Beta SP1 za Windows 7 u srpnju

poruka: 94
|
čitano: 21.914
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Beta SP1 za Windows 7 u srpnju".
16 godina
neaktivan
RE: Beta SP1 za Windows 7 u srpnju
Svjetleci Ventilator kaže...
cekpi kaže...
tnakir kaže...

Strpite se jos malo, ovo je ipak beta. Poslije cete zugati kako vam ne radi ovo i ono. Ako radi ne popravljaj.

poslije budu žugali kak sedmica niš ne valja

Budi uvjeren ja neću ništa loše govorit o win 7 jer ja od kako imam win 7 preporodio sam se,prije kada sam imao win xp svakih tjedan-2 stavljaj nove winse i non stop je bilo tako,i od kako sam stavio win 7 nikakvih problema.

nemoj me krivo shvatit al ako si svaka dva tjedna stavljal nove win onda ili ih nisi znal stavit ili si imal problema sa hw

kod mene normalno radi.....
15 godina
odjavljen
Beta SP1 za Windows 7 u srpnju

Meni je XP na starom hardveru trajao u prosjeku pola godine do 9 mjeseci, al nakon toga zbog stalnog brisanja drivera tjekom tog perioda (jer izadu nove verzije drivera) osjeti se jako usporavanje kompa, reinstal je onda neophodan.

Dok vista šiša puno brzinom, i nema usporavanja kad pokrenem puno aplikacija odjednom kao na xp-u, ista stvar je i na windows 7 kod kojega mi jedino više odgovara novi taskbar, sve je isto uključujući i perfomanse.

Za SP1 se nadam da ce ispraviti par jako sitnih i nebitnih bugova, koje sam ja primjetio. Inače ostalo mi ništa netreba, Win 7 radi ko podmazan.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Za SP1 se nadam da ce ispraviti par jako sitnih i nebitnih bugova, koje sam ja primjetio. 

npr?

kod mene normalno radi.....
15 godina
odjavljen
cekpi kaže...
Weky kaže...

Za SP1 se nadam da ce ispraviti par jako sitnih i nebitnih bugova, koje sam ja primjetio.

npr?

Nekada ostane poruka od Network Acces i nemoze se ukloniti (stoji u taskbaru cjelo vrijeme dok nezgasim explorer.exe), i popravak par microsoftovih aplikacija (WMP, DVD Maker) koji nemaju ni zrno opcija niti su stabilne.

Iako je meni to potuno nebitno i zanemarivo, al kazem eto nebi bilo loše.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice