Kupio sam ga jucer u UK, odlican je.
Sada sam u procesu nabavke postenog routera da mogu dnsove unijeti (netflix itd..). Ima li tko kakvu preporuku? Linksys E900? dd-wrt obavezan
Sada sam u procesu nabavke postenog routera da mogu dnsove unijeti (netflix itd..). Ima li tko kakvu preporuku? Linksys E900? dd-wrt obavezan
cek za kaj to sluzi da stremaš preko toga USB chroma na tv sve sa pc-a tipa YT i slicno ili?
Mozes streamati video na 3 nacina. Direktno gdje preko moba ili chromea posaljes koji youtube ili netflix video zelis gledati, chromecast pokrece svoj app i direktno vuce stream s interneta.
A druga dva nacina su da streamas pojedini tab iz chromea i treci da streama screen kompletno kakav imas na ekranu. Postoji jos i audio mod...
Meni je bas trebala takva stvar jer sam stalno nosio laptop i spajao na hdmi radi bilo cega, sada recimo otvorim Plex stisnem da mi ga playa u chromecast modeu i TV mi se sam prebaci na taj hdmi ulaz i pusta stream.
cek koja razlika izmedu toga rutera i od tcoma nije ko da ce mi dat vece brzine ne vidim razlog dat 200 eura za obican ruter
cek koja razlika izmedu toga rutera i od tcoma nije ko da ce mi dat vece brzine ne vidim razlog dat 200 eura za obican ruter
Takve routere niti ne zamjenjuješ sa t-comovim. On koristi t-comov kao pristup internetu.
Dobivas razne feature za svoju kucnu mrezu... Recimo spajanje externog diska (shareanje i skidanje torrenta), mnogo brža in house mreza, vpn, dns, pristupi.. ma svašta.. imas na linku i zagooglaj malo.
I Popcorn Time radi na Chromecastu