Besplatni Windows 8!

poruka: 412
|
čitano: 83.482
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatni Windows 8!".
16 godina
odjavljen
Re: Besplatni Windows 8!
Master Tino kaže...

A evo naso sam neki download manager pa ce on skidat, jer necu sve odjednom skidat(da mogu kasnije nastavit),

ipak sam uzeo najtežu verziju od 5 giga...

Sigurno imaš dobar razlog za to?

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Master Tino kaže...

A evo naso sam neki download manager pa ce on skidat, jer necu sve odjednom skidat(da mogu kasnije nastavit),

isti ko i onaj zašto 90% mlađih 25 ima windows ULTIMATE

kod mene normalno radi.....
16 godina
odjavljen
cekpi kaže...
Tonči kaže...
Master Tino kaže...

Nemoj tako. Svi oni koriste BitLocker, zato imaju U L T I M A T E!

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Moze li mi netko pomoci?Nesto sam propustio, neznam..

Zasto mi izbacuje da nemogu instalirati Win8 jer nemam 64-bit proc, kad imam, imam instaliran kao glavni sustav Win7 64-bit.. :/

I meni je tako. Da instaliram neki drugi program za virtualnu mašinu ili se može to nekako popraviti ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
15 godina
neaktivan

Vrtim osmicu u VirtualBoxu čisto iz znatiželje. Nego imam jedan mali problemčić. pri instalaciji sam ugasio da aplikacije mogu vidjet mogu lokaciju jer sam računao da  mogu ja uključit samo u onima u kojima želim. To nažalost nije moguće ili ja ne znam naći kao npr Weather aplikaciji. A opcija za uključivanje u Control Panelu mi je zasivljena.

16 godina
neaktivan
hogar strašni kaže...

sad tek vidim kak malo znam...{#}

btw. napravil sam to i kad upišem regedit  i kliknem na OK,jedan monitor se skroz zatamni i ima samo oznaku rasporeda tipkovnice (vdi slike), a na drugom se svjetlina smanji za oko 60-70% ... nakon 2-3 min se sve vrati natrag i nikakve reakcije na regedit... ideje?...logiran sam ko admin ako to nekog zanima

po ovome UAC ti se upalio....ili ga isključi kroz control panel ili ovako na slijepo stisni jednom lijevu strelicu na tastaturi i onda enter

17 godina

Dakle, pomoću ovog alata Win 8 instaliram/pokrećem sa Externog diska?

Hvala.

16 godina
neaktivan
ena kaže...

Dakle, pomoću ovog alata Win 8 instaliram/pokrećem sa Externog diska?

Hvala.

Ne. Ovo je virtualno instaliranje Win8

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Ah, i server ima metro. Samo kod logina se ne povlači ekran prema gore, već treba stisnut ctrl-alt-del. Po loginu se pali desktop, kad se klikne na start otvara metroui.

@cekpi da ne radim u sektoru za istraživanje ruda i gubljenje vremena imal bi i bolji lepi top :P
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Ah, i server ima metro. Samo kod logina se ne povlači ekran prema gore, već treba stisnut ctrl-alt-del. Po loginu se pali desktop, kad se klikne na start otvara metroui.

@cekpi da ne radim u sektoru za istraživanje ruda i gubljenje vremena imal bi i bolji lepi top :P

- server ima metro??? kako li bi to na DC-u u firmi izgledalo {#}

@redrum781 - da si u drugim sektorima onda bi svaki petak u 15 morao na sastanak ić{#}

14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Iskreno instalirao sam win 8, nezelim reci da je los, a takodjer nevidim razloga da bi ga u buducnosti koristio, jer win 7 ima sve sto mi treba a dizajn mi nikada nije znacio, ali inace decki koji rade s korisnicima i ako budu zahtjevali win8, iskreno smo naje**li, meni dosta je trebalo da puhvatam neke stvarcice ali brzo sam odustao.

***Win7 is my love***

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 12:28 (Franjic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
 kad se klikne na start otvara metroui.

pa kaj ga nisi disejblao..? {#} 

c:\Windows\System32\shsxs.dll - promjeniti naziv dll fajla u  bilosta_shsxs.dll  - restart i nema vishe metroa..

bdw dali je u meduvremenu netko otkrio neki drugi nacin paljena metroa osim win tipke..?  

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 13:00 (WEB NINJA).
17 godina
Bilo bi dobro petkom na "sastanak" u 3 :)

Bacit ću par screenshotova ili mobshotova kad klinci i žena zaćore.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
WEB NINJA kaže...
redrum781 kaže...
 kad se klikne na start otvara metroui.

pa kaj ga nisi disejblao..? {#} 

c:\Windows\System32\shsxs.dll - promjeniti naziv dll fajla u  bilosta_shsxs.dll  - restart i nema vishe metroa..

bdw dali je u meduvremenu netko otkrio neki drugi nacin paljena metroa osim win tipke..?  

a nema ni onog taskmanagera :/

17 godina
sHOCKRE kaže...

a nema ni onog taskmanagera :/

Kad se disablira metroui (preko regedita) onda se i sve one dodatne pi*darije maknu (novi task manager, ribbon explorer i sr*nja)

14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Kad se disablira metroui (preko regedita) onda se i sve one dodatne pi*darije maknu (novi task manager, ribbon explorer i sr*nja)

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RPEnabled 1 to 0  ne sluzi za disejbl metroa nego za vracanje klasicnog start menia.. metro je i dalje tu (u pozadini) a pokrece se na win tipku isto kao i start menu sto stvara problem..  

u proslom postu sam opisao jedan od nacina kako se radi disejbl - a tebi bi bilo najbolje vratiti se na win 7 {#}

17 godina
WEB MINĐA kaže...

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RPEnabled 1 to 0  ne sluzi za disejbl metroa nego za vracanje klasicnog start menia.. metro je i dalje tu (u pozadini) a pokrece se na win tipku isto kao i start menu sto stvara problem..  

u proslom postu sam opisao jedan od nacina kako se radi disejbl - a tebi bi bilo najbolje vratiti se na win 7 {#}

Jedan od načina... 

A ja sam opisao isto jedan od načina. {#} Metro se ne pali kad se pritisne na winkey ili klikne na start što ne stvara problem. Probaj pa onda keki.

BTW, evo par shotova sa windows server dev preview

Početni ekran nakon prijave Početni ekran nakon prijave
Desktop, kad se ugasi server manager Desktop, kad se ugasi server manager
Kad se pomakne strelica miša skroz lijevo dolje otvara se ovaj menu Kad se pomakne strelica miša skroz lijevo dolje otvara se ovaj menu
Klikom na start ili pristiskom na winkey otvara se metro Klikom na start ili pristiskom na winkey otvara se metro
Čim krenete tipkati pokreće se search funkcija Čim krenete tipkati pokreće se search funkcija
Control Panel Control Panel
Windows Explorer Windows Explorer
Task Manager Task Manager
Internet Explorer, kad se pokrene iz metro-a Internet Explorer, kad se pokrene iz metro-a
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 15:59 (redrum781).
15 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

evo i moj kratki video

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Besplatni Windows 8!

eee, ovako....instalirao sam window 8 ali mi se kompjuter stalno želi resetirati. Prije je bilo samo zelena trakica sa 'send'i 'no, thanks', a sad mi se nakon toga pojavi plavi ekran i autoatski se restartira bez odabira.

Zna li itko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Besplatni Windows 8!

How to Install Windows 8 Developer Preview on Vmware Windows

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
WEB MINĐA kaže...

Jedan od načina... 

A ja sam opisao isto jedan od načina. {#} Metro se ne pali kad se pritisne na winkey ili klikne na start što ne stvara problem. Probaj pa onda keki.

BTW, evo par shotova sa windows server dev preview

To SERVER???????? to mi se nikako ne svidja, jer server mora biti server , "agresivan" kao 2k8r2, ovo sada pucaju na dizajn, client sustavi su za takve stvari {#}

16 godina
neaktivan
Franjic kaže...
To SERVER???????? to mi se nikako ne svidja, jer server mora biti server , "agresivan" kao 2k8r2, ovo sada pucaju na dizajn, client sustavi su za takve stvari {#}

2k8r2 je agresivan samo u core verziji

14 godina
neaktivan
redrum781 kaže..

kekio sam jutros, hvala na pitanju..   

kao sto sam vec sinoc rekao ( i isprobao na 2 razlicite konfiguracije ) preko regedita sam omogucio klasicni start menu i naisao na navedeni problem - win key pali start menu i metro.. 

14 godina
neaktivan
cekpi kaže...
Franjic kaže...

2k8r2 je agresivan samo u core verziji

Slazem se, i ne zahtjeva prevelike resurse i dizajn je fenomenalan :) sala na stranu, a sto se tice ovoga "Novog" servera nesvidja mi se radi dizajna, svatko ima svoj ukus, ali skinut cu ovoga da vidim kako se ponasa ako imas kakvih iskustva bilo bi lijepo ako bi mogao podijeliti, =)) Hvala

16 godina
Besplatni Windows 8!

Imam jedno glupo pitanje, kako izaći iz Metro appova osim Alt+F4?

Inače vrtim u VirtualBoxu, na drugom monitoru, side-by-side uz sedmicu :)

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

To i mene zanima, alt i F4 mi ne radi, a u nekima imaš desni klik pa close.

Ostale gasim preko task managera, pinan mi je na taskbaru tako da je uvik pri ruci.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
Tonči kaže...
Master Tino kaže...

Da, osim toga sto je 64-bitna, sadrži Visual Studio 2011, te SDK za Metro style apps ;)

Na ovom stroju s kojeg pišem imam sedmicu, home premium.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
power_user kaže...

To i mene zanima, alt i F4 mi ne radi, a u nekima imaš desni klik pa close.

Ostale gasim preko task managera, pinan mi je na taskbaru tako da je uvik pri ruci.

"metro" aplikacije se ne mogu ugasit nego ih sustav (OS) nakon prestanka korištenja stavlja u "suspend" način rada (nešto poput hibernacije samo na razini aplikacije) a onda ovisno o potrebi (pomanjkanje resursa) ili nakon negog vremena izađe iz njih

14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice