Besplatni Windows 8!

poruka: 412
|
čitano: 83.494
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatni Windows 8!".
17 godina
Re: Besplatni Windows 8!
djigibao kaže...

Vijesti iz VIDI-a

Ako ste već stigli isprobati pre-beta Windows 8 inačicu OS-a za developere i vratili se poznatom sučelju Windowsa 7, razveselit će vas najava  Microsofta, koja kaže kako će uskoro donijeti specijalni paket zakrpa koji će im omogućiti drastično brže podizanje sustava.  Tajna tog paketa zakrpi je, kako navode, u softverskim rješenjima koja će pomoći pri optimizaciji hardvera koji koristite, što će uvelike smanjiti vrijeme potrebno za podizanje operativnog sustava i svih servisa koje koristite.  Na žalost, Microsoft nije precizirao kada će taj paket biti na raspolaganju za preuzimanje, niti koliko će s njim otprilike trajati podizanje Windowsa 7, no vjerujemo kako ne bi toliko ponosno govorili o tome, ako vrijeme za podizanje barem ne prepolove.

Glede onog brzog podizanja osmice: koliko sam ja primjetio (instalirao sam na friški disk, lenovo t61) osmica kod shutdown-a ne ide u pravi shutdown nego u hibernaciju. Samim tim je i podizanje sustava brže.

EDIT: evo, pročitajte ovaj članak: http://www.winrumors.com/microsoft-reveals-incredible-instant-boot-feature-of-windows-8/

Teško mi je usporediti sa sedmicom jer bih morao imati i frišku/čistu instalaciju sedmice, ali čisto podizanje osmice se zaista doima brže.

BTW za disabliranje metroui:

1. regedit

2. Otvoriti HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

3. Postaviti  RPEnabled na 0

Ako se želite vratiti na metroui postaviti vrijednost na 1

EDIT 2: Osmica sucks! Imam lošiji performance rating nego na 7. Pušim na grafici za aero

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 23:36 (redrum781).
16 godina
neaktivan
Master Tino kaže...

Ima li negdje torrent ?

Za čega?? {#}

*_helper_* / please send my some mony that i can buy new comp...thnx ;)
16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

A evo naso sam neki download manager pa ce on skidat, jer necu sve odjednom skidat(da mogu kasnije nastavit),

ipak sam uzeo najtežu verziju od 5 giga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Besplatni Windows 8!

Mozda nekom pomogne ova recenzija:

Review : I Just Installed Windows 8!

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

evo instalira sam ga i radim na njemu upravo sad, nikako da se naviknem na ovaj metro shit kad stisnem start, zivce mi dize nenormalno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
...strpljen spasen...potrazi Restart ili Shut Down...good luck... ;-)

...nema All Programs ili...?
http://av-gurus.blogspot.com/
14 godina
protjeran
djigibao kaže...
...strpljen spasen...potrazi Restart ili Shut Down...good luck... ;-)

...nema All Programs ili...?
  • START
  • SETTINGS
  • POWER
15 godina
Besplatni Windows 8!

{#}  Što vam je bolje Vmware ili Virtual Box? Pitam općenito,znam da W8 nejde na Vmware-u.

Piracy lives forever!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Ja bi volio da u 8 bude slijedeće:

Da se u exploreru vidi veličina datoteke, a ne samo velićina filea.
To me često iritira sto nije tako u sedmici.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Rolac kaže...

Ja bi volio da u 8 bude slijedeće:

Da se u exploreru vidi veličina datoteke, a ne samo velićina filea.
To me često iritira sto nije tako u sedmici.

Hmmm, da...

{#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

prvi dojmovi su zadovoljavajuci - sve protice glatko - bez problema i blue screena..

ono sto mi poprilicno smeta je nedostatak klasicnog start menua.. no i  za to postoji rjesenje - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RPEnabled 1 to 0 

nakon sto sam osposobio start menu nailazim na drugi problem -> switch izmedju metro ui-a i desktopa postaje prava gnjavaza - metro ui se pali sa win tipkom takodjer kao i start button..

da li je netko otkrio neki drugi shortcut za paljenje metroa..?  

0 0 hvala 0
17 godina
WEB NINJA kaže...

prvi dojmovi su zadovoljavajuci - sve protice glatko - bez problema i blue screena..

ono sto mi poprilicno smeta je nedostatak klasicnog start menua.. no i  za to postoji rjesenje - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RPEnabled 1 to 0 

nakon sto sam osposobio start menu nailazim na drugi problem -> switch izmedju metro ui-a i desktopa postaje prava gnjavaza - metro ui se pali sa win tipkom takodjer kao i start button..

da li je netko otkrio neki drugi shortcut za paljenje metroa..?  

Super: http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/besplatni-windows-8/2271590.aspx

14 godina
protjeran

Ma najbolje vam je pustiti kak je,bez da napravite Disabe sa novim STARTom,prvih sat-dva cete se gubiti (isto kao i ja),no nakon 3h istrazivanja i rada,osjecati cete se ko da radite godinama na WIN8,

Et meni je cak i bolje ovako. . .

14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

ja sam isključia metro, nesviđa mi se niti malo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne nije super, ja zelim ovce i novce {#}

htio bih koristiti oboje - metro iu + klasicni start menu..

15 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...
Master Tino kaže...

Ima li negdje torrent ?

Za čega?? {#}

Vjerovao ili ne, torrent nije iskljucivo mreza za rasparcavanje ilegalnog sadrzaja. Ponekad je lakse neke stvari skidati torrentom, nego se gnjaviti sa sporim downloadom sa prezaposlenog web servera. AA je prije koristio torrent u te svrhe...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Glede onog brzog podizanja osmice: koliko sam ja primjetio (instalirao sam na friški disk, lenovo t61) osmica kod shutdown-a ne ide u pravi shutdown nego u hibernaciju. Samim tim je i podizanje sustava brže.

EDIT: evo, pročitajte ovaj članak: http://www.winrumors.com/microsoft-reveals-incredible-instant-boot-feature-of-windows-8/

EDIT 2: Osmica sucks! Imam lošiji performance rating nego na 7. Pušim na grafici za aero

http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2011/09/08/delivering-fast-boot-times-in-windows-8.aspx

kaj se tiče performance ratinga, imaš loš laptop

prebaci se u neki drugi sektor, možda dobiš bolji

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

Đisz flajing fuck, imam 38kbit DL, imam još skinuti 200MB. Serveri su itekako pod loadom.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Teško mi je usporediti sa sedmicom jer bih morao imati i frišku/čistu instalaciju sedmice, ali čisto podizanje osmice se zaista doima brže.

1. regedit

2. Otvoriti HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

a gdje da upišem "regedit"... nemogu se snaći u ovom sučelju, za poludit mi je...tražim od kak sam instaliral al ne ide...please HELP....

16 godina
neaktivan
hogar strašni kaže...
redrum781 kaže...

1. regedit

a gdje da upišem "regedit"... nemogu se snaći u ovom sučelju, za poludit mi je...tražim od kak sam instaliral al ne ide...please HELP....

winkey+r ko i na svim drugim windozima{#}

17 godina
neaktivan
cekpi kaže...
hogar strašni kaže...
redrum781 kaže...

1. regedit

winkey+r ko i na svim drugim windozima{#}

sad tek vidim kak malo znam...{#}

btw. napravil sam to i kad upišem regedit  i kliknem na OK,jedan monitor se skroz zatamni i ima samo oznaku rasporeda tipkovnice (vdi slike), a na drugom se svjetlina smanji za oko 60-70% ... nakon 2-3 min se sve vrati natrag i nikakve reakcije na regedit... ideje?...logiran sam ko admin ako to nekog zanima

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 9:21 (hogar strašni).
14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

a što je sa driverima? 

=)=):D:D=);)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

a što je sa driverima? 

?

14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

rade li svi driveri koji rade na sedmici? ili zezaju? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

rade li svi driveri koji rade na sedmici? ili zezaju? 

meni radi sve...a uostalom sumnjam i da je već netko počeo izdavat drajvere za osmicu ...

14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

ma nije nitko garant.. nego pitam sam dali rade driveri od sedmice na osmicu... to je sve ;) znaci rade :D
A bas je zanimljivo to... driveri od xp-a su radili na visti, vistini na sedmici, a od sedmice na osmici.. teoretski moguce jos da rade driveri od xp-a na osmici :D ^^ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

i još jeda stvar...kad se pokušam logirat na bug-ov forum, ne ide ni prek mozile ni prek IE...jednostavno se ništ ne desi...upišem podatke i  ko da nisam ništ napravil...nikakve poruke da je kakva greška...ovo sve pišem na drugom računalu jer iz osmice mi ne uspijeva ...logiranje...ne pisanje :) ..jel ima netko takav problem?

..i još bolje, ima netko rješenje za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

ma nije nitko garant.. nego pitam sam dali rade driveri od sedmice na osmicu... to je sve ;) znaci rade :D
A bas je zanimljivo to... driveri od xp-a su radili na visti, vistini na sedmici, a od sedmice na osmici.. teoretski moguce jos da rade driveri od xp-a na osmici :D ^^ 

nemam trenutno nikakvu egzotiku da probam

14 godina
neaktivan
Besplatni Windows 8!

bum ja testiral :D xD neku staru karticu i zabacim drivera od xp-a gore :D pa da vidimo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

ustvari nisam trebao instalirat nikakve drajvere, sve mi je proradilo odmah nakon instalacije osmice...nisam imal nikakve potrebe ubacivat cd ili dvd, ili tražit po internetu ili računalu za drajverima da bi nekaj proradilo..po tom sve ok...a ovo ostalo su male patnje u koje se nek ne upuštaju oni s nedostatkom vremena.. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice