Chromecast stigao u Europu

poruka: 7
|
čitano: 2.052
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chromecast stigao u Europu".
15 godina

Kupio sam ga jucer u UK, odlican je.

Sada sam u procesu nabavke postenog routera da mogu dnsove unijeti (netflix itd..). Ima li tko kakvu preporuku? Linksys E900? dd-wrt obavezan

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

cek za kaj to sluzi da stremaš preko toga USB chroma na tv sve sa pc-a tipa YT i slicno ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 21:12 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mozes streamati video na 3 nacina. Direktno gdje preko moba ili chromea posaljes koji youtube ili netflix video zelis gledati, chromecast pokrece svoj app i direktno vuce stream s interneta.

A druga dva nacina su da streamas pojedini tab iz chromea i treci da streama screen kompletno kakav imas na ekranu. Postoji jos i audio mod...

Meni je bas trebala takva stvar jer sam stalno nosio laptop i spajao na hdmi radi bilo cega, sada recimo otvorim Plex stisnem da mi ga playa u chromecast modeu i TV mi se sam prebaci na taj hdmi ulaz i pusta stream.

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Chromecast stigao u Europu
janiq kaže...

Sada sam u procesu nabavke postenog routera da mogu dnsove unijeti (netflix itd..). Ima li tko kakvu preporuku? Linksys E900? dd-wrt obavezan

http://www.asus.com/Networking/RTAC68U/

The quieter you become, the more you are able to hear
12 godina
neaktivan
Trippy kaže...
janiq kaže...

cek koja razlika izmedu toga rutera i od tcoma nije ko da ce mi dat vece brzine ne vidim razlog dat 200 eura za obican ruter

15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Trippy kaže...
janiq kaže...

cek koja razlika izmedu toga rutera i od tcoma nije ko da ce mi dat vece brzine ne vidim razlog dat 200 eura za obican ruter

Takve routere niti ne zamjenjuješ sa t-comovim. On koristi t-comov kao pristup internetu.

Dobivas razne feature za svoju kucnu mrezu... Recimo spajanje externog diska (shareanje i skidanje torrenta), mnogo brža in house mreza, vpn, dns, pristupi.. ma svašta.. imas na linku i zagooglaj malo.

[M|C] pleXx
15 godina

I Popcorn Time radi na Chromecastu {#}

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice