AVG Anti-Virus Free 8

poruka: 41
|
čitano: 18.177
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AVG Anti-Virus Free 8".
17 godina
AVG Anti-Virus Free 8

Meni je dobar, besplatan, nula para a imas koliko toliko dobru zastitu. Mozda me samo jedna sitnica nervira a to je da iako sam iskljucio automatski update ipak javi kako nemoze skinuti update sa njihove stranice i izbaci notifikacijski baloncic...

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AVG Anti-Virus Free 8

pokrenes glavni meni, desni klik na update manager i oznacis kvacicom "ignore component state"

dalje bi trebao sutit, nikakve baloncice ne izbacivat, samo kad mu nesta smeta ima preko ikone usklicnik.

... ili odes u tools>advanced settings i pod tabom appearance iskljucis Display tray notifications about update

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2008 16:17 (DhulKarnain).
17 godina
DhulKarnain kaže...

pokrenes glavni meni, desni klik na update manager i oznacis kvacicom "ignore component state"

dalje bi trebao sutit, nikakve baloncice ne izbacivat, samo kad mu nesta smeta ima preko ikone usklicnik.

... ili odes u tools>advanced settings i pod tabom appearance iskljucis Display tray notifications about update

Hvala..
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
AVG Anti-Virus Free 8

Kod AVG-a su sve virusi! LOL

Beer: Helping ugly people have sex since 1862!

1 0 hvala 0
17 godina
Vexii kaže...

Kod AVG-a su sve virusi! LOL

To se i traži ^^
Zezan se, samo mi nije jasno to usporavanje računala. Imam ga instaliranog verziju 8 i nikakvo usporavanje ni smrzavanje računala nema.
Jednostavno je samo ga instaliraš i zaboraviš. Imao sam prije instaliran Norton i nema šanse da sad zamjenim AVG s nekim drugim antivirusnim programom.
Uglavnom za kućnog korisnika svakako preporuka.
Pozdrav!
16 godina
neaktivan
AVG Anti-Virus Free 8

Sve je ok s avg-om koristim ga godinama ali kada treba skinuti s neta novu free verziju sporo za pludit.

E da sam si truda i našao link na rapidsheru koj skida ok.

http://rapidshare.com/files/215679650/avg_free_stf_en_85_285a1462.exe

Netreba biti nikakav premium user , a za skidanje se ćeka 30sec i skine za dvije minute naravno ovisi o vezi samog korisnika koji skida.

Uživajte i nadam se da sam nekom olakšao muke :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ma tko još želi taj avg?!

avira je zakon
16 godina
neaktivan
AVG Anti-Virus Free 8

Tko mi može pomoči kako skinuti AVG Anti-Virus Free 8 program i kako ga instalirati, s obzirom da je moj dosadašnji AVG program umro jednostavno nemogu updejtat unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa sa interneta skines....odakle nego sa interneta...ukucas u google download avg8 i to je to...izbrises stari pa instaliras novi...ali bolje stavi neki poput avire ilii nod32 

LiNK za avg8.5:http://www.avg.com/download-trial

16 godina
neaktivan
gumeni kaže...

Tko mi može pomoči kako skinuti AVG Anti-Virus Free 8 program i kako ga instalirati, s obzirom da je moj dosadašnji AVG program umro jednostavno nemogu updejtat unaprijed hvala.

ma mani se avg-a. bolje instaliraj aviru free. kud i kamo bolja nego avg. google is your friend
15 godina
neaktivan
AVG Anti-Virus Free 8
ZELIM ZNATI!!! MOZE LI SE I KAKO UKLONITI POVIJEST KOJU PAMTI AVG???? MOLIM ODG,AKO MI NETKO MOZE ODG PLIZZVAZNO JE POZZ

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice