Appleu pripada 92% zarade cijele mobilne industrij

poruka: 95
|
čitano: 12.102
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleu pripada 92% zarade cijele mobilne industrij".
10 godina
protjeran
Re: Appleu pripada 92% zarade cijele mobilne indus
Paralelno koristim ip6 i xperiu, i dobro znam kakva je baterija gdje i koliko izdrzi.
16 godina

@boxer Prije bi reko da nemas pojima kako se koristi iPhone / backup / itunes / icloud sto se tocno vidi iz tvojih izjava. A ovo za BT stari moj BT jedino koristim kad zelim prikopcati externu slusalicu dok vozim auto, ovo ostalo mi je ROFL.
Malo se informiraj prije nego pricas ovakve gluposti.
EoD.
LP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 21:49 (ZuBo).
17 godina
ZuBo kaže...

@boxer Prije bi reko da nemas pojima kako se koristi iPhone / backup / itunes / icloud sto se tocno vidi iz tvojih izjava. A ovo za BT stari moj BT jedino koristim kad zelim prikopcati externu slusalicu dok vozim auto, ovo ostalo mi je ROFL.
Malo se informiraj prije nego pricas ovakve gluposti.
EoD.
LP.

Prije bi se reklo da ti nemaš pojma kako se piše pojma...

Da nastavim niz, nema ažuriranja iOS bez min. 50% baterije, hajde to mi i nije neki veliki minus, nego sam bio na 48% baterije pa sam morao tražiti punjač zbog 2% baterije, a ažuriranje nije pocuclalo nešto puno baterije nakon toga.  Sinoć sam ažurirao na 8.4 i prilikom instaliranja mi 7 puta javlja kako se ne može provjeriti autentičnost iOS 8.4 jer nisam više spojen na internet, a wi-fi uredno radi i Safari otvara stranice bez problema. Malo hebavanja u mozak nikome ne fali... Nadalje iako su kontakti uredno snimljeni u "Kontaktima" ne prepoznaje ih prilikom poziva ili SMS-a nego stavi nepoznati broj. To radi zbog toga što zahtijeva da svaki kontakt mora imati pozivni broj države inače se desi ovakva "neugodnost". U slučaju da imam kontakt koji samo ima upisan broj mobitela tipa 06x xxx xxx mogu ga zvati, slati poruke i sve ostalo, no ako me taj kontakt nazove ili mi pošalje poruku Iphone ga neće prepoznati da me zove Marko, Mirko, Ivica i Marica. Sada moram ručno provjeriti 250 kontakata da vidim kojim nedostaju pozivni brojevi države. Kako se tomu radujem, kao da nemam šta pametnije raditi, nego praviti inventuru u imeniku...

Zašto jednostavno kada može komplikovano, jel?

Koga zaboli  kako ti koristiš bluetooth, eto ja ga koristim i u druge svrhe i  dajem veliki minus. 

Za mene u ovim segmentima uopće nije bio user friendly. 

Šta je problem? Sad imate korisnika Iphonea koji nije oduševljen sa njime, to vam je "svetogrđe" gori sam od Androidaša 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
Appleu pripada 92% zarade cijele mobilne industrij

Oh molim te oces mi lektorirati svaku rijec?

Ne znam kakvih ti problema imas, ali ovo sta ti pricas nikad mi se nije desavalo, a koristim iPhone 7 godina i bilo je svakakvih varijacija na kontaktima.
Ja volim svoje kontakte od davno stavljati s +385 xxxxxx cisto ako sam izvan Hrvatske da mogu normalno zvati i da vidim od koga dobivam poziv.

Zaboli me za BT i to sta si ti napisao je tamo s pocetka 2000 godine - mozda da odes na nesto konkretnije za sharanje ima gro stvari koje su 10x bolje od tvojih "ideja s BT", ali da bmk za tebe kako koristis mobitel - samo nemoj srati da nesto ne radi ako se ne znas adaptirati.

Spoji se na iTunes pa ti nece trebati 50%  baterije, a i bolje da traze 50% baterije nego da debili spajaju na 4% baterije i rade update pa im krepa mobitel usred i moraju raditi backup kojeg niti ne znaju kako napraviti pa kasnije seru kako im se sjebo mobitel usred update.

Moja baba s 70 godina je prije skuzila iPhone nego ti izgleda.

Neda mi se dalje raspravljati dalje budi nezadovljan i vrati se na Nokia Symbian OS kojeg si ocito magistrirao.

LP.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 19:38 (ZuBo).

1 3 hvala 0
17 godina
ZuBo kaže...

Oh molim te oces mi lektorirati svaku rijec?

LP.

...bla bla bla...pozdravi babu, a za tebe poruka

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice