i razlog zašto G3 tako fino leži u ruci.

Ponekad čitajući forume (ne samo ovaj), čovjek dobije dojam da su, umjesto u velikim korporacijama, hrpa genijalac za dizajn i produkciju, nekako nesretno završili upravo na forumima. Da sam Ive zna da nema pojma... :P

17 godina
Genijalac za produkciju = kinez koji dela za kikiriki i nakon 6 mjeseci pokusa samoubistvo jer ga zamenil robot.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Sarkazam my friend :)

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
BlueMax kaže...

Netko od nas dvojice ga bas i ne razumije.

13 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
EchoOne kaže...
BlueMax kaže...

Netko od nas dvojice ga bas i ne razumije.

Ja {#}

15 godina
neaktivan

beeeeeeee

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 22:45 (peroko).
Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

note 3 vs iP6+ od droid usera.

"...I  don't find myself missing anything else on the Note. The screen may be the same resolution, but the increased contrast of the iPhone 6 Plus makes it look better when out and about. The battery life of the Plus seems superior to the Note in how I use it, and every app that I use on the Note I'm also able to find on the Plus. As an Android user this is hard for me to admit, but almost all of those apps look and work better on iOS than on Android."

on a side note,

:D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 8:39 (grzzi).

1 1 hvala 0
17 godina
EchoOne kaže...

ako me išta živcira onda bi to bilo često punjenje. srećom, trenutni telefon ima top autonomiju u klasi, bolju i od tri puta skupljih sa manjim ekranima. milimetri mi ne znače ništa, više mi znači težina tj. bolje da je lakši. što se debljine tiče, većina ionako doda neku masku itd

Life is too short to remove USB safely
17 godina
hrvooje kaže...
EchoOne kaže...

ako me išta živcira onda bi to bilo često punjenje. srećom, trenutni telefon ima top autonomiju u klasi, bolju i od tri puta skupljih sa manjim ekranima. milimetri mi ne znače ništa, više mi znači težina tj. bolje da je lakši. što se debljine tiče, većina ionako doda neku masku itd

Ako ti debljina nije vazna, uvijek mozes nabavit masku sa dodatnom baterijom, npr:

http://www.amazon.com/Mfi-certified-External-Rechargeable-Portable-Extended/dp/B00FZ3OY0Y

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice