Tko bi rekao da Bill Gates nije papučar.Nema zajebancije po kući i sve je kako on kaže :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A imaju ljudi i pravo...
Pametni mobaći sa google android će joj se svidjeti :)
Neće valjda reklamirati konkurentsku firmu.
U svakom slucaju nista ne propustaju LOL
ma koji ce ku**c djeci ipod i to imaju najace kompove na svijetu i lunapark u dvoristu,konzole dijete ide na maturalac sa 22 incha laptopom lol
Pa imaju i pravo, svi žive kao bogovi od microsofta i sad da djeca od billa nose proizvode od konkurentske firme i to najveće. LOL
Kako bi to izgledalo da ih paparazi uhvate s tim u rukama i prošire vijest cijelom svijetu?
U svakom slucaju nista ne propustaju LOL
Ako ja kao običan smrtnik ne patim za i-phonom, pa di će oni pored svih mogućih tehnologija i gluposti koje mogu imati.. stvarno ne kužim
Ako ja kao običan smrtnik ne patim za i-phonom, pa di će oni pored svih mogućih tehnologija i gluposti koje mogu imati.. stvarno ne kužim
kao i kod svake osobe sa inteligencijom vecom od 60
kao i kod svake osobe sa inteligencijom vecom od 60

Pametni ljudi... uostalom oni imaju Zune XD
Pa nema ni kod mene pa me nitko ne pita :)
i s k*rcem manjim od 4 cmn
da sam sin od billa bilo bi me briga za iphone ili ipod.
imao bi sve originalne igre, konfu koja bi mogla držati struju u cijelom naselju, najbrži net, kućno kino(ne ono mikro kino već pravo), hrane na bacanje, svaki dan dobijem novce za novu komponentu...ajme života!
Da...i svaki dan da te čuvaju Body-guardi dok pišaš da te netko nebi oteo ili koknuo...
Oni koriste LINUX!!! hahah
Tko bi rekao da Bill Gates nije papučar.Nema zajebancije po kući i sve je kako on kaže :)

imao bi sve originalne igre, konfu koja bi mogla držati struju u cijelom naselju, najbrži net, kućno kino(ne ono mikro kino već pravo), hrane na bacanje, svaki dan dobijem novce za novu komponentu...ajme života!

da,i jos ktome imas mob sa 12 megapixela kamerom i 20 gigi memorije i jos iz njega mozes izvuc svicarski noz :)))
i jos imas komp od 40 000 kuna sa 50 inca monitor :P
Ni talibani nisu više što su nekad bili...
http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2009,3,4,,154560.jl

Ja mislim da Bill u kući ima sve Apple proizvode i on ih fino koristi. Steve sigurno doma ima jedan PC stroj s Vistom. Barem bi ja tako radio da vidim nedostatke konkurenta a i svoje.