Blagdanska nadogradnja foruma

poruka: 223
|
čitano: 24.885
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Blagdanska nadogradnja foruma".
15 godina
neaktivan
RE: Blagdanska nadogradnja foruma
opcom kaže...
boxer kaže...

Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo...{#}

da,kao kosorica. bitan je dolazak pape a što je narod gladan nema veze.. !

SMAJLIJI  su bitni ? strašno. da nije žalosno bilo bi smješno. da li smo tu zbog učenja,timskog rada,pomaganja ili smajliranja ???

Tko kae da su smajlici bitni???

Mozda nisi vidio i druge nadogradnje?

To sto su se svi uhvatili smajlica ne znaci da su bitni...{#}{#}{#}

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina
neaktivan

mogao bi se otvoriti podforum s anketama, da sve budu na istom mjestu, jer se počinju stalno otvarati teme s anketama

netko

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li postoji mogućnost da se pp uvede na mobilnoj verziji foruma?

Btw, svakim refreshom mogu glasati na anketi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 14:49 (franky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidim da je uveden brojač postova i broj tema. Interesantno.

16 godina
franky kaže...

Da li postoji mogućnost da se pp uvede na mobilnoj verziji foruma?

Btw, svakim refreshom mogu glasati na anketi.

ali kada opet refreshahs glas nije pribrojen

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina

{#}......

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 16:45 (pirat).
16 godina
neaktivan

- Nije toliki bad što ima toliko novih smajlija, već je problem što neki od njih zauzimaju po 60-ak pixela, dok su najstariji bili formata 18x18.

- Što se tiče anketa, trebalo bi uvesti mogućnost promjene glasa ili micanja glasa i naravno popraviti bug s refreshanjem, a po mom mišljenju bi ankete trebalo uvesti samo pri kreiranju nove teme, a ne da se u svakom postu može kreirati nova anketa.

- U vezi većih thumbova nemam zamjerki.

Naravno, sad će proći i neko vrijeme prilagodbe dok forumskim spammerima ne dosade cool novi smajliji i uber ankete. Meni se forum sviđao onakav kakav je bio - minimalistički.

Samo vas molim da nikada ne stavite mogućnost stavljanja slike ili animacije u potpis.

-.- ..- .-. .- -.-. .--. .- .-.. .- -.-. ..-. .. --.. .. -.- .- .-.. .- -.-.
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Samo vas molim da nikada ne stavite mogućnost stavljanja slike ili animacije u potpis.

K*RACPALACFIZIKALAC

Za potpis se slažem, al avatar MORA biti animiran, jednog dana.

Edit

I Rambo plače, istuko ga Chuck Norris.

香港 - 47
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 17:35 (El Manifico_Buster).
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

- Nije toliki bad što ima toliko novih smajlija, već je problem što neki od njih zauzimaju po 60-ak pixela, dok su najstariji bili formata 18x18.

- Što se tiče anketa, trebalo bi uvesti mogućnost promjene glasa ili micanja glasa i naravno popraviti bug s refreshanjem, a po mom mišljenju bi ankete trebalo uvesti samo pri kreiranju nove teme, a ne da se u svakom postu može kreirati nova anketa.

- U vezi većih thumbova nemam zamjerki.

Naravno, sad će proći i neko vrijeme prilagodbe dok forumskim spammerima ne dosade cool novi smajliji i uber ankete. Meni se forum sviđao onakav kakav je bio - minimalistički.

Meni se ovo boldano, npr. sviđa. Netko je napisao da uz to možemo glasovati hoćemo li u CoD2 npr. igrati TDM ili CTF, pa mislim da je bolje da ovako ostane.

15 godina
i_rambo_plache kaže...

Možeš promijenit svoj glas,ako dolje stisneš "Da" i ako želiš promijeniti svoj glas onda samo klikni na "Ne" i stavit će tvoj glas na "Ne"(probaj dolje)

A što se anketa tiće bilo bi previše novih tema,bolje je ovak da možeš u svakom postu otvorit novu anketu....

28 Da
3 Ne
سمندری ڈاکو
15 godina
odjavljen
pirat kaže...
i_rambo_plache kaže...

Možeš promijenit svoj glas,ako dolje stisneš "Da" i ako želiš promijeniti svoj glas onda samo klikni na "Ne" i stavit će tvoj glas na "Ne"(probaj dolje)

A što se anketa tiće bilo bi previše novih tema,bolje je ovak da možeš u svakom postu otvorit novu anketu....

Tim je moguće dobiti kontra produktivan učinak-previše anketa.

...
14 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

Ja bih želio još predložiti da se u ovim anketama može promjeniti odabir

I da se vidi ko' je glasovao :/

Udri brigu na veselje...
15 godina
kingmedo kaže...

Tim je moguće dobiti kontra produktivan učinak-previše anketa.

Pa po mojem bolje previše anketa u jednoj temi,nego da otvaraju npr. 20tema a ista/slična anketa.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Kad jednom glasaš nemožeš ni maknuti ni promijeniti glas, jedino možeš refreshat pa dati glas za drugu opciju.

pirat kaže...

Pa po mojem bolje previše anketa u jednoj temi,nego da otvaraju npr. 20tema a ista/slična anketa.

E pa za što nam služe moderatori nego da moderiraju forumom? Ako bi bila koja tema s glupom ili sličnom anketom, lock i karton... Bar ne bi bilo glupih anketa kao što je ova moja.

4 LOL
3 ROFL
10 LMAO
4 xD
1 x)
-.- ..- .-. .- -.-. .--. .- .-.. .- -.-. ..-. .. --.. .. -.- .- .-.. .- -.-.
15 godina
i_rambo_plache kaže...
pirat kaže...

Kad jednom glasaš nemožeš ni maknuti ni promijeniti glas, jedino možeš refreshat pa dati glas za drugu opciju.

No pa to i govorim,maknut nemožeš glas al možeš promijenit.

A kad promijeniš glas npr. sa "Da" na "Ne" onda refreshas i oduzme tvoj glas sa "Da" i stavi na "Ne".

i_rambo_plache kaže...

E pa za što nam služe moderatori nego da moderiraju forumom? Ako bi bila koja tema s glupom ili sličnom anketom, lock i karton... Bar ne bi bilo glupih anketa kao što je ova moja.

A gle ja sam otvorio anketu za BF(pogledaj) i ljudi dali svoj glas i gotovo.Bilo bi bezveze da sam išao otvarat novu temu....

I sad npr. na COD:BO otvori se anketu koji bi ljudi mod igrali,pa se otvori anketa dal žele da na serveru bude HC ili normalni mod i to se sve pita u jednoj temi.

Bez da otvaram 5 tema,a sve se može riješit u jednoj temi o COD-u:BO

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran

Lijepo ste nadogradili forum, ali koliko ja znam Halloween nije blagdan u Hrvatskoj.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Domagoj kaže...

Gospodo - svima kojima poruke ne rade, molim jasan report - koji broser, koja verzija, na kojoj stranici, kome šaljete i što točno poruka kaže.

edit: sve je ok

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 19:07 (seneka).
15 godina
odjavljen

Bilo bi super da se u privatnim porukama mogu slati datoteke npr. 10-20 Mb velike. I da se u novom postu nalazi opcija dodaj dokument (kao što sada ima za sliku). Time bi se moglo npr. review napisan na kompu u .doc formatu prebaciti u post.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 18:44 (vexx5555).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Bilo bi super da se u privatnim porukama mogu slati datoteke npr. 10-20 Mb velike. I da se u novom postu nalazi opcija dodaj dokument (kao što sada ima za sliku). Time bi se moglo npr. review napisan na kompu u .doc formatu prebaciti u post.

ovo bi bilo  odlično! samo neka sve bude minimalističko, kao stavljanje slika u post (btw, mogli bi stavit i mogućnost stavljanja slika u pp, isto kao u post)

netko
15 godina
neaktivan
kvark kaže...

Lijepo ste nadogradili forum, ali koliko ja znam Halloween nije blagdan u Hrvatskoj.

Vijest je bila nazvana Blagdanska nadogradnja, vjerojatno zbog SviSvetih, a onda je kasnije na naslovnici promijenjeno u Halloween...  

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina
ovo je izvrsno s anketom, sad u onim contestima 3d se moze stavit na kraju anketa i fino se glasa :D
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
protjeran
Šef kaže...
kvark kaže...

Vijest je bila nazvana Blagdanska nadogradnja, vjerojatno zbog SviSvetih, a onda je kasnije na naslovnici promijenjeno u Halloween...  

Da, ali je mali problem sto je Halloween danas, a Sisveti su sutra.

14 godina
neaktivan
Halloween nadogradnja foruma

BUG je ZAKON

BUG jeste ZAKON

Kakav pastir,takvo stado.

0 0 hvala 0
16 godina

Ovo je jedini animirani smajli

{#}

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

{#}

sva sreća...{#}zamisli da su svi animirani, lol

netko
16 godina
protjeran

trebalo bi uvesti plug-in da se vidi tko je za što glasovao, pa da znamo tko je glup a tko nije.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
kikicacool kaže...
Mitch kaže...

{#}

sva sreća...{#}zamisli da su svi animirani, lol

da je bar ovaj animiran {#} onda ovaj flaster bi izgledo ko facepalm

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
15 godina
odjavljen

Bilo bi dobro još kada bi prelaskom miša preko smajlija bilo ispisano značenje istog. (to je prije vrijedilo za stare smajlije).

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 20:13 (kingmedo).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
kingmedo kaže...

Bilo bi dobro još kada bi prelaskom miša preko smajlija bilo ispisano značenje istog. (to je prije vrijedilo za stare smajlije).

da, ovako samo piše "formula"

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

{#}

meni je jedino cura animirana{#}

Kakav pastir,takvo stado.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice