iPhone 6 Plus je točno ono čemu sam se nadao. Mislim da se nakon više od godine na Androidu(HTC One m7) opet vraćam na iOS, Android možda je moćniji OS, ali iOS je puno ugodniji OS za koristiti i aplikacije su puno bolje.
android puno močniji?? nemoj me hebat, šta je u njemu močno? to sto mozes prebacit fotke i pjesme iz explorera??????
Meni osobno je 'moćniji' jer mogu koristiti dvije SIM kartice, privatnu i poslovnu , što mogu mikrousb punjač naći na svakom koraku. Dvije bitne stavke za posao na terenu.
bilo bi jos bolje da mozes stavit 3-4 kartice, da imas prikljucak koji je puno kvalitetniji i izdržljiviji od USBa :),, iako to sta si nabrojao nema veze sa androidom, nego hardverom
ima indirektno veze sa androidom jer je android otvoreniji sustav, a sami telefoni nisu "specifični" kao appleovi pa je zaista moguće vrlo jeftino doći do zamjenskih dijelova, a da ne govorim o dijelovima hardvera, koliko košta ekran za ajfon 5 primjerice, nek mi netko kaže?. Mom kinezu primjerice odgovara i HTCov USB kabel i punjač, to je s Appleom naravno nemoguće, samim time i znatno skuplje. Osim toga, gledajući generalno i hardver je dio nekog uređaja, kao što su kamere tid.
Čovjek je naveo zaista bitne stavke. Meni je također bitan dual SIM utor, pošto intenzivno koristim oba broja, i poslovni i privatni. Obzirom da se bavim maloprodajom, na taj način odvajam tko me zove radi privatnih razloga, a tu ne mislim samo na prijatelje i rodbinu, već i radi prodaje nekih stvari koje prodajem kao fizička osoba) i gnjavatore koji ispituju u detalje sve oko proizvoda, kojima se u žurbi odmah i ne javljam. Ranije mi to nije bilo bitno, sada je jako bitno.
također mogućnost proširivosti micro SD karticama, meni vrlo bitno obzirom da imam više navigacijskih mapa u telefonu, a one kao što znamo uzimaju gigabajte prostora. To je Appleov trik da te navuče na kupnju ajfona sa većim kapacitetom memorijskog prostora.
btw, što znači ugodniji za koristiti? objasni to na primjerima, uvijek sam cijenio kada netko argumentira nešto, a tu ubrajam i sebe. aplikacije bolje? ne bih rekao, možda i ako pokoja, ali vrijedi i obrnuto. android ima zrele aplikacije.