Apple sad traži 3 milijarde

poruka: 83
|
čitano: 8.498
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple sad traži 3 milijarde".
13 godina
neaktivan

Ma šta 3, daj odmah 100 i gotovo!

16 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

zaobljeni rubovi LOL jaka ideja 

Dobro da nisu rekli da moraju zabranit sve televizore jer njihov iMac monitor je kockast i to svi drugi kopiraju od njih ,a da to nije slucajno logican izgled monitora ili televizora 

ista stvar sa ovim mobitelima 

Na kraju ce Samsung mobiteli morat izgledat kao romb

http://revohd.com
Moj PC  
38 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

svjesno ce oni i pasti neznaju ni kako sam nek nastave - 

applee je firma koja se toliko boji samsunga da je to nevjerovatno 

46 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 6 hvala 0
17 godina
Re: Apple sad traži 3 milijarde

za koju godinu će moć tužit ljude ako se odluče za uređaj koji nije od applea..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan

Sudac ima pravo utrostručiti iznos koji odredi porota. Logično je da će apple to tražiti, a samsung da se smanji. ništa novo ovdje.

1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan

AAAA!!! Sada znaci da su i Samsung i Motorola i HTC kopije IPhona? E da, a Nokia?

18 1 hvala 0
15 godina

Dobar razlog zašto podržati Samsung i kupiti njihov uređaj.... hebo jabuku!

32 7 hvala 0
13 godina
odjavljen

ovaj lik stoji iza apple u dobru i u zlu 

to se zove lojalan fan :D 

Jadno

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Apple je najobičnija kukavička firma.

Nisu sposobni podnijeti zdravu konkurenciju pa tužakaju ko mala djeca.

Imaju odličnu zaradu od samo jednog modela mobitela (4S).

Sada će neko vrijeme biti dva modela (4S i 5) i to je to. Nemaju ništa drugo u ponudi.

Pa šta bi oni htjeli?

JDM4LFE

30 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

...za par godina, apple ponizio sve druge proizvodjace ciji je ukupan udio spao na 5%, apple dominira sa 90% trzista, nokia drzi 5% (jer ih apple nije mogao tuziti)

nakon jos koju godinu, neki proizvodjac (ne apple) napravi neki pravi preokret u mobilnoj industriji, totalno pokopa apple, kojem ne dozvoljava kopiranje iste tehnologije (ideje)

svi drugi proizvodjaci kopiraju ideju, niko ne tuzi  nikog, apple pokusa, tuze ga, apple-ov udio spada na 10%, neki drugi (recimo nokia) dominira sa tek 35% trzista..

kako bi svijet bio ljepsi..

Moj PC  
2 4 hvala 1
15 godina
neaktivan

Na temi o Apple-u uvijek imaš par likova koji lupaju TD-ove, a nikad nisu dali objašnenje.

Dobri ste, svaka vam čast.Isti ste ko oni u Apple-u

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

16 5 hvala 0
15 godina
Reci ti njima zenge, svi mobiteli su kopija iphona, svi imaju ekrane i bateriju, kameru, procesor.....

Pa cak i 3310 uzasna pokvarena kopija iphona jer ima blago zaobljene rubove.

2 mjeseca kasnije, apple trazi 6 milijardi, tuzi samsung da njihovi mobiteli isto imaju ekrane, pokvareno samsung, stvarno neznam kak je samsung mogo stavit ekran na mobitel.
Moj PC  
45 1 hvala 8
13 godina

Nešto nabadam po pravu industrijskog vlasništva i pravu konkurencije pa bi htio komentirati često ismijavanje "zaobljenih rubova" , "okrugle dugmadi" i sl. kao patenata. Takav tekst jednostavno mora postojati da se u slučaju spora ima neki smjer u ekspertizi što je zaista zaštićeno i takav tekst može pratiti i slika. Nikad se ne štiti doslovno "zaobljeni rub" već dojam koji dizajn ostavlja, koliko asocira na zaštićenu stvar. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ova tema je protiv apple-a?? bože dragi ljudi dajte pametnije nešto radite u životu,ne zamarajte se glupostima,

i malo proučite,pogledajte,vidite,čitajte...možda nešto i korisno naučite

kakvi kreteni

lol ,a kaj ti radis ? {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Qudek kaže...
Reci ti njima zenge, svi mobiteli su kopija iphona, svi imaju ekrane i bateriju, kameru, procesor.....

Pa cak i 3310 uzasna pokvarena kopija iphona jer ima blago zaobljene rubove.

2 mjeseca kasnije, apple trazi 6 milijardi, tuzi samsung da njihovi mobiteli isto imaju ekrane, pokvareno samsung, stvarno neznam kak je samsung mogo stavit ekran na mobitel.

malo pogledaj moj video.imaš i part 2 na youtube-u. pa pogledaj samsungove proivode do tada,a onda pogledaj kjakve je samsung radio mobitele,

sve ti je lijepo prikazano i pokazano,ništa ja ne izmišljam neboj se,

ovo je istina ,a to šta se vi s njom ne slažete ,to je vaša stvar,

valjda je to neki mentalni sklop u glavi protivnika iphone-a,

ali nevidim zašto.

pa iphone je najbolji smartphone na svijetu.točka.end of disscusion.

{#}

Zakaj se onda Apple tak boji Samsunga ?

Moj PC  
19 1 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

koliko tu gluposti mogu ljudi napisati ovo je nevjerovatno.

samsung je čista kopija iphone-a ,tko to ne vidi glup je.

simple as that.

Aha, simple minds think simple.

Kao prvo uređaji su slični, ništa drugo. Apple je patentirao gluposti koje naravno prolaze u SAD-u (uglati uređaj, slide to unlock, raspored ikona na ekranu i drugih 1000 "revolucionarnih" rješenja) i samo u SAD-u američka tvrtka može dobiti pozitivnu presudu za takve stvari. Ajde sad ako si premagadimo presudu američkog suda, u korist američkom poduzeću i ajde ako sad Samsung mora platiti 1 milijardu Apple-u. Kao normalan gledatelj sa strane kojem se apple već odobrano gadi, to sam sve prihvatio kao OK, ipak mora se držati zakona (kako glup on bio), ali sad da Apple traži još love samo dokazuje koja bagra ustvari radi u tom poduzeću. Mislim da su dosegli maksimum "debilnih" korisnika kojima mogu prodati svoj uređaj i sad jedini način da dobe nove, jest da zabrane konkurenciju. Umjesto da dobivaju nove korisnike inovativnošću, novim stvarima, oni se rade bave sudovima. Jadno i naravno svakim danom imam sve manje želje da postanem njihov korisnik.

Patenti i mogućnost iskorištavanja istih u SAD-u je doseglo već debilne razmjere (sjetimo se samo Rambus-a koji živi godinama samo od patenata).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

14 1 hvala 2
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

simple as that.

i vidim pokušavate se praviti pametni,ali nejde vam.

to šta ste tako jako zapeli protiv iphone ili apple-a to ne umanjuje ISTINU.

hahhaha kakv kretenizam na ovoj temi,ovo je za smijat se.

tu vam je video predstavljanja PRVOG iphone-a ,pa pogledajte vi pametnjakovići koji su sve proizvođaći kopirali dijelove ili vrstu rada Iphone-a kao i tehnologije koje su predstavljene prvi put na iphone-u koje niti jedan mobitel nije imao do tada,nakon iphoea svi praktično samrtphone-i igledaju kao on.

od potezanja prsta po ekranu,bez olovke po prvi put,pa gledanje slika,zumiranje,aplikacije,....itd itd itd

malo pročitajte pa onda pišite nešto,a ne samo gluposti protiv apple-a i iphone-a.

Evo ovak cemo se dogovoriti.

Ti kazes koje su to konkretno tehnologije koje nisu bile u niti jednom mobitelu do tad, a ako ne uspijes ti si taj koji je ispao glup.

- Psiho246
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma odvratni su, gade mi se!!! to je sve što ću reć! {#}

Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
Arnold Layne kaže...

Zakaj se onda Apple tak boji Samsunga ?

Zato što ako si velik ko Samsung, a još ne uložiš u R&D

nego samo kopiraš, normalno da ćeš imati prednost u

odnosu na nekog ko troši novce na neke tamo dizajnere

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

molim moderatore lock teme pošto se tu pišu same neistine.

valjda pišu djeca ko zna,ali ovo šta se ovdje piše je totalni kretenizam.

CCC morat cu rec sestrama u Jankomiru da nedaju svojim pacijentima na internet 

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

simple as that.

Aha, simple minds think simple.

Kao prvo uređaji su slični, ništa drugo. Apple je patentirao gluposti koje naravno prolaze u SAD-u (uglati uređaj, slide to unlock, raspored ikona na ekranu i drugih 1000 "revolucionarnih" rješenja) i samo u SAD-u američka tvrtka može dobiti pozitivnu presudu za takve stvari. Ajde sad ako si premagadimo presudu američkog suda, u korist američkom poduzeću i ajde ako sad Samsung mora platiti 1 milijardu Apple-u. Kao normalan gledatelj sa strane kojem se apple već odobrano gadi, to sam sve prihvatio kao OK, ipak mora se držati zakona (kako glup on bio), ali sad da Apple traži još love samo dokazuje koja bagra ustvari radi u tom poduzeću. Mislim da su dosegli maksimum "debilnih" korisnika kojima mogu prodati svoj uređaj i sad jedini način da dobe nove, jest da zabrane konkurenciju. Umjesto da dobivaju nove korisnike inovativnošću, novim stvarima, oni se rade bave sudovima. Jadno i naravno svakim danom imam sve manje želje da postanem njihov korisnik.

Patenti i mogućnost iskorištavanja istih u SAD-u je doseglo već debilne razmjere (sjetimo se samo Rambus-a koji živi godinama samo od patenata).

ajde pametnjakovići zašto onda samsung nije patentirao??

zato jer nije postojao takav samsung prije iphone-a.

mislim da je moj video dovoljan dokaz šta se po prvi put može vidjet u smartphone-u.

i prestanite baljezgat gluposti.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

reci koliko imaš godina? 12? lol

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Pa koja stoka u Apple-u, to je za ne vjerovat.Da je netko tako zloban.

Al sve se vraća, sve se plaća.

Pa bio im je i gazda zloban zato je i završio kako je... :p

Jaka stvar da američka firma pred američkim sudom dobije parnicu ja bih se čudio da je obrnuto.

A ikone je onda Apple ukrao od Sony Ericssona i poslije Nokie ako ćemo već po pe esu. Ameri nisu baš bistri to znamo a samo to potvrđuju iz dana u dan.

bug caruje, um klade valja

3 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Arnold Layne kaže...

reci koliko imaš godina? 12? lol

1 glup moze postavit takva pitanja na koja niti 100 pametnih ne mogu odgovorit 

ista stvar s tobom zato necu se vise vracat tu 

Ovak nekaj nisam vec dugo vidio 

14 godina
neaktivan

Ja nisam Apple fun, ali fakat ga serete, do Galaxy s (jedinic), svi android su imali 4 tipke, JEL MOŽE MENI BILO TKO OBJASNITI ZAŠTO JE SAMSUNG TREBAO IZBACITI MOBITEL KOJI IMA TRI TIPKE, UZ TO DA SU 2 SAKRIVENE??? TAKO KADA GA GLEDAŠ DA IMA SAMO JEDNU FIZIČKU TIPKU, KAO I IPHONE!

AJ MOLIM VAS MI TO OBJASNITI, KOJI JE RAZLOG TOME, ŠTA SU HTIJELI POSTIĆ TIME (AKO NE KOIJU IPHONEA)!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 13:31 (Mystic01).

3 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

simple as that.

i vidim pokušavate se praviti pametni,ali nejde vam.

to šta ste tako jako zapeli protiv iphone ili apple-a to ne umanjuje ISTINU.

hahhaha kakv kretenizam na ovoj temi,ovo je za smijat se.

tu vam je video predstavljanja PRVOG iphone-a ,pa pogledajte vi pametnjakovići koji su sve proizvođaći kopirali dijelove ili vrstu rada Iphone-a kao i tehnologije koje su predstavljene prvi put na iphone-u koje niti jedan mobitel nije imao do tada,nakon iphoea svi praktično samrtphone-i igledaju kao on.

od potezanja prsta po ekranu,bez olovke po prvi put,pa gledanje slika,zumiranje,aplikacije,....itd itd itd

malo pročitajte pa onda pišite nešto,a ne samo gluposti protiv apple-a i iphone-a.

Evo ovak cemo se dogovoriti.

Ti kazes koje su to konkretno tehnologije koje nisu bile u niti jednom mobitelu do tad, a ako ne uspijes ti si taj koji je ispao glup.

jesi slijep ili glup?? imaš video pa pogledaj,sve ti je pokazano i opisano.

šta vi želite postići??ne razumijem??

reći da je apple kopirao samsung?? hahahhaha o bože kretenizma

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan

Kill it . :) 

Dobijem rak kada vidim da apple nešto potraživa .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
neaktivan

A neće niti oni vječno, tko visoko leti nisko pada. Uvijek bilo. :p

bug caruje, um klade valja

10 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice