jos jedna odlicna nagrada koju necu dobiti....
A ja ne mogu ni prvu ni drugu niti trecu ubrat.Otkad kupujem ovaj BUG ( datira iz dalekih 80-tih) nikad nista nisam uvatija od nagrade .jel nagrada namisten .Ej ljudi od 80-tih od prvoga broja ga citam i nikad nista.nemogua misija dobit ista
A ja ne mogu ni prvu ni drugu niti trecu ubrat.Otkad kupujem ovaj BUG ( datira iz dalekih 80-tih) nikad nista nisam uvatija od nagrade .jel nagrada namisten .Ej ljudi od 80-tih od prvoga broja ga citam i nikad nista.nemogua misija dobit ista
Prvi BUG je izašao 1992. i to čini mi se u 12mj
Prvi BUG je izašao 1992. i to čini mi se u 12mj
Možda je i dobio pa se ne sjeća!
My prrrrecious!
Mogli bi oni bit pošteni i dat više nagrada a ne samo 3 samo koliko oni para zarade!
Mogli bi oni bit pošteni i dat više nagrada a ne samo 3 samo koliko oni para zarade!
Stavljaju tu stvari koje vrijede oko 2.5 - 3k (većinom), a bolje bi bilo kada bi stavili više nagrada u vrijedosti od 300-500 kuna, više bi bilo dobitnika. Osim toga, manje bi se ljudi živciralo ako ne dobiju jer nagrada ionako nebi imala neku vrijednost, a oni koji dobiju, bilo bih ih više.
Ja bih samo jednu nagradu zbilja želio. Obilazak redakcije Bug-a
Najbolje bi bilo da je u slijedećoj nagradnoj igri 1000 Bug majica. Vrijednost nagradnog fonda bi bila ista kao sad a ne bi bilo toliko nezadovoljnika.