AV-TEST objavio popis najboljih antivirusnih rješe

poruka: 36
|
čitano: 5.731
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AV-TEST objavio popis najboljih antivirusnih rješe".
16 godina
Re: AV-TEST objavio popis najboljih antivirusnih r
Touche kaže...

McAfee bolji performansama od Eseta? Ili se dogodila neka revolucija ili je test za LOL.

Prošla je 1999-ta. A i ja se iznenadim svaki put kada vidim da NOD32 padne od McAfee ili onog crvenog nekog, zabij mu. Uglavnom meni brain.exe + Windows Defender sasvim dovoljni, ono što dolazi na Windowsu 10 + naravno Adblockeri, posebno bi istaknuo uBlock koji šiša sve ostale zajedno. 

16 godina

Koristim Bitdefender Internet Security 2016 i ja prezadovoljan. Sve radi kako treba, ne uzima puno resursa, kupio za smiješnu cijenu i deri peri

Uz njega još imam Malwarebytes Anti-Malware Premium. Sve zajedno radi ko urica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Meni se čini da prva četiri dijele vodeća mjesto, a da su tako poredani po abecedi

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rajčica ti si noob čim tako pričaš .!!!
16 godina
neaktivan

Ja imam kombinaciju avast free +mbam+ABP+WOT i nikad dosad nisam pokupio virus.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Koristim Bitdefender Internet Security 2016 i ja prezadovoljan. Sve radi kako treba, ne uzima puno resursa, kupio za smiješnu cijenu i deri peri

Uz njega još imam Malwarebytes Anti-Malware Premium. Sve zajedno radi ko urica.

Nije pametno koristiti internet security sa aktivnom zaštitom i mbam premium jer dolazi do konflikta.  Mbam jedino free verzija kao sekundarni skener.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice