Mac je uistinu užasno i teško sranje.
Neznam od kada sam ga kupio, samo imam problema s njim, nemogu igrati ništa drugo nego : COD 2, COD 4, Nexiuz , Age of Empires II: Gold Edition, Lego Star Wars II.
A da ne govorimo o tome koliko je malo stabilan, uptime od samo 7 mjeseci.
Ah, nažalost nema ni plavog ekrana smrti, te me ponekad samo šarena vrteća loptica vrati u dane dvomjesečnih reinstalacija windovsa, simpatičnih iskakanja prozoćiča upozorenja i skidanja novih definicija, a da ne govorimo o danima kad mi je KDE (na FreeBSD-u), koji se srušio prilikom instaliranja drivera za printer (koštao je 39 €), priuštio toliko sreće, radosti i ugodnih trenutaka.
Mislim da se definitivno vraćam na windowse i na linux, prvom prilikom čim mi rikne Mac;
jer ovo više stvarno nema smisla.
Ovo sarkastično opisivanje PC-a nije nimalo točno jer svatko, ama baš svatko tko se imalo zna služiti PC-em na Vista SP2 nema problema sa BSOD-ovima. Ja BSOD nisam vidio od Win XP i VIste SP1. A ta stabilnost MACova je bila značila nešto, ali sada kad je tu Windows 7, Vista SP2 te stabilne distre Linuxa, MAC nije ništa posebno nego komp koji prodaje svoje ime. Tj drugim rječima prodaje običnu jabuku, pod zlatnu jabuku.