Appleova izvanredna konferencija

poruka: 220
|
čitano: 47.972
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleova izvanredna konferencija".
17 godina
neaktivan
RE: Appleova izvanredna konferencija

Ja ne mogu vjerovati da ima neko ko ce dati 8000 kn za bilo koji smartphone a kamoli iphone. Al et.

:)
16 godina
logic kaže...

Ja ne mogu vjerovati da ima neko ko ce dati 8000 kn za bilo koji smartphone a kamoli iphone. Al et.

Za 8000kn možeš kupiti pošteni laptop ili desktop, da ne kažem da mogu i cijelo ljeto tulumariti za tu lovuSmijeh

Stoja
17 godina

za 8k u stilu inspektora torrentea, pocastis svoje frendove sa tri prostituke sa flat opcijom bez limita, te pun gepek brlje za lokanje.

makar ostane u lijepom sjecanju party.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zamislite si to ovako: Ja recimo kupim GTX480 iskeširam za nju 4000+kn, al nisam zadovoljan, no koliko bi morao biti lud da idem iz čistog nezadovoljstva kupit HD5970 koja opet dođe 4000+kn. Također ja ne mogu shvatit kako netko može kupit Ferari-a,kad se i ja sa svojom Astrom imam istu funkciju.Isto tako za 4000+ kn (koliko dođe prosiječni HTC) bez problema složiš solidnu AMD-ovu platformu. Što više para imaš to više i zahtijevi rastu. Ja da imam 30000kn plaču nebi vozio Astru več bi vozio Merčku.

Znate dečki vi se smijete ovima koji iskeširaju 8000kn za mob, a vama se smiju oni koji ne mogu iskeširati ni 1000kn. To vam se zove Dvoličnost. Da imate silne pare vozili biste vi i Ferari i imali deset iPhonea,HTC-a i neznam šta več ne, a ovak kad nemate za takve pohvate ismijavate se ovima koji imaju iz čiste zavidnosti.Novac pokvari i najboljeg čovijeka.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 13:08 (microman).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
logic kaže...

Ti nisi dobar sa glavom. Ako neko ne voli,zeli ili ima problema sa iphoneom ti bi njega odmah u ludnicu. Koje toleratno razmisljanje. Smanji ti sa bunikom.

Ti si rođen za HTC jer ti treba sve nacrtat, komentirao sam dvije stvari, prelazak s iphone-a je rijedak a drugo da čovjek laže jer tvrdi da su mu poznanici prešli s iphonea 4 na HTC prije nego je iphone 4 izašao. Toliko o bunici, naivi i laganju!

17 godina

da, samo je ovdje problem sto ljudi ne izvade 8k, nego i dalje rade za minimalac i odu kod t-mudrinica i vezu se na ugovor od 24 mjeseca i ostave lijevi bubreg...o tim fanovima pricamo.   ako nije tako, neka se javi onaj tko ga je platio u kesu.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
logic kaže...

Ti nisi dobar sa glavom. Ako neko ne voli,zeli ili ima problema sa iphoneom ti bi njega odmah u ludnicu. Koje toleratno razmisljanje. Smanji ti sa bunikom.

Nekuzis da je prelazak sa iPhonea na HTC (ko sto sam ja napravio :) blasfemija :)

Još jedan koji je iphone sramežljivo samo gledao kod nekoga koji ga ima. Ovo što ti pišeš da si napravio nije blasfemija nego čista glupost jer tu se ne vrijeđa boga nego zdravi razum!

17 godina
microman kaže...

Zamislite si to ovako: Ja recimo kupim GTX480 iskeširam za nju 4000+kn, al nisam zadovoljan, no koliko bi morao biti lud da idem iz čistog nezadovoljstva kupit HD5970 koja opet dođe 4000+kn. Također ja ne mogu shvatit kako netko može kupit Ferari-a,kad se i ja sa svojom Astrom imam istu funkciju.Isto tako za 4000+ kn (koliko dođe prosiječni HTC) bez problema složiš solidnu AMD-ovu platformu. Što više para imaš to više i zahtijevi rastu. Ja da imam 30000kn plaču nebi vozio Astru več bi vozio Merčku.

Znate dečki vi se smijete ovima koji iskeširaju 8000kn za mob, a vama se smiju oni koji ne mogu iskeširati ni 1000kn. To vam se zove Dvoličnost. Da imate silne pare vozili biste vi i Ferari i imali deset iPhonea,HTC-a i neznam šta več ne, a ovak kad nemate za takve pohvate ismijavate se ovima koji imaju iz čiste zavidnosti.Novac pokvari i najboljeg čovijeka.

Ja znam jednog čovijeka kojeg novac nije promjenio (pokvario) ostao je isti shupak ko i prije Smijeh. Ferrari je statusni simbol, takvi proizvodi spadaju pod Veblenov efekt ili snobovski efekt, vjerojatno spadaju tu i skupi mobiteli i krznene bunde od 30000 kn i sl. Nekad treba ismijavati neukus, kič i ne znači da bi svak od nas da je bogati imao 10 mobitela i auta kuća zlatnih 'lanaca' oko vrata i sl.

17 godina
microman kaže...

Nije istina, zaradujem vise nego vecina u hrvatskoj a idalje sam skromniji u trosenju, i manjih prohtjeva hirova od vecine. Nekvari novac covjeka nego samo ispliva na povrsinu ono najgore u njemu, pohlepa, oholost, bezobrazluk.

e.......
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ste vi kad kupovali dionice i znate kolko toga treba kupit kolko mora porasti vrijednost da bi zaradili?
Nije to ko u filmovima da se za sto kuna može zaradit tisuću.
Recimo od oka da bi od dobiti porasta dionica Applea od 10% mogel kupit HTC moraš uložit oko 40k kn.

haha ma znam da to neide tak,ak hoćeš dobit moraš prvo dosta uložit.

samo sam htio reći da je sad vrijeme da se kupe,ko ima love

17 godina
neaktivan
asdert kaže...
logic kaže...

Ti si rođen za HTC jer ti treba sve nacrtat, komentirao sam dvije stvari, prelazak s iphone-a je rijedak a drugo da čovjek laže jer tvrdi da su mu poznanici prešli s iphonea 4 na HTC prije nego je iphone 4 izašao. Toliko o bunici, naivi i laganju!

Nije izasao? KAko onda apple radi zamjene kad nije izasao? I kako znas da covjek laze i zasto bi lagao? Smanji malo dozivljaj sa vrijedjanjem ljudi ni krive ni duzne.

17 godina
neaktivan
AlterA kaže...
microman kaže...

Nije istina, zaradujem vise nego vecina u hrvatskoj a idalje sam skromniji u trosenju, i manjih prohtjeva hirova od vecine. Nekvari novac covjeka nego samo ispliva na povrsinu ono najgore u njemu, pohlepa, oholost, bezobrazluk.

Ista stvar... kao primarni i osobni mobitel imam nokiu 3310... ima sve sto meni treba... a za poslovni BB bold 9700...

Nemam sto trositi na luksuz i gluposti, bar ne zasada... vec sam napravio jednom istu gresku.... budala...

Novac dodje, novac prodje ako ne znas s njim...

In Control
17 godina
neaktivan
asdert kaže...
tnakir kaže...
logic kaže...

Nekuzis da je prelazak sa iPhonea na HTC (ko sto sam ja napravio :) blasfemija :)

Još jedan koji je iphone sramežljivo samo gledao kod nekoga koji ga ima. Ovo što ti pišeš da si napravio nije blasfemija nego čista glupost jer tu se ne vrijeđa boga nego zdravi razum!

Ti si zadnji koji o tome moze pricati. Samo vrijedjas ljude okolo bez razloga a nemas to pravo ni sa razlogom. Zasto je uvreda za zdrav razum? Iphone nije ni najbolji niti jedini mob. Ako ti mislis da je najbolji zadrzi svoje skromno misljenje za sebe jer samo poakzujes kolika si sirovina i neotesanko. A o kulturi necu ni pricati jer je za tebe to spansko selo.

17 godina
asdert kaže...
tnakir kaže...
logic kaže...

Imao ajfon 6 mjeseci. Zalim.

I'm going woo woo
17 godina

iCigla flame war all over again... :)

Iamo iPhone (3G) i mogu reći dobra igračka, ali MENI jako loš telefon, posebice software (telefonski dio) i baterija...

(kada s 2 puta tjedno punjenja godinu danas stare Nokije, dođete na svakodnevno punjenje, uvijek je loše)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 15:17 (gkelekov).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sinoć je izdan update IOS-a na 4.0.1(valjda je zato bila presica) koji dodaje ispravan prikaz signala na ekranu.

Napomena: nemojte nadograđivati jer Iphone-ovi 3G i 3GS ostaju bez prvih 30tak fotografija.

bug_4.0.1 bug_4.0.1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xidrus kaže...

Sinoć je izdan update IOS-a na 4.0.1(valjda je zato bila presica) koji dodaje ispravan prikaz signala na ekranu.

Napomena: nemojte nadograđivati jer Iphone-ovi 3G i 3GS ostaju bez prvih 30tak fotografija.

Jedna rijec: Facepalm

Pravi programeri programiraju binarno!
16 godina
protjeran

Takvi telefoni su dokaz da su ljudi u biti svrake. Glavno je da šljašti, da ima puno beskorisnih značajki, i da radi sve osim što bi u biti i trebao raditi. Ali glavno je da ima šajni ekran.

Nikad neću kupiti telefon bez tipkovnice. 99,99% vremena koristim mobitel za pozive i ponekad poruke. Kao i 99% vas.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Alert!

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

3 0 hvala 0
16 godina

a lol, oni su svo ovo vrijeme sada tražili konkurentne modele koji imaju sličan problem kako bi se mogli pravdat da nisu jediniIzlanuo se

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Random. kaže...

Alert!

S obzirom da je konferencija o konkretnom modelu, ovo bi bilo primjerenije:

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Random. kaže...

Alert!

S obzirom da je konferencija o konkretnom modelu, ovo bi bilo primjerenije:

iPhone spada u kategoriju "Phones". Ne vidim problem u ukazivanju na iste probleme konkurencije ako te netko optuži da jedino tvoj proizvod ima određenu manu.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
neaktivan

Dali je stevica objasnio sirokoj jabucnoj publici zbog cega je ignorirao gotovo godinu dana postojanje problema sa prijemom signala na cega su ga upozoravali upravo njegovi inzinjeri?

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sažeto:

• Besplatni bumperi
  • 0.55% korisnika iPhonea je zvalo Apple u vezi problema sa antenom
  • Tri puta manje osoba je vratilo (u istom razdoblju) iPhone 4 u odnosu na 3GS (3GS - 6%, iPhone 4 - 1.7%)
  • Pucanje veze u odnosu na 3GS - manje od 1 na 100 više od 3GS-a.
  • Navodno ostali smartphoneovi imaju iste probleme
  • Navodno po reviewima iPhone 4 najbolji smartphone u ovom trenutku

dasHHa kaže...

Dali je stevica objasnio sirokoj jabucnoj publici zbog cega je ignorirao gotovo godinu dana postojanje problema sa prijemom signala na cega su ga upozoravali upravo njegovi inzinjeri?

Q:Did anone warn you about this?
A (Steve): I assume you're referring to the Bloomberg article? Yeah, it's a crock. ...What's portrayed in that article never came across my consciousness, and I talked to Reuben and he agrees it's total bullshit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 19:53 (Random.).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jao kako sam ovo čekao kada je Jobs srao da BB i ostali proizvođači gube signal.

Baš me zanima kako će odgovoriti na pitanje/molbu novinara iz publike koji kaže da ne može sada natjerati svoj bold da gubi signal i da li bi mu on mogao pokazati kako?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Jao kako sam ovo čekao kada je Jobs srao da BB i ostali proizvođači gube signal.

Baš me zanima kako će odgovoriti na pitanje/molbu novinara iz publike koji kaže da ne može sada natjerati svoj bold da gubi signal i da li bi mu on mogao pokazati kako?

Q: I can't get my Bold to drop right now, maybe you can show me how to do it?
Steve: You may not see it in certain areas.

Smijeh

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

16 godina
protjeran

zanimljivo da ja ne mogu reproducirati ovaj problem ni sa jednom od svojih 10-ak jadnih nokija, koje su tesko sranje i nista ne valjaju, koje sam izvukao iz ladice nakon sto neke nisu bile upotrebljavane i po 10 godina...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

zanimljivo da ja ne mogu reproducirati ovaj problem ni sa jednom od svojih 10-ak jadnih nokija, koje su tesko sranje i nista ne valjaju, koje sam izvukao iz ladice nakon sto neke nisu bile upotrebljavane i po 10 godina...

A najnovije zvijeri od smartphoneova imaju takve trivijalne probleme. Stvarno zanimljivo.

16 godina
protjeran
Random. kaže...
grimyHR kaže...

A najnovije zvijeri od smartphoneova imaju takve trivijalne probleme. Stvarno zanimljivo.

n900 ne gubi signal bez obzira kako ju drzali, isprobao i to tako da sam ju obujmio s obje ruke tak da se gotovo telefon nije ni vidio, takoder isto sa oni stekavim sranjem od n97

od ostalih telefona sam isprobao

nokia: 3210, 3310, 7110, 7710, 7650, n70, n93, 6120c

siemens: s10, s25, m35, c65, sx1

to su svi koje sam uspio natjerati da prorade

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 21:20 (grimyHR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice