Bug Online u vašim telefonima!

poruka: 64
|
čitano: 8.142
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug Online u vašim telefonima!".
16 godina
neaktivan
RE: Bug Online u vašim telefonima!
odlično!pišem s N95-ice
17 godina
neaktivan

Super :)

Nekoliko puta sam se okoristio RSSom teme, što je čak i nešto prometno ekonomičnije nego ovo, no zasigurno kompliciranije za uspostavu uporabe.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
16 godina
Svaka čast za m.bug, al ja cu i dalje koristiti desktop verziju. Preglednija mi je a i radi bez problema ma mom k850 sa operom mini 5.
17 godina
neaktivan

Neidem na takve mobile stvari :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije da mi je to relevantno pošto za sada ionako ne pristupam sadržajima na netu mobačem..   Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo bas ga vrtim na htc herou i mrak! odlicno radi!

svaka cast

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

bas me zanima ali ima kakvih pobosanja na ps3 jer nemogu pisati post,kad se ulogiram ulogiran sam samo na jendoj temi tj.kad prebacim na drugu stranicu sam odlogiran 

to su jedini problemi danas nisam probao kad probam editirat cu ovo

battlefield bc 2 :D// pills here
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlićno je iako je Opera mini prikazivala stranice i prije konkretno. Samo vam još fali za thumbs up

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

SVAKA ČAST LJUDI!!! :))))))

E8400~4.2Ghz+Sycthe Katana III,Gigabyte EP45C-DS3,OCZ HPC Reaper X 2*2GB Ram PC8000 1000Mhz,Sapphire HD4850 512DDR3,OCZ PowerSuply StealthXStream 500W HDD hitachi 500gb 7200rpm
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 21:35 (softstriker1992).

3 0 hvala 0
16 godina

Hoce li se nekim updateom rijesiti i "citiranje"?

Luckyluke!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo ja upravo pisem sa mobitela. Stvar predobro funkcionira. Sve je super, jedino mi na forumu fali 'nova poruka'. Moze se samo odgovarati na neciji post. Ili to postoji, a ja ne vidim :-/
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
Gdje su thumb down,up i hvala?Najvaznije stvari fale... :(
Ali ovo je tek pocetak nadam se da jos radite na ovome i da ce biti jos mnogo poboljsanja :)
Luckyluke!
16 godina
neaktivan

To-Do lista (poredano po prioritetu):

1. Omogućiti pisanje nove poruke (osim odgovaranja na poruku)
  2. Omogućiti čitanje privatnih poruka
  3. Omogućiti TU, TD, Hvala
  4. Omogućiti klikanje linkova
  5. Omogućiti čitanje starijih postova (sada se može samo zadnjih 50)
  6. Omogućiti otvaranje profila
  7. Omogućiti slanje privatnih poruka
  8. Omogućiti citiranje

Heh, možda malo pretjerujem ali to je otprilike što bismo voljeli vidjeti u bliskoj ili daljnoj budućnosti. Izlanuo se Neodlučan Belji se Smijeh

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Postoji li i dalje mogućnost učitavanja klasične web stranice i foruma?

Koristim Operu mini na SE M600i i pokušavam otvoriti stranicu i forum, ali me automatski prebacuje na mobilnu verziju, što mi nikako ne odgovara, jer osim drugačije organizacije i izgleda, cijelo sučelje je 'razliveno' i pojavljuju mi se čudni simboli.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na emulatoru Opere se otvara klasična verzija stranice. Jesi li siguran da ideš na www.bug.hr, a ne m.bug.hr?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 23:53 (andy0101).
17 godina
neaktivan

Da, utipkam www.bug.hr i www.bug.hr/forum, ali i dalje mi pokazuje mobilnu verziju.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
macak kaže...

Da, utipkam www.bug.hr i www.bug.hr/forum, ali i dalje mi pokazuje mobilnu verziju.

Nešto kod tebe nije u redu - ja sam sada probao (isto Mini Opera) i sve radi uredno.

www.bug.hr - puni prikaz weba

m.bug.hr - web za mobitele

17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Nešto kod tebe nije u redu - ja sam sada probao (isto Mini Opera) i sve radi uredno.

Pa očito nije u redu. Do danas sam normalno otvarao stranicu, dakle pokazala bi mi se identično kao na računalu, a zatim bi je zumirao po segmentima. Isto vrijedi i za forum. A sada je sve zbrda-zdola.

16 godina
neaktivan

Sad sam probao na SE W200i i sve radi normalno.

Probaj očistiti cache i kolačiće Smijeh

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

To sam prvo napravio - obrisao cache, cookies i history.

Evo par fotografija:

16 godina
neaktivan

Izbornik > Alati > Postavke > isključi Mobilni prikaz

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Hvala ti, ali znam za tu opciju i isključena je. Sve druge stranice prikazuju mi se u punom prikazu, a zatim ih mogu zumirati na određeni segment koji mi treba.

16 godina
neaktivan

Sada, kada ovi moji blesavci na nastavi budu na fejsu ja ljepo na BUG.CoolSmijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macak kaže...
andy0101 kaže...

Hvala ti, ali znam za tu opciju i isključena je. Sve druge stranice prikazuju mi se u punom prikazu, a zatim ih mogu zumirati na određeni segment koji mi treba.

Interesantno. Nešto je 100% do tvog moba (probaj reinstalirati Operu) jer meni na P1i (koji je dosta sličan M600, ima samo duplo više RAM-a) radi sve kako bi trebalo.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
moderator
macak kaže...
andy0101 kaže...

To sam prvo napravio - obrisao cache, cookies i history.

Evo par fotografija:

To nije mobilna verzija stranica, to je puna verzija stranica, samo ti ju mobilni browser loše prikazuje. Dobro su ti rekli za "mobilni prikaz", ovo izgleda točno kao on, samo je valjda neki bug u browseru pa ga ima uključenog i kad je isključen. 

Ovi čudni znakovi su oglasi, koje očito također krivo prepoznaje (nije da očekujemo da prikaže Flash, no mogao bi bar prepoznati da ne zna).

Domagoj
17 godina
neaktivan

Hvala na savjetima, probat ću onda sa reinstalacijom Opere, pa će to nadam se riješiti problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A bio je i red! Od informatičkog časopisa koji se ovoliko hvali sam sa sobom ovako nešto sam očekivao još prije puno godina. Iako nije bilo korisnika, očekivao sam crno-bijelu wap stranicu i prije GPRS-a.

Već dulje vrijeme koristim podatkvone modele kod Vipa i dosta sam već prosurfao preko mobitela. I mogu reći da ovo nije baš sjajno napravljeno. Stranice su jednostavne i brzo se učitavaju što je pohvalno, ali one sličice na naslovnici - bolje da ih nema! Toliko su male da se ništa ne vidi i ni čemu ne služe. Dobro je netko prije rekao, treba napraviti posebnu verziju za touch mobitele, ili malo povećati cijelu stvar. Kako god, slike na naslovnici treba mijenjati. Same vijesti izgledaju OK jednom kad ih se otvori. Osim toga, forum mi je nepregledan, trebalo bi nekako jače razdvojiti pojedine odgovore na postove (debljom vodoravnom linijom). Ali pohvalno je što nema reklama :))

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
LOL - a da se ti jednostavno zadrzis na www.bug.hr? Sto ce tebi mobile verzija na raskosno touch ekranu? Ovo je za nas skromne (pozdrav s W910)! :-)
17 godina
neaktivan

Miro kakav je ovo bio komentar?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pogledao sam mobilnu verziju i vratio se na "normalnu" koja je puno bolji dozivljaj sa ajfona. :)
A.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice