Ajde da budemo u Božićnom duhu...inače skupljam ambalažu da se falim po ulici...prema tome pošaljite meni kutijicu od sijalice s kamerom....žaruljicu sebi zadržite. (Ispričavam se ako ispadam sarkastičan)

Ajde da budemo u Božićnom duhu...inače skupljam ambalažu da se falim po ulici...prema tome pošaljite meni kutijicu od sijalice s kamerom....žaruljicu sebi zadržite. (Ispričavam se ako ispadam sarkastičan)
Što to točno možemo osvojiti?
O bože kako vrijeme leti, ko da sam jučer gledao božični talk show iz 2015...
Kao da sam se jučer prvi put registriro na forum...
Još manje od dva mjeseca i devet godina aktivnosti na forumu...
meni cura stalno kaze, joj ajmo to gledat skupa, i eto... dosao novi bozicni talk show, a ni stari jos nisam pogledao...
Zašto je Draganova šalica najveća?
Iz ovog videa se da primjetiti timeline utjecaja alkohola na Davora. Prvo mu je dosadno i igra se sa cuficom na kapi, onda počne psovati, zatim sve ispije pa dok ne dobije novu dozu mu je dosadno i igra se na mobitelu
Da ne duljimo mnogo, ja bi da mi nešto poklonite
pa nije ni "sami u redakciji s bocom vina" toliko loša repriza.
pe se: nedostaje mi plišani bor.
Zašto je Draganova šalica najveća?
Iz ovog videa se da primjetiti timeline utjecaja alkohola na Davora. Prvo mu je dosadno i igra se sa cuficom na kapi, onda počne psovati, zatim sve ispije pa dok ne dobije novu dozu mu je dosadno i igra se na mobitelu
:)))))))))))))
A
se da primijetiti moja ljubav prema vinuBaš gledam, i mislim si: sva sreća da su flašu dali Petricu u ruke, jer da je otišla na ikoju stranu, bila bi prva od deset....
Izgleda da Petric misli na njih, tj. on im je glas razuma.
Sve u svemu, dobar specijal, samo treba prije popit, da malo živne atmosfera.
Baš ste bili super,fino opušteno i dobre teme
Osim što je propušteno padanje s stolice dr.Petrica ove godine s eventualnim podj*****njem .... buahahaha
Dugo iščekivana epizoda, malo smo se uljenili Bugovci.Božični specijal sa litricom crnog? Malo vam je to niste se opustili ko lani.Šuštinjo kaj nisi donio petardu zagorskog tuduma pa da vidiš epizode. Ajmooooo.
.