Chrome Web Store u listopadu

poruka: 13
|
čitano: 2.567
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome Web Store u listopadu".
17 godina
neaktivan

Tko hoce nek kupuje...

Meni ne pada na pamet davati jos i zato novce...

I ovako mi godisnje ode preko 3000 eura na software... :/

In Control
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

3000 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Chrome Web Store u listopadu
Kuzo kaže...

3000 ?

Da... imam dovoljno novaca da mogu bar vecinu igara koje mi se svide kupiti original,   a i potrebni su mi za odredjene privatne (ne poslovne) projekte odredjeni programi...

Tako da ti dodje do te cifre u godini dana... Ne ponosim se time... ali sto ces...

In Control
16 godina

Ova vijest je kao teaser za informaticku 2011 godinu.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Kuzo kaže...

3000 ?

Da... imam dovoljno novaca da mogu bar vecinu igara koje mi se svide kupiti original,   a i potrebni su mi za odredjene privatne (ne poslovne) projekte odredjeni programi...

Tako da ti dodje do te cifre u godini dana... Ne ponosim se time... ali sto ces...

Baš bi zato trebao biti ponosan jer imaš orginalni software.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Kuzo kaže...

3000 ?

Baš bi zato trebao biti ponosan jer imaš orginalni software.

Da... kupujem software dok u mom susjedstvu u mom rodnom gradu ima gladnih... Neš ti ponosa...

In Control
16 godina
Kuzo kaže...

3000 ?

Hočemo doktoru ???

17 godina

Ja nemam brdo love ali i da imam nebi plaćao takve gluposti.

Ima dovoljno free i opensource software-a na mreži, uostalom zar u budućnosti nebi sve trebalo biti besplatno.

bojim se da ne

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Ima dovoljno free i opensource software-a na mreži, uostalom zar u budućnosti nebi sve trebalo biti besplatno.

bojim se da ne

Da, prozori, vrata, kuhinja, hrana, benzin, ljetovanja, ... , da sve bi trebalo biti besplatno... Bogataš

Kakvo je to razmišljanje? Što su programeri moderni Isus, pa će besplatno raditi. Znaš i oni imaju obitelji koje treba hraniti, djecu koju treba školovati. ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 23:22 (imacek).
17 godina
Exploder kaže...

Ima dovoljno free i opensource software-a na mreži, 

nema dovoljno dobrih software-a iz opensource svijeta koji mogu zamijeniti industrijske standarde u pojedinim industrijama.

17 godina
sasa kaže...
Exploder kaže...

Ima dovoljno free i opensource software-a na mreži, 

nema dovoljno dobrih software-a iz opensource svijeta koji mogu zamijeniti industrijske standarde u pojedinim industrijama.

Naravno da nema dovoljno kvalitetnih profesionalnih riješenja ali ovdje je riječ o prosječnom korisniku ne dipl ing strojarstva koji radi na zadnjoj verziji Autocad-a

Naravno da sam za to da se specializirani alati plačaju.

Opensource i free software-a ima stvarno mnogo i uvijek pokušavam imati sve na free i otvorenom kodu.

Neki su čak i bolji od komercijalnih, recimo TrueCrypt.

Zašto bi koristio išta drugo tj. nešto što se plaća kada je ovo i više nego dovoljno

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 0:45 (Exploder).
17 godina
imacek kaže...
Exploder kaže...

bojim se da ne

Da, prozori, vrata, kuhinja, hrana, benzin, ljetovanja, ... , da sve bi trebalo biti besplatno... Bogataš

Kakvo je to razmišljanje? Što su programeri moderni Isus, pa će besplatno raditi. Znaš i oni imaju obitelji koje treba hraniti, djecu koju treba školovati. ;)

Dobro znaš da nisam na SVE mislio nego samo na informacije i aplikacije na webu, opet ponavljam za prosječnog korisnika.

Specializirane i profi alate tu ne ubrajam mada ima i takvih dosta, primjer GIMP, BLENDER itd.

Moja firma radi web aplikacije tako da znam koga treba hraniti.

ja kažem da ja neću kupovati nešto ako to mogu naći free da zadovoaljava moje zahtjeve.

15 godina
neaktivan
Exploder kaže...
imacek kaže...
Exploder kaže...

bojim se da ne

Dobro znaš da nisam na SVE mislio nego samo na informacije i aplikacije na webu, opet ponavljam za prosječnog korisnika.

Specializirane i profi alate tu ne ubrajam mada ima i takvih dosta, primjer GIMP, BLENDER itd.

Moja firma radi web aplikacije tako da znam koga treba hraniti.

ja kažem da ja neću kupovati nešto ako to mogu naći free da zadovoaljava moje zahtjeve.

Slažem se da prosječnom korisniku neće smetati koristiti "besplatne škovace", jer dok to zadovoljava korisnikove zahtjeve zašto ne. :)

Ali ne može sve biti besplatno, jer ljudi žive od tog rada.
Velika je razlika između "profesionalnog" besplatnog softvera koji spominješ i profesionalnog komercijalnog softvera.
Novci ipak ove druge čine moćnijima, pouzdanija i s više featurea.

Drago mi je da se slažemo, jer ima dosta zgubidana koji misle da sve treba biti besplatno, te da je piraterija prirodna pojava i njihovo pravo. Nevinašce 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice