Apple trenutno najvrjedniji brand na svijetu

poruka: 29
|
čitano: 4.206
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple trenutno najvrjedniji brand na svijetu".
16 godina

8 2 hvala 0
9 godina
odjavljen

Naravno kada proizvode najbolji i najpopularniji mobitel na svijetu

3 20 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Apple trenutno najvrjedniji brand na svijetu

Ne lupaj gluposti....

9 godina
odjavljen
Torent kaže...

Ne lupaj gluposti....

Cekaj, znaci nije najprodavaniji mob, nema najvise zadovoljnih korisnika i vecina ljudi koja ga nema ga zeli imati???

9 godina
odjavljen

Rekao si najbolji a nije. Kako ti znas ko ga zeli imati??????????????? Mislis ako ti slinis za njim da sline svi? Pa ko onda kupuje galaxa i note telefone i sve ostale flagship telefone od drugih proizvodjaca? budale koje zele imati iphone????

Ja ga necu kupiti nikad a mogu kupiti svaki drugi mjesec po jedan.....

17 godina
volimgradkojitece5 kaže...
Torent kaže...

Ne lupaj gluposti....

Cekaj, znaci nije najprodavaniji mob, nema najvise zadovoljnih korisnika i vecina ljudi koja ga nema ga zeli imati???

To što su tražena roba govori više o korisnicima nego o Appleu. 

Deckard
9 godina
odjavljen
Dead kaže...

Trenutno Samsunge mogu kupovat jedino vatrogasci. A to što ti nećeš nikad kupiti iPhone who cares.

I iphone nije gorio srecom.... A who cares sta ti ili bilo ko drugi misli?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako cemo realno najbolje telefone prave, i po kvalitetu i dizajnu ne bi ih svi kopirali da nije tako, iOS da ne spominjemo smijesno je ista rec. Sad samo mozete da se tjesite, ja sam prvi mrzio Apple znaci bio sam istog misljenja kao i svi vi koji imate suprotno misljenje dok nisam poceo da ga koristim. Misljenja sam bio da prodaju samo ime, i da ne vrijede te pare, ali pogledajte ostale modele cijenovnom rangu su svi tu Samsung HTC evo sad Google, itd. Znaci nisu jedini koji imaju jaku cijenu, ali su jedini koji imaju stabilan OS, jedinstven i kvalitetan dizajn i mnogo bolje rade od ostalih. Jedinu zamjerku sam imao na bateriju, ali probao sam 5SE i mogu reci da je odlicna za 6 plus dok sam koristio to ne bih mogao rec isto. E sad da su najvredniji po meni i nisu nista novo nisu ponudili, sto vec drugi nemaju odavno pocevsi od vodootporan itd, dvije kamere isto to je i Huawei predstavio prije njih. Sto se tice novog iOS meni se messages konkretno ne svidja, ali evo privikavam se.

www.oklop.me
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 13:01 (Sceko).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tko procijenjuje vrijednost brenda? Imaju li nekakav sistem koji odlučuje vrijednost?

Jer procjene su uglavnom samo mišljenje. Jedini pravi način za odluku vrijednosti je ako netko plati taj iznos za brend. Prava vrijednost brenda je ona koju kupac želi platiti.

Iako vijerujem da apple može biti naj vrijedniji brend.

k
14 godina
neaktivan
Torent kaže...
Dead kaže...

Trenutno Samsunge mogu kupovat jedino vatrogasci. A to što ti nećeš nikad kupiti iPhone who cares.

I iphone nije gorio srecom.... A who cares sta ti ili bilo ko drugi misli?

Ovo napises na svakoj temi, jedino sta je problem je to da je iphone-a sve skupa izgorilo manje nego Note 7 u zadnjih mjesec dana.

9 godina
odjavljen

A samsung proizvodi samo Note 7?????????

9 godina
odjavljen
Dead kaže...

Dead kaže...
Torent kaže...

A samsung proizvodi samo Note 7?????????

Bolje bi bilo da ga nikad nisu ni proizveli.

Lupetas. Samsung proizvodi i vrhunske top end mobitele i bez note. S7 i S7e da ne spominjem a seriju koji su odlicni midrange telefoni..... Uostalom i tj tvoj cijenjene iphone dolazi dijelom iz samsung pogona....

0 1 hvala 0
9 godina
odjavljen

Lupetanje nije uvreda ;) Nisam ni rekao da ga imas vec da ga cijenis ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kako kome. ne bih za njih dao niti 1 aluminijsku lipu (iako ih imam u kasici) prema "rvackom modelu privat'zacije". 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 3 hvala 0
9 godina
odjavljen

3 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Dobra biznis ideja, idem odmah nekaj zaradit 

P.S. ovo govori puno više od bilo kakvog statističkog istraživanja profila iKupaca.....

Kruha i igala...
9 godina
odjavljen

gledao si onaj kad su na casio sat sa pijace zalijepili papirnu naljepnicu jabuke pozadi i davali ljudima d aprobaju iwatch? Urnebesno.... Pitaju ih sta misle o tome sto iwatch pokazuje vrijeme a no kako je to super osobina... Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Meni su djelovali kao da bi ga kupili i da ne pokazuje vrijeme....

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 14:42 (Torent).
9 godina
odjavljen

Poprilicno sam siguran.... I nisam siguran da postoje samsungasi.....

1 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Torent kaže...

gledao si onaj kad su na casio sat sa pijace zalijepili papirnu naljepnicu jabuke pozadi i davali ljudima d aprobaju iwatch? Urnebesno.... Pitaju ih sta misle o tome sto iwatch pokazuje vrijeme a no kako je to super osobina... Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Meni su djelovali kao da bi ga kupili i da ne pokazuje vrijeme....

Taj nisam vidio, ali sam gledao isto one starije Kimmelove gdje im je uvalio isto "novi" iPhone i iPad.

A ovo, ovo je uvreda za ovce..... 

Moramo osmisliti neki novi naziv koji ih bolje opisuje....

Kruha i igala...
9 godina
odjavljen

9 godina
odjavljen
pqweasdyxc kaže...

Došao sam do zaključka da je na Zemlji ipak prevelika količina budala.

Pun džep+šupla glava=prosječni apple korisnik.

A ti si najpametniji na svijetu, da pogodim, poznat mi je tip ljudi kao ti, uz iphone mrzis i njemacke aute, rozgu, seve, cajke, one koji se lijepo oblace, idu u teretanu. Slusas rock, metal, volis japanske aute, koristis android i mislis da svi koji nisu kao ti da su glupi

0 1 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kerum je barem znao sta valja ;)

Kerum je jedan a kupaca koji cijene "kvalitet" pun je istagram ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 14:54 (Torent).

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
pqweasdyxc kaže...

Došao sam do zaključka da je na Zemlji ipak prevelika količina budala.

Pun džep+šupla glava=prosječni apple korisnik.

A ti si najpametniji na svijetu, da pogodim, poznat mi je tip ljudi kao ti, uz iphone mrzis i njemacke aute, rozgu, seve, cajke, one koji se lijepo oblace, idu u teretanu. Slusas rock, metal, volis japanske aute, koristis android i mislis da svi koji nisu kao ti da su glupi

Znaci iphoneasi su ljudi koji slusaju cajke, rozgu i severinu, voze golfa lijepo se oblace i idu u teretanu? hahahahahahhaha Zato im treba bolji dac i bezicne slusalice ;)

9 godina
neaktivan

Kerum je zapravo iznimno inteligentan čovjek.

Samo neki to ne kuže, jer glumi budalu.

Ali, to je također dokaz inteligencije, čak i trolanje....

Npr., prošlo ljeto, dok sam izgorio od sunca  po leđima i po čelu, stavljao sam i vrhnje, i svakakve kreme, ništa nije pomoglo....

Vidim ja onaj video, odrežem komad pršuta, zaljepim ga na čelo, i odmah sam bio kao nov 

Tak da ne proglašavajte ljude budalama i ludama samo zato kaj niste dostigli njihovu razinu svjesti....

Kruha i igala...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanimljivo.

S obzirom na trenutnu količinu i raspored lokacija ratnih sukoba u svijetu, očekivao bih da je to tvrtka Kalašnjikov.

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Torent kaže...

Ne lupaj gluposti....

Dakle najbolji auto je Toyota Corolla, a najbolje pivo Bud.

12 godina

Znaju posao.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead kaže...

Kerum je svojedobno kupija i Maybacha i Mercedes S600 pa bi sad vi vrijednovali Mercedesove kupce na osnovu Keruma.

Pa ko kupi Maybacha i nije bolji od keruma...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Najvrjednije tvrtke su farmaceutske tvrtke. Ovo je samo mazanje očiju i "odokativna" procjena šta-bi-bilo-kad-bi-bilo sistem. Svima ne treba ipfone al' bogami svima treba/trebat će nekakva tableta.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice