Appleova tužba protiv Samsunga

poruka: 151
|
čitano: 14.088
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleova tužba protiv Samsunga".
14 godina
protjeran
Re: Appleova tužba protiv Samsunga

Wow 5.7 milijardi $ neznam dali bi Samsung išao sabotirati taj deal. Za te novce dobavljači iz kine,koreje i tajvana bi pješke išli u Cupertino. Apple ima druge opcije za dijelove a Samsung baš nema izbora, ima još nešto šta mi puno kaže o Samsungu a šta se tiče dijelova: A5 procesore s superiornom grafikom prodaju Appleu za 25$ komad a u svoje uređaje ugrađuju tegru2 za 15$?!?!

15 godina

Uskoro se neće moci prodavati jabuke zbog patenata Apple-a.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fanboyevi svuda....

iPhone 4 je bolji stroj softverski od Galaxya, Galaxy ima dobrih hardwarski stvari ali nakraju apple ima bolju implementaciju. Po cijeni za ono sto dobijes pobjedi Galaxy daleko.

Posto se meni neda cekat do jeseni citajuci da ce iPhone 5 i imat 8MP vise manje biti mali iPad2 kupit cu sada Galaxy S2 koji je cudoviste.

I biti ce ista rasprava iP5 vs Galaxy2. 

Mene ce boli K jer nemam 5000 kuna da bacam na mobitele student sam, tako da cu uzez Galaxy 2 i biti sa njime zadovoljan dobrih 3 godine ko sa svojom 5800 XM sada.

Releveanto, da Samsung tuzi Apple za wireless tehnologiju iPhone bi se pretvorio u iPod vrlo brzo.

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
jpelko2 kaže...

Onda kaj radi htc?Izbaci desire koji ima dosta greška(multitouch,baterija,kvaliteta kućišta,mala memorija,ekran koji se ništa ne vidi po svijetlosti..itd)i onda za par mjeseci izbaci desire hd{#}

Trebaju svake godine izbacivat novi iphone zbog konkurencije dok konkurencija izbacuje svakih pola godine nove mobitele i ovi stari su out.

ovo sve šta si naveo su gluposti.

iPhone 4 je u početku sa 4.0 12b imao dual touch, zatim je sa 4.0 final imao nešto šta nije multitouch ali je blizu, onda kvaliteta kućišta je kod desirea sigurno kvalitetnija, imaš milijun testova gdje iphone nemre izdržat pad sa 3m, dok desireu se samo uključi tipkovnica.

mala memorija ?

zaboravljaš da desire ima microsd utor koji podržava kartice do 64 gb !!!!!!!!!!!! ja neznam kome treba više od 16 al nmvz. Ovo za ekran nije istina, kod sadašnjih verzija sa s-lcdom je to polovično ispravljeno, također ti si naveo "svjetlosti" po tebi se ništa ne vidi kad ti je svjetlo u sobi, loše se vidi kad je sunce a ne svjetlost

Iphone je uvijek imao odličan touch(imao sam 3,i sad iphone 4.

Kvaliteta je na iphonovoj strani.Pogledaj ovu stranicu tu su testirali iphone 4 i desire pa vidi tko je bolji.

Ne podržava dosta aplikacija da se prabaci na sd karticu i koliko je to trošak za karticu od 64gb?Iphone ima superbrzu internu memoriju nema memoriju od 120mb pa da mogu stat 5-6 aplikacija(navigacija za npr. Dont panic od mirea je 50mb,a gdje su karte)I te sd kartice su jako spore dok sve iphone ima defaultno! dosta memorije!Istina je da se nemože ništa vidjet imao sam desire s amoled u srpnju i nije se moglo ništa vidjet i oko božića mi je bratić imao desire isto se slabo vidjelo vani ionak nije bilo sunca(bila je verzija s lcd-om)I na svijetlosti se loše vidi(npr. idem na balkon i vide se velika razlika unutra i vani,makar nema sunca)

16 godina
jpelko2 kaže...

Kvaliteta je na iphonovoj strani.Pogledaj ovu stranicu tu su testirali iphone 4 i desire pa vidi tko je bolji.

Ne podržava dosta aplikacija da se prabaci na sd karticu i koliko je to trošak za karticu od 64gb?Iphone ima superbrzu internu memoriju nema memoriju od 120mb pa da mogu stat 5-6 aplikacija(navigacija za npr. Dont panic od mirea je 50mb,a gdje su karte)I te sd kartice su jako spore dok sve iphone ima defaultno! dosta memorije!Istina je da se nemože ništa vidjet imao sam desire s amoled u srpnju i nije se moglo ništa vidjet i oko božića mi je bratić imao desire isto se slabo vidjelo vani ionak nije bilo sunca(bila je verzija s lcd-om)I na svijetlosti se loše vidi(npr. idem na balkon i vide se velika razlika unutra i vani,makar nema sunca)

ovo za app ove na sd karticu nije do app-ova, sve se mogu prebacit ako imaš aplikaciju app2sd ili froyo na uređaju. Superbrzu internu memoriju ? WTF uopće nema, nand im je komaaaaaaa

memorija od 120mb ? desire ima 512 mb rom-a uz 576 mb rama koja je gotovo duplo brža od apple-ove odnosno cortex-ove.

Dečko, nemoj pričat stvari koje neznaš ili si samo pročitao na internetu.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
Mitch kaže...
jpelko2 kaže...

Onda kaj radi htc?Izbaci desire koji ima dosta greška(multitouch,baterija,kvaliteta kućišta,mala memorija,ekran koji se ništa ne vidi po svijetlosti..itd)i onda za par mjeseci izbaci desire hd{#}

Trebaju svake godine izbacivat novi iphone zbog konkurencije dok konkurencija izbacuje svakih pola godine nove mobitele i ovi stari su out.

ovo sve šta si naveo su gluposti.

iPhone 4 je u početku sa 4.0 12b imao dual touch, zatim je sa 4.0 final imao nešto šta nije multitouch ali je blizu, onda kvaliteta kućišta je kod desirea sigurno kvalitetnija, imaš milijun testova gdje iphone nemre izdržat pad sa 3m, dok desireu se samo uključi tipkovnica.

Dual touch? Ma o cemu ti pricas? Daj molim te objasni kako to iphone nema multitouch od samog pocetka.

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
jpelko2 kaže...

ovo za app ove na sd karticu nije do app-ova, sve se mogu prebacit ako imaš aplikaciju app2sd ili froyo na uređaju. Superbrzu internu memoriju ? WTF uopće nema, nand im je komaaaaaaa

memorija od 120mb ? desire ima 512 mb rom-a uz 576 mb rama koja je gotovo duplo brža od apple-ove odnosno cortex-ove.

Dečko, nemoj pričat stvari koje neznaš ili si samo pročitao na internetu.

Trebaš imat root da bi precabio aplikacije.{#}

Ipak je brza od sd karticei to dosta pitaj stoju za razliku između desirea i iphona 4 u pogledu kopiranja.

Mislio sam na internu memoriju koja je mala dok na iphonu to nije problem.

Iphone ima isto 512 ram i pitaj opet stoju što radi iphone 4 vs desirea u pogledu mutlitaskinga i svega i onda vidiš da je dosta bolji iphone.

Onda gdje si to ti pročitao nego na netu da je brža memorija na desireu što je jedan velik ROFL.

16 godina
protjeran

decoooo, ne svadjajte se... u pravu su svi u djelu i to je to :P

ugl. desire je jaci uredjaj, mocniji, za "hackera" nenadjebiv... iphone je fensy uredjaj, puno toga moze, u necemu bolji u necemu losiji, ali konzistentniji rekao bih i s jednim velikim plusom, bolji TS i tipkovnica zbog toga bolje radi...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...

Dual touch? Ma o cemu ti pricas? Daj molim te objasni kako to iphone nema multitouch od samog pocetka.

apple je prvo povukao iphone 4 jer su imali beta softver, zato im nije radila antena i multitouch itd.

Kad su iphone 4 došli u hrvatsku, imali su 4.0.1 na sebi

16 godina
jpelko2 kaže...

Onda gdje si to ti pročitao nego na netu da je brža memorija na desireu što je jedan velik ROFL.

uživo jer sam imao oba uređaja, ostavio sam desire ko glavni i od para s kojima sam prodo iphone sam uzeo HD2 i tablet

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ezio kaže...

apple je prvo povukao iphone 4 jer su imali beta softver, zato im nije radila antena i multitouch itd.

{#}{#}

Antena radi vrlo dobro dosta je bolji gps signal i wifi je dosta bolji(hvata dosta bolje od npr. galaxy taba i desirea kojeg sam imao)a i signal je dosta bolji hvata mi 3g kod mene doma dok npr. desire ili galaxy tab ne)

Nije imao nikakav beta softver i multiotuch je uvijek radio perfektno.

Sudeći po tvojim odgovorima vidim da si ti dećec a ne ja.

17 godina

Ajme brate opet gluposti svi šilje bezvezno.

Dakle posjedujem iphone 3g, 3gs i Desire (S-LCD, Vipov) a buraz mi ima i4 pa da počnemo iz osobnih iskustava.

Multitouch je na iphoneu uvijek radio savršeno, pogotovo na i4, tako da molim vas nelupajte gluposti o dual-touchu na iphoneu. Što se desirea tiče, neovisno o AMOLEDU ili S-LCD u Desire ima dualtouch (Clearpad 2000), ali nije problem dualtoucha, nego hardverske greške na digitizeru koja izgubi pozicije osi kad se spoje. To je hardverska greška i nema veze sa ekranom i vjerovatno jedina prava boljka Desirea koja se softverski ispraviti ne može. Pokrenite bilo koji multitouch tester na bilo kojem desireu i ubrzo ćete uvidjeti poteškoću.

ovih amoled vs slcd rasprava je bilo previše, ali očito se mora ponoviti ono što su mnogi već rekli milijun puta. Desire sa s-lcdom ima lošiji kontrast od amoled modela, ali oštriji prikaz slike, nema problema sa isticanjem one ružne ružičaste pri malom brightnessu te ima solidan sunlight legibility. Nije blizu iphonea, ali je ipak dosta bolji od amoleda, dovoljno da se ipak vidi na ekran. I realno smatram slcd bolji na običnom desireu od amoleda. Kod drugih mobitela je vjerovatno stvar već drukčija.

To da je Desire močniji stroj od iphonea 4 je čista glupost, jer i4 briše pod i sa desireom i sa desireom hd u pogledu performansi, bilo kakvih. Baterija na desireu recimo bez obzira na svakojake gluposti i pljuvanja nije uopće loša iliti barem je bolja od iphonea 3g i 3gs jer mi osjetno dulje traje (zadnji radio, a od modova sam probao htc sense, oxy, cyanogen 6.1 final, 70 RC1-4 te po novome 7.0 stable) i na svakome je dulje trajala od 3g-a i 3gs-a.

Da bi apps2sd radio netrebate root nego to dobijate sa froyom. E sad da bi radio app2sd+ trebate root i mod koji to podržava, ali o tome ćete naći informacije u nekoj Android/Desire temi. I da, Desire IMA MALO MEMORIJE. Bez obzira što imam particioniranu karticu, apps2sd+ u mod koji to podržava i više nego trostruko slobodne memorije telefona od defaulta (htc sense) te 16 gb karticu u njemu, svejedno mi se dogodi low memory. Razlog tome je što svaka aplikacija, bila ona na kartici ili ne, svoj data dio sprema u memoriju telefona i ako snimite veći broj aplikacija brzo napunite dotični i onda znaju nastati problemi. Recimo meni je bio problem da mi nisu stizale sms poruke ako dobijam low memory notification na uređaju i morao sam brisati aplikacije da bih dobio svoje smsove, što je poprilično frustrirajuće.

Što se brzina memorije tiče, class 6 i class 7 kartice na desireu rade savršeno i nevidim nekih problema sa time, ali nekako mi se čini da nand memorija od iphonea svejedno radi brže. To što je netko od vas spominjao da je iphone memorija spora neću vjerovati dok ne vidim test, crno na bijelo, jer znam da u rl usageu nije tako, a da ne pričam u razlici između brzine podizanja aplikacija na i4 i desireu. i4 digne za isto vrijeme po 3-4 puta "težu" aplikaciju i vrti ju fluidnije. Čak većinu toga 3gs koji je hardverski slabiji vrti bolje, što je malo sramotno, ali dobro tome se može doskočiti sa custom modovima koji imaju patchane kernele za bolje performanse.

Što se tiče power usagea, ponavljam se opet, još nisam vidio puno stvari koje se mogu sa rootanim androidom a da se ne mogu sa jailbreakanim iphoneom, a sami procesi root/jb su podjenako teški ili lagani, ovisi kako kome. Kvaliteta izrade mislim da je odubijek bila na strani iphonea, jer 3g i 3gs su bili nepokidivi, to je padalo po pločicama, betonu, na ekran, na pozadinu i nijedan se nije polupao niti doživio neko veće oštećenje. Desire mi je pao jednom i makar nisam vidio neka oštećenja na ekranu, udubljenje na onoj gumi/plastici gore desno se odmah vidjelo.

Tipkovnica na iphoneu je savršena, ali moram reći da mi je ova nova gingerbread tipkovnica također iznimno dobra, možda bi čak bila i bolja da mobitel ima hrvatske znakove što smatram najveći propust androida. I da neću instlirat hrvatsku tipkovnicu s marketa, jer mi je osobno preloša. Čekam da se netko od papana tamo na aosp-u sjeti napravit gingerbread tipkovnicu sa podrškom za znakove drugih jezika. Nokia i siemens su to imali prije 10 godina, htc još uvijek nema ...

15 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Pričaš gluposti koje si pročitao na nekim opskurnim siteovima koji se bave tračerajem. Dramatična priča o anteni je općepoznata stvar koja se pokazala totalnim preuveličavanjem i izmišljotinom.

Za ovo o multitouchu nikad nisam cuo, a pratio sam sta se događalo nakon izlaska četvorke, tako da... gluparije

17 godina
jpelko2 kaže...

Po čemu je android suprerioran?po fragmentaciji,po kvaliteti aplikacija po tomu kaj mobiteli ako im se proivođač smili izbaci update?

Koliko je updatea izašlo za galaxy s?1.

A za iphone 4 od ljeta više od 5.

To je zato sto je iPhone bugovit te cesto treba zakrpe kako bi pokrpao rupe u software-u.

Barem je takav argument u Mac vs. Windows temama. :D

Poslat ću ti poslije video da nema padanja signala,to je prenapuhano.Zato kaj su stavili antenu na rubove to je samo dobro koliko je puta brži gps na iphonu 4,dosta više lovi wifi,i lovi mi 3g signal kod mene doma dok tvoj galaxy s je na dial upu(edge)

Postat ces video? Braaaavo. A nekako ti je promakla vijest gdje je iPhone jednim od ovih tvojih srcu dragih updateova "ispravio" prikaz signala, tako da software prikazuje da ima vise signala kada ga mobitel prima manje. 

- Psiho246
16 godina
Ezio kaže...
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Pričaš gluposti koje si pročitao na nekim opskurnim siteovima koji se bave tračerajem. Dramatična priča o anteni je općepoznata stvar koja se pokazala totalnim preuveličavanjem i izmišljotinom.

Za ovo o multitouchu nikad nisam cuo, a pratio sam sta se događalo nakon izlaska četvorke, tako da... gluparije

ja neznam ljudi jel vi znate što znači beta a što znači RTM

lijepo sam napisao u beti i bilo je vijesti kad je iphone trebao na predstavljanje da je imao dual touch sa tadašnjom OS verzijom

ovo za antenu se pokazalo za softverski problem.

Jedan veliki ignore na ezia

15 godina
Psiho246 kaže...
jpelko2 kaže...

Poslat ću ti poslije video da nema padanja signala,to je prenapuhano.Zato kaj su stavili antenu na rubove to je samo dobro koliko je puta brži gps na iphonu 4,dosta više lovi wifi,i lovi mi 3g signal kod mene doma dok tvoj galaxy s je na dial upu(edge)

Postat ces video? Braaaavo. A nekako ti je promakla vijest gdje je iPhone jednim od ovih tvojih srcu dragih updateova "ispravio" prikaz signala, tako da software prikazuje da ima vise signala kada ga mobitel prima manje. 

Update OS-a je što se tiče prikaza jakosti signala napravio upravo suprotno. Prije se koristio nelinearni prikaz jakosti signala pa je zadnja crtica na skali (ona koja se upali na punoj jakosti tj. najjači signal) prikazivala vrlo širok raspon te se nije moglo imati pravu percepciju jakosti. Tj. na mobitelu bi bilo 5 crtica, a jakost je mogla biti relativno slaba, nalaziti se u donjem dijelu definiranog raspona i vec pri manjoj smetnji moglo je doći do drastičnog smanjenja broja crtica. Nakon update i uvođenja "linearnijeg" prikaza došlo je do toga da su se na nekim lokacijama gdje je prije bilo svih 5 crtica sad počele prikazivati samo 3 ili 4. To nije napravljeno da se popravi problem sa antenom kojeg objektivno gledajući uopće nema već da bi se smirili duhovi i priče o abnormalno gubitku signala jer ga praktički nije bilo u takvoj veličini kakva se mogla naslutiti iz prikaza.

Što se mene tiče, problem sa antenom ne postoji. Probao sam u mnogim situacijama izazvati smanjivanje signala ali nije islo. Ni tamo sa punim signalom, ni tamo sa 2 ili 3 crtice. Svi koje poznajem nisu također imali problema sa iphoneom 4 tako da je problem očito bilo prenapuhano senzacionalističko izmišljanje. No to se appleu stalno događa. Ne može izaći ni jedan appleov proizvod na tržište a da ga horde apple hatera ne dočekaju na nož i pljuju gdje god stignu.

15 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...
Mitch kaže...
Ezio kaže...

ja neznam ljudi jel vi znate što znači beta a što znači RTM

lijepo sam napisao u beti i bilo je vijesti kad je iphone trebao na predstavljanje da je imao dual touch sa tadašnjom OS verzijom

ovo za antenu se pokazalo za softverski problem.

Jedan veliki ignore na ezia

Ma dečkić, ignoriraj ti koliko hoćeš. Ignoriraš i zdrav razum pa nikom ništa. Otkud ti sad ideja da je problem sa antenom bio softverski? Kakve veze ima softver sa činom uspostavljanja fizičkog kontakta dvije antene? Softver je riješio nešto drugo, na psihološkoj razini pojedinaca koji ne vide dalje od nosa. Ali vidim da je djelovalo.

15 godina
neaktivan

I sto je sad bolje iOS ili android? Ja iz ovih komentara nisam nista mogao zakljucit!

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 14:17 (popstar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kao vlasnik Galaxya, moram se složiti da određena sličnost sa Iphone-om postoji, kad se uređaj gleda sa prednje strane; stražnja strana je ipak drugačija. Ali ovo za ikone je totalna debilana. To je stvar do OS-a, a ne do Samsunga, te iako samsung je napravio svoj UI za galaxy, ikone i raspored istih je standardni Android raspored. Po takvom bi eventualno za tu "povredu" patenta vezano za ikone, mogao odgovarati google, a ne samsung.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
popstar kaže...

I sto je sad bolje iOS ili android? Ja iz ovih komentara nisam nista mogao zakljucit!

Meni osobno bolji je iOS, ali android je prvi po abecedi i ima cool reklame

Isto tako, ako si školskog uzrasta geek ekipa iz razreda će te više poštovati kad iz đepa izvadiš android, pa ako želiš da te cvikeraši sa bubuljicama mutirajućeg glasa pozdravljaju sa smješkom na ulici nabavi si android.

Dodatan plus nakon što kupiš android je da se automatski učlaniš u klub mrzitelja iphonea, htio ti to ili ne. Članstvo je besplatno, samo moraš tu i tamo posrati nekog ajfonovca na forumu. Ali si kul!

Što se odraslih osoba tiče, u stvarnom životu nemaš problema sa drugim osobama imao iphone ili ne. Međutim, problemi nastupaju ako si okružen odraslim geekovima a ti izvadiš iphone. To nikako ne ide i biti ćeš suptilno izvrijeđan. Na forumu ćeš puno puta pročitati da si budala, idiot i pederčina, ali obzirom da si u godinama kad te to više ne dira, izbor mobitela je na tebi a ne na skupini.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 14:46 (Ezio).
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
popstar kaže...

Bolji je iOS, ali android je prvi po abecedi i ima cool reklame

Isto tako, ako si školskog uzrasta geek ekipa iz razreda će te više poštovati kad iz đepa izvadiš android, pa ako želiš da te cvikeraši sa bubuljicama mutirajućeg glasa pozdravljaju sa smješkom na ulici nabavi si android.

Dodatan plus nakon što kupiš android je da se automatski učlaniš u klub mrzitelja iphonea, htio ti to ili ne. Članstvo je besplatno, samo moraš tu i tamo posrati nekog ajfonovca na forumu. Ali si kul!

Što se odraslih osoba tiče, u stvarnom životu nemaš problema sa drugim osobama imao iphone ili ne. Međutim, problemi nastupaju ako si okružen odraslim geekovima a ti izvadiš iphone. To nikako ne ide i biti ćeš suptilno izvrijeđan. Na forumu ćeš puno puta pročitati da si budala, idiot i pederčina, ali obzirom da si u godinama kad te to više ne dira, izbor mobitela je na tebi a ne na skupini.

Sve je točno osim prvog reda {#}

Imaš koju potvrdu da je iOS posebno bolji od Androida, ono koji video usporedbe ajfona 4 i nekog top modela na androidu?

Ili neke globalne stvari, npr:

http://www.bug.hr/vijesti/android--brzi-internetu/107432.aspx

Al na kraju ja se slažem s:

http://www.computerworld.com/s/article/9214206/Smartphone_OS_shootout_Android_vs._iOS_vs._Windows_Phone_?taxonomyId=15&pageNumber=1

Ukratko:

Ako si noob i želiš pristojan softver/mob po kojem nemoraš ništa prčkat onda iOS.

Ako si vječni tweaker, i želiš čeprkati po temama i ekipi onda Android.

Ako većinu vremena visiš na Microsoftovim programima onda WP7.

15 godina
Dkc kaže...
Ezio kaže...

Sve je točno osim prvog reda {#}

Imaš koju potvrdu da je iOS posebno bolji od Androida, ono koji video usporedbe ajfona 4 i nekog top modela na androidu?

Evo prepravio sam malo prvi red da svi budu zadovoljni i sretni.

15 godina

A kaj se oni bune pa danas kopira svatko svakoga!

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ezio kaže...
popstar kaže...

koje gluposti i bedastoce moze jedan ljudski um napisati i pazi, obrazloziti....

al ti jesi ono sto si napisao, neovisno sto te nemam namjeru vrijedjati, smao ti na to ukazati :*

hahaha, odrasti malo i nemoj zivit u tim kvazi klanovima...

16 godina
protjeran
profa31 kaže...

I dalje stojim kod toga da postoje institucije koje ti mogu pomoći. a za ovu glupost o majici te neću prijaviti čisto jer mislim da ti to neće pomoći...

jeste li vi ikada culi za pjesnicku slobodu, ironiju ? ne a? eh eh

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
TranceMight kaže...
Ezio kaže...
popstar kaže...

koje gluposti i bedastoce moze jedan ljudski um napisati i pazi, obrazloziti....

al ti jesi ono sto si napisao, neovisno sto te nemam namjeru vrijedjati, smao ti na to ukazati :*

hahaha, odrasti malo i nemoj zivit u tim kvazi klanovima...

Eh kad bih znao kako. Ti sigurno imaš android u đepu kad si tako pametan.

15 godina
TranceMight kaže...
profa31 kaže...

I dalje stojim kod toga da postoje institucije koje ti mogu pomoći. a za ovu glupost o majici te neću prijaviti čisto jer mislim da ti to neće pomoći...

jeste li vi ikada culi za pjesnicku slobodu, ironiju ? ne a? eh eh

Haha, a samo poruku prije meni pametuješ. E moj trancemighte, ti si tu jedan od vecih fanboja. Selektivno prepoznavanje humora te odaje iz aviona. 

17 godina
neaktivan
Kako sam se samo nasmijao gledajući ovih nekoliko zadnjih postova. Dečki smirite stasti to su samo šale nemojte iću u offtopic s vašim klinikama.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Po meni, ako Paris Hillton i Justin Bieber imaju iPhone to automatski povlaci da je to nesto najbolje u vasionu i mora se imat. :P :)

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan

Nevjerovatno je da neki jos spominju antenu na Ip4.To je dokaz da ljudi komentiraju nesto sto nisu ni drzali u ruci.Uh, odo i ja u OT, ali morao sam{#}

I'll see you on the dark side of the moon
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 18:16 (no tengo dinero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice