Bez iPoda i iPhonea kod Gatesovih

poruka: 27
|
čitano: 4.611
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez iPoda i iPhonea kod Gatesovih".
17 godina

Tko bi rekao da Bill Gates nije papučar.Nema zajebancije po kući i sve je kako on kaže :)

Phenom II X4 940 BE 8MB @ 3.6 Ghz | DFI LAN PARTY DK 790FX-M2RS | OCZ XTC DDR 800 2 x 2 GB | Zotac GTX 295 1,792 GB DDR3 | Corsair TX650W | Samsung 226BW 22" | Seagate 320 GB 16 MB cache | Logitech G5,Razer Mantis,Keyboard G15.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A imaju ljudi i pravo...

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pametni mobaći sa google android će joj se svidjeti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Neće valjda reklamirati konkurentsku firmu.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U svakom slucaju nista ne propustaju LOL

X3220 (3.2 GHz) GTX 280 (700/1250) 8Gb ram (1000 MHz) 3 HD Seagate (1.8 T)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 14:04 (vtec emac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma koji ce ku**c djeci ipod i to imaju najace kompove na svijetu i lunapark u dvoristu,konzole dijete ide na maturalac sa 22 incha laptopom lol

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa imaju i pravo, svi žive kao bogovi od microsofta i sad da djeca od billa nose proizvode od konkurentske firme i to najveće. LOL

Kako bi to izgledalo da ih paparazi uhvate s tim u rukama i prošire vijest cijelom svijetu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bez iPoda i iPhonea kod Gatesovih
vtec emac kaže...

U svakom slucaju nista ne propustaju LOL

hahah, istina :D
17 godina

Ako ja kao običan smrtnik ne patim za i-phonom, pa di će oni pored svih mogućih tehnologija i gluposti koje mogu imati.. stvarno ne kužim Bogataš

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pajic3 kaže...

Ako ja kao običan smrtnik ne patim za i-phonom, pa di će oni pored svih mogućih tehnologija i gluposti koje mogu imati.. stvarno ne kužim Bogataš

Zele to bas zbog toga jer im je zabranjeno pa ne mogu. :)
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 15:28 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

bas tamo iz tuša im cure kovanice jbte igraju xbox360 na onom platnu ko u kinu isuse
a ja tu imam neko malo sra*je od 30 cm u sobi sa sony 2 a on igra xbox360 na tvu velik ko platno od kina jbte
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina
protjeran

kao i kod svake osobe sa inteligencijom vecom od 60

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pica kaže...

kao i kod svake osobe sa inteligencijom vecom od 60

A tvoj IQ je 61 pa si dosao/dosla do tako inteligentnog zakljucka? Osmijeh
17 godina

Pametni ljudi... uostalom oni imaju Zune XD

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kublach kaže...

Kladim se da su s njime imali problema na dočeku nove god  :D

17 godina
neaktivan

Pa nema ni kod mene pa me nitko ne pita :)

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i s k*rcem manjim od 4 cmn 

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kublach kaže...

U tome i je problem, i ja bi se bunija da moram nosit Zune.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

da sam sin od billa bilo bi me briga za iphone ili ipod.

imao bi sve originalne igre, konfu koja bi mogla držati struju u cijelom naselju, najbrži net, kućno kino(ne ono mikro kino već pravo), hrane na bacanje, svaki dan dobijem novce za novu komponentu...ajme života!

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da...i svaki dan da te čuvaju Body-guardi dok pišaš da te netko nebi oteo ili koknuo...

Intel Quad core q6600 4x2.44 GHz , 4gb RAM , nVidia GeForce 8600gts 512mb , Asus P5N32 SLI-Premium , 2x 320gb HDD WD Barracuda , Asus 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paradoks je sto Gates sam ne vjeruje u kvalitetu Microsofta itd...
Oni koriste LINUX!!! hahah
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
Romano kaže...

Tko bi rekao da Bill Gates nije papučar.Nema zajebancije po kući i sve je kako on kaže :)

Cool Nije ko Macovci!
Doć će Zoka da vas roka
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

imao bi sve originalne igre, konfu koja bi mogla držati struju u cijelom naselju, najbrži net, kućno kino(ne ono mikro kino već pravo), hrane na bacanje, svaki dan dobijem novce za novu komponentu...ajme života!

i mene isto imo bi neki najbolji mobitel na svijetu sony ericsson sa microsoftovim softverom nekim,platio tecajeve fighta nekog urban saka ne bruce lee i ta sra*ja i u skoli neko me pipne i sje*em ga ko malog majmunaBelji se
16 godina
neaktivan

da,i jos ktome imas mob sa 12 megapixela kamerom i 20 gigi memorije i jos iz njega mozes izvuc svicarski noz :)))

i jos imas komp od 40 000 kuna sa 50 inca monitor :P

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: MB ASUS s775 P5Q SE/R Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSonic LCD 22˝ Kućište: ANTEC Gamer
17 godina
neaktivan

Ni talibani nisu više što su nekad bili... Osmijeh

http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2009,3,4,,154560.jl

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
djdomi kaže...

i mene isto imo bi neki najbolji mobitel na svijetu sony ericsson sa microsoftovim softverom nekim,platio tecajeve fighta nekog urban saka ne bruce lee i ta sra*ja i u skoli neko me pipne i sje*em ga ko malog majmunaBelji se
 Kako da ne bi! Nije vam to kod nas stari ima para a razmazenko uziva! Kod njih ti je drugacije! Ma i kod najvecih bogatasa ti ide scenarij: Oces pare? Radi za mene i dobivat ces ih! Nema nista besplatno, nisan ja ovo sve zaradia lincarenjem!
Ovo sam cita na mnogo, mnogo mista!!
Zvili bi na visokoj noozi, ali ne toliko ka sta vi zamisljate! XD
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 21:09 (Zely).
17 godina
neaktivan

Ja mislim da Bill u kući ima sve Apple proizvode i on ih fino koristi. Steve sigurno doma ima jedan PC stroj s Vistom. Barem bi ja tako radio da vidim nedostatke konkurenta a i svoje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice