BLU Studio Energy s baterijom od 5000 mAh

poruka: 14
|
čitano: 3.033
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BLU Studio Energy s baterijom od 5000 mAh".
17 godina

Konačno se netko sjetio da je autonomija bitna...

KaeR
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: BLU Studio Energy s baterijom od 5000 mAh
Sve ovisi kako i u kojim uvjetima se mob. upotrebljava. Moj slucaj: Zg prosjecna upotreba (malo od svega, sve on) = 24h max. BiH u sred nicega, osim gsm-a, 4 dana Nokia 920 uz citanje knjiga cca 2h/ dan i povremeno flashlite (rekoh u sred nicega) 😊
14 godina
neaktivan

konacno dobre specke.. ne pretjerano visoka bespotrebna i beskorisna rezolucija + veliki kapacitet baterije.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Zaostaju za Kinezima, Kineski Elephone ima jaču bateriju, bolju rezoluciju, više memorije...

1 0 hvala 0
11 godina

valjd će samsungu, appleu, htc-u, sony-u, motoroli i ostalim poznatijim proizvođačima doći iz guzice u glavu da im glavni "feature" ne bude 4k ekran nego dobra baterija

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brk kaže...
Sve ovisi kako i u kojim uvjetima se mob. upotrebljava. Moj slucaj: Zg prosjecna upotreba (malo od svega, sve on) = 24h max. BiH u sred nicega, osim gsm-a, 4 dana Nokia 920 uz citanje knjiga cca 2h/ dan i povremeno flashlite (rekoh u sred nicega) 😊

Upravo tako. Identican mobitel, identicna uporaba...

- U ZG punjenje cijelu noc, oko 9 skidanje s punjaca, navecer oko 8 aku na nekih 30%

- Austrija, Njemacka, .... skinut s punjaca oko 8 ujutro, do 8 navecer aku nekih 80%

Cini mi se da cak na moru za vrijeme sezone manje cucla aku nego u Zagrebu. Da se razumijemo, gotovo pa svejedno dal je signal 100 ili 20.

14 godina
marsovac zemaljski kaže...

valjd će samsungu, appleu, htc-u, sony-u, motoroli i ostalim poznatijim proizvođačima doći iz guzice u glavu da im glavni "feature" ne bude 4k ekran nego dobra baterija

Sony, htc imaju među najboljima autonomiju bateriju, a motorola ima droid maxx sa top specifikacijama i 3900mah baterijom, samo kaj nije dostupan kod nas. Općenito je slaba ponuda motorole kod nas, ne znam zašto...

17 godina
protjeran

A đe je tu THL koji je bio prvi sa 5000mAh baterijom.

Technology Happy Life 

If it can't be my design, this is my line.

0 0 hvala 0
12 godina

Malo sam proguglao i gle čuda! Kompanija je... hm... kako je nazvati? Rebranding company! Evo malo više detalja:

Company's name and location are in the US. That's about it. The company didn't even design its phones. Most phones by BLU are just the exact same thing you can find in China and other countries under different brands (like Gieonee in China). Back in the days of the BLU Life One (1st gen) , BLU made some stupid statement on the facebook page. It was said by BLU that the Life One had a micro SD slot, but people who bought the phone couldn't find it. They commented asking where the slot was, and BLU's answer was "please check either the top or bottom of the phone. It should be somewhere there." A few days later BLU deleted that whole post about the microSD thingy and changed all the information regarding that microSD slot leaving almost no trace. It was hilarious to me.
Just don't fall for it. The "American company" idea about BLU is bs. XD

http://www.phonearena.com/news/Want-a-smartphone-with-a-massive-5000-mAh-battery-Blu-Studio-Energy-is-now-available-in-the-US_id65889

0 0 hvala 0
17 godina

Evo jedna kratka ali slatka recenzija.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Kao što sam već bio napisao jednom forumašu, ako netko ima mobitel ili navodnu bateriju od 5000 mah, može mi slobodno poslati da joj besplatno provjerim kapacitet. Možda se svi iznenadimo rezultatima.  Kinezi su poznati po laganju oko kapaciteta baterija.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Kao što sam već bio napisao jednom forumašu, ako netko ima mobitel ili navodnu bateriju od 5000 mah, može mi slobodno poslati da joj besplatno provjerim kapacitet. Možda se svi iznenadimo rezultatima.  Kinezi su poznati po laganju oko kapaciteta baterija.

Umjesto brzoplete kupnje neka pročitaju recenzije i komentare korisnika. Ima odličnu bateriju, evo detaljna recenzija na AndroidPolice.

...

Moj tablet Galaxy Tab S ima samo 4900 mAh, tko bi rekao da će ga mobiteli tako brzo sustići.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 22:00 (DragonShit).
15 godina
odjavljen

Nema testa kapaciteta baterije, iako se po komentarima i veličini čini ok. I još je ugrađena baterija, pa bi bilo malo teže testirati.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

e ovo je mobitel za mene duga baterija i napunim  ga jednom u 10 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: