Besplatan Marketplace za WP7

poruka: 10
|
čitano: 4.508
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatan Marketplace za WP7".
16 godina
neaktivan

koji void ka?????

ponudio obfuskaciju????? (eng. obfuscation) ??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

wtf??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

FreeMarketplace nudi mogućnost, ali ju zapravo ne nudi niti će ju ikada nuditi? Hack koji nitko ne može potvrditi da ga znate, ali ga ne želite otkriti? Ovo nije novost, ali je u rubrici vijesti? {#} Mislim da bi ovome trebalo pristupiti ozbiljnije, pokazati primjer XML-a... ovako je ispala samo obfuscirana konfuzija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemogu da vjerujem. Ali valjda ce Microsoft ovo rijesiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

"void" = "vodi" - nažalost, mamurluk je uzeo svoj danak, iako sam pročitao više puta.

"obfuscation" nisam htio prevesti kao "zamračenje" niti sam se sjetio prikladnog prijevoda za termin.

Ne, primjer XML-a ne može se ponuditi (sami ga možete pronaći među datotekama Zunea), a ne može se ni objasniti kako stvar radi, jer se ne smije. Radi se o vijesti koja je upravo to - vijest o tome da je moguće i (relativno lako) skinuti besplatno bilo koju XAP aplikaciju i modificirati je, da se bez problema instalira na mobilni telefon.

U rubrici vijesti nema smisla objašnjavati tehničke procese spomenutog, čak ni kad bi to bilo u redu. Ako koga zanima način za krađu aplikacija, to može sam pronaći, a sumnjam da u tome Bug želi pomagati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 11:24 (Tonči).
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
RE: Besplatan Marketplace za WP7
Garamel kaže...

Nemogu da vjerujem. Ali valjda ce Microsoft ovo rijesiti.

Isto kao sto je rijeseno na Androidu i iOS-u... NOT! {#}

Piratsvo na desktopu, piratstvo na mobitelima, ako je nekome problem dati 0.99$ za program, neka ga piratizira.. dok god se mobiteli prodaju... {#}

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

piratstvo je jedno, mogućnost dekompajliranja drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kada namjerno pucaju na M$ ili on tako lako pada?

0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

"void" = "vodi" - nažalost, mamurluk je uzeo svoj danak, iako sam pročitao više puta.

"obfuscation" nisam htio prevesti kao "zamračenje" niti sam se sjetio prikladnog prijevoda za termin.

Ne, primjer XML-a ne može se ponuditi (sami ga možete pronaći među datotekama Zunea), a ne može se ni objasniti kako stvar radi, jer se ne smije. Radi se o vijesti koja je upravo to - vijest o tome da je moguće i (relativno lako) skinuti besplatno bilo koju XAP aplikaciju i modificirati je, da se bez problema instalira na mobilni telefon.

U rubrici vijesti nema smisla objašnjavati tehničke procese spomenutog, čak ni kad bi to bilo u redu. Ako koga zanima način za krađu aplikacija, to može sam pronaći, a sumnjam da u tome Bug želi pomagati.

Nisam protiv zabave, svaki vikend izlazim i naravno da sam se ubio na NOVU GODINU, ali brate da sam novinar i da mi je dužnost prenijeti točne i provjerene informacije tisućama čitatelja, razmislio bih malo o svemu i odgovornije se ponio. Usporedbe radi da znam da prekosutra moram izaći na ispit, a rođendan je moj ili od najboljeg frenda i pada na subotu, definitivno bi skratio izlazak i ne bih popio ni kapi cuge. SAMOKONTROLA i ODGOVORNOST prema poslu su ključne stvari, smatram da si napravio pogrešku i da si nam svima dužan ispriku....tim gore što razlog leži samo u tvojoj neorganizaciji!

Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam....
16 godina
odjavljen

Da ti se ispričam zbog zamjene slova u riječi "void" - "vodi"? - S obzirom da nemamo lektora, kao drugu osobu da pogleda članak prije objave, a urednik možda ne pročita uvijek cijelu vijest, ponekad se može dogoditi da nam promakne slovo i nakon višestrukih čitanja istog teksta, čak i uredniku.

Jedina pogreška u vijesti je zamjena dvaju slova, a to što nije opisana metoda ili što aplikacija koja omogućava piratstvo nije javno dostupna, to ne znači da vijest ne valja. Pretjerivanje poput ovog tvog i tjeranje maka na konac nazivamo trolanjem i ne volimo na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 9:58 (Tonči).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice