Apple se žali na Microsoftove reklame zaključana tema

poruka: 561
|
čitano: 242.513
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple se žali na Microsoftove reklame".
16 godina
Apple se žali na Microsoftove reklame

Profesionalac u nekom poslu kupije stroj (pa i konbajn, traktor ili šleper..) za taj konkretan posao i cijena, jednostavnost itd. su sporedni kao kriterij. Za osobnu upotrebu ljudi kupuju (čaudo?) osobni automobil i osobno računalo. PC. Danas je Mac=PC samo malo probrane komponente. Ništa više,.. ispravak, + dobar marketing.

-Jednostavnost? Kakve veze hw.Maca ili OSX ima s korištenjem nekog softwarea? Možda identičan postoji i za linux, Win, ... WII... Kvaliteta softwarea, jednnostavnost itd. na kraju nisu određene stvari, stvatko može tvrditi da je 7z bolji od Rara ili Zipa ili... i wtf, -radi.

FinalCut, OK, jako dobar soft. Premiere, AfterEf., Edius, ... što njima fali, čak i običan Nero radi ono što običan korisnik treba..

Zašto je to odmah pljuvanje po drugim platformama? Pa mac je samo kvalitetniji PC.

btw. do nedavno je SGI bio stroj za video, PC razvojem ga je eliminirao, ne kvalitetom, jednostavnošću i sl. nego cijenom i sirovim perfomansama-razvojem.

Koje su spec. za Final Cut? nVidia/ATI (?), RAM (?), CPU (?)... što od tog radi Apple ili da je vezano uz MAC a ne uz PC (ah, da, miš bez tipke..)? -Možda Qt ali ima i njega za winse... Dakle FinalCut je odličan proizvod koji radi na OSXu i PCu (ispod haube), jedino što proizvođač nije napravio verziju i za druge OSove, šteta.

Relativno zatveron OSX/MAC dobro radi nativne aplikacije, zar je to nešto neobično? To virijedi za svaki OS.

Ali ovo stvarno nema veze s topicom... Dakle, nagriženaJabuka se ljuti na malogMlitavog, mislim da ne, jer ako na konkurentsku reklamu počne razgovor (na forumu) uz koji se u svakoj rečenici spominje i konkurent, onda je to reklama i Appleu samo je (ovaj put) plaća MS. Zapravo MS radi glupost (ako plaća tu reklamu) jer je za normalnog gledatelje-korinika (ovi koji čitaju se automatski izuzimaju..) primarno -ono što vidi, NOTEBOOK, ne OS, ne software (čak niti hardware, jer nije specificiran...da je za klince zavrtio bi recimo GTA...) Dali bi npr. Vip platio reklamu za mobitel, a da se sitnica kao VIP nigdje ne pojavljuje ili da korisnik zapravo to nezna?... besmisleno? Kao i mnoge druge stvari/pojave.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Apple se žali na Microsoftove reklame
artfull kaže...

FCP je relativno nov proizvod koji je preoteo tržište AVIDU ... Danas mnogi govore da je AVID mrtav. Još nije ali nije ni prevladavajuću odavno.

AVID ima više filmova ... ali AVID GUBI TRŽIŠTE! 

A.

To se govori i za Mac. Da PC i windowsi gube tržište - ali činjenica je da to nije neko drastično opadanje da se vide promjene.

Iako Avid gubi tržište (iskreno neznam, ali vjerovat ću ti na riječ) on će sigurno i dalje biti standard. Osim ako apple ne smisli nešto revolucionarno što će odmah cijelo tržište okrenuti naopačke - ali to sumnjam. A i da to napravi - opet treba vremena za tranziciju.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Mislim da je vrijeme za zaključati ovu raspravu jer je očigledno da velika većina voli svoju iluziju da je stroj koji su sami sklepali očigledno bolji od skupo plaćenog šminkerskog maca.

Ovisi tko sklapa, ali u 99% slučajeva kada spaja netko tko zna, jest i to u najmanju ruku zbog daleko, daleko većeg izbora opreme. U bilo kojem trenutku moguće je složiti PC znatno bolji od najboljeg Maca.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
Apple Claims 91% of $1,000+ PC Market Revenue in June in USA....

sve je jasno....apple čvrsto drži premium tržište

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
artfull kaže...

@kizo

Gle, ovdje ima 90 pc usera prema par mac usera. Od tih 90 pc usera gotovo nitko se profesionalno ne bavi ničim izgleda i svi su nabrijani kako je mac šminkersko smeće. Kakva ignorancija. 

Inače Avid radi i za OSX, ako i steinberg etc etc ...

Najveće tržište kreativno je u usa i zapadnoj europi trenutno, i tamo je Mac major player.

Zašto ignorancija? Zato kaj se nećemo klanjat i potvrđivat?! A za takav stav većine krivi ste sami svojim odnosom prema svima ostalima.

Nisam ni tvrdil da nema verzija za OSX.

Dokaži!! Konkretne brojke ,ko koristi?!

artfull kaže...

Mislim da je vrijeme za zaključati ovu raspravu jer je očigledno da velika većina voli svoju iluziju da je stroj koji su sami sklepali očigledno bolji od skupo plaćenog šminkerskog maca. Mene stvarno boli neka stvar za mišljenje većine. Većina koristi win anyway. Pokušao sam nekima otvoriti oči da postoji svijet van win-a jer je za mene i mnoge ljude koje znam prelazak na MAc bio prekretnica i veliko olakšanje.

I još jednom, cijena hardwarea ( MAc vs. PC ) je najmanja stavka i zanemariva u ukupnom trošku u bilo kojem poslu koji se radi za računalom.

Zakaj ,tek postaje interesantno!!           Cool

Svi mi znamo da postoji svijet i izvan Windowsa ,mnogi i koristimo i druge OS-ove ,ali niko od nas ne pokušava drugog uvjerit kak je njegov jedini pravi i da je sve drugo smeće.

Svaki OS je dobar i svaki ima svoje pluseve i minuse. To treba prihvatit.

Kaj se cijena tiče ,tu se u potpunosti slažem ,ali to je i sa softverom još uvijek na strani PC-a.

@Thog : Normalno ,pa najjeftiniji Mac ,MacBook košta 900 $!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 17:57 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Thog kaže...

Naravno da je sve jasno. Ova informacija je bezvrijedna i potpuno netočna.

http://www.macrumors.com/2009/07/23/apple-claims-91-of-1000-pc-market-revenue-in-june/

1. Da je neka objektivna stranica nekog istraživačke i marketing tvrtke još bi povjerovao. Ali apple fanboy stranica?

2. Mac rumors? Apple claims?  - stranica s neprovjerenim glasinama i šuškanjima, Apple tvrdi?  Pa koga ti tu misliš navlačiti za nos? Ovo je članak s glupim spekulacijama i propagandom

3. USA? A što je s ostatkom svijeta? Ono što vrijedi za USA vrijedi za cijeli svijet? Jako logično razmišljanje

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 17:50 (Paolo2612).
16 godina
Paolo2612 kaže...
Thog kaže...

Naravno da je sve jasno. Ova informacija je bezvrijedna i potpuno netočna.

http://www.macrumors.com/2009/07/23/apple-claims-91-of-1000-pc-market-revenue-in-june/

1. Da je neka objektivna stranica nekog istraživačke i marketing tvrtke još bi povjerovao. Ali apple fanboy stranica?

2. Mac rumors? Apple claims?  - stranica s neprovjerenim glasinama i šuškanjima, Apple tvrdi?  Pa koga ti tu misliš navlačiti za nos? Ovo je članak s glupim spekulacijama i propagandom

3. USA? A što je s ostatkom svijeta? Ono što vrijedi za USA vrijedi za cijeli svijet? Jako logično razmišljanje

Zapravo, Paolo, vjerujem da su takvi podaci točni.

Mislim da sam prije nekoga vremena i ja naišo na ovaj podatak, ALI...

Premium tržište (1000$) u SADu je tek 7% (zapravo 7 i neka sića) seukupnog tržišta.

Apple računala su jedino u toj klasi (početna cijena najjeftinijeg je 999$, ali u tom istraživanju su ga stavili u premium).

Ovo se odnosilo jedino na sklopljene konfiguracije (pogodi koja kompanija prodaje tako nešto).

Ono što se i u samom istraživanju navelo jest da kupci PC, koji ulažu preko 1000$, najčešće sami sklapaju komponente jer tako uštede lovu. Iznimka su jedino Workstationi (što je glavni razlog zašto Apple nema gotovo stopostotnu dominaciju u ovome cijenovnom ranku).

Zbog krize svi proizvođači brandova su masovno snižavali cijene, dok je Apple, da ne izgubi imperativ na premium tržištu, cijene korigirao, ali nije dopuštao da odu ispod 1000$.

Prije krize Apple je u tom segmentu držao 66%, dok se, nakon što je ostatak spuštao cijene debelo ispod 1000$, Appleov udio porastao preko 80%.

Rast tog trenda, pored, krize uvjetuje što ljudi sve više i više se odlučuju za samostalno sastavljanje računala.

Tražio sam malo po netu, ali nažalost, nisam uspio naći taj članak. Ja bih dao ruku u vatru da je bio na lifehackeru...

Ugl, to je ono što svi tvrdimo, Apple nešto vidi, napravi izuzetno jak i kvalitetan PR i onda fanatici na to gledaju kao na bibliju...

Da se razumijemo, Apple nije loša kompanija, Apple ima kvalitetne proizvoda (i što se tiče hw (ovdje mislim na iPod, iPhone,...) i što se tiče sw), ali isto tako, ruku na srce, u određenim segmentima nije niti pola posto kao što se prikazuje, neki njihovi "feature" su samo šminke radi, u nekim segmentima je, imho, krajnje ligav (zašto ja ovo ne bih mogao imati na svom Lenovu?), a najviše od svega na jetra mi ide ta fanatična klijentela koja mi više liči na neku sektu nego na krajnje korisnike.

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 18:23 (Bukva).
17 godina
neaktivan

To se odnosi na brand name tržište, a ne kompletno tržište. DELL, HP, Lenovo, Toshiba itd. Desktop custom računala ogroman su dio tržišta, a tu nisu uključena.

17 godina
neaktivan

a normalno, ko bi izrachunao s samosastavljenim kompovima....

ali apple cilja na premium trzhisthe(radi većeg profita), a u tome je jaaaaaaaako uspješan....pa pogledajte ko ima najveće profite od dell-a, hp-a, itd...

ochito da nešto valja s njima, i da nije preskupo......može se rech marketing, ali nema tog marketingaa s kojim se postižu takvi rezultati a da je proizvod precjenjen!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 19:15 (Thog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

te se tako njihov vijek smanjuje jer nije moguće kupiti novi procesor ili grafičku karticu

Može se i Hard. A za tim mjenjanjem nema potrebe, jer na OSXu radi glatko 3-4-5 godina, i onda ga prodaš za 50% kupljene cijene MINIMALNO jer drži cijenu i kupiš novog (i tu uštediš dosta)

Za hardcore upgreditelje postoji Mac Pro!

Shvatite to su 2svijeta MacOSx i Windowsi...nije sve u najnovijoj grafičkoj u slučaju Mac-a

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Thog kaže...

ali apple cilja na premium trzhisthe(radi većeg profita), a u tome je jaaaaaaaako uspješan....pa pogledajte ko ima najveće profite od dell-a, hp-a, itd...

ochito da nešto valja s njima, i da nije preskupo......može se rech marketing, ali nema tog marketingaa s kojim se postižu takvi rezultati a da je proizvod precjenjen!

Apple najviše zarađuje od iPhonea, iPoda, iTunesa a ne od mac računala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 19:58 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

zato i ima 30-40 miljardi $ u banci...

ja govorim samo na računalima..... šta misliš koliki je profit na netboocima i cheap laptopima...... dell i hp ih moraju prodat 4-5, a mac samo 1 macbookpro za isti profit..

0 0 hvala 0
16 godina
Thog kaže...

-da, tko ima profit? B.Gates ili se varam? Apple da nije izbacio iPhone, već bi potonuo, Mada mislim da je MAC kvalitetan proizvod (hard i soft). Upravo je VW kupio Porche Ukoji grca u dugovima..) Tko je kvalitetniji? Golf ili Porch?...

Dali itko (bez obzira na platformu koji koristi) govori da je MAC ili OSX loš? Ja mislim da je jako dobar, samo šteta što je zatvoren, namijenjen elitistima - snobovima (po profiliranim reklamama... postovi o autu i Varteks odjelu..). Evo ja bi recimo rado kupio kućište predhodne serije, ali nema... a novi dolaze u 'jeftikaner-u' -recesija, štednja, jedva preživljavaju....

-šteta, nadam se da će preživjeti, bar S.Jobs...

17 godina
Thog kaže...

...može se rech marketing, ali nema tog marketingaa s kojim se postižu takvi rezultati a da je proizvod precjenjen!

Misliš? Onda se sjetiš da je za iPhone svojedobno izašla ona 'aplikacija' - dijamant, ili tako nešto - koja nije imala apsolutno nikakvu drugu funkciju nego da na ekranu pokaže slikicu dijamanta. Prodavala se po koliko, 3.000$? I zamisli, ljudi su je kupovali. Ali ne samo to, nego su je Jabučari maknuli s Appstorea jer je izazvala previše ljigav imidž. Na stranu to što je netko prije toga 'aplikaciju' pregledao i odobrio.

Ne sjećam se da se na ikojoj drugoj platformi jedna tako beskorisna stvar (i istovremeno tako skupa) prodavala tako dobro. Na PC-u su takve gluposti besplatne ili postcardware. Jer su gluposti, zafrkancija... Ali jbg, Jabučarima se omilio postotak :)

Zaključak? Da, ne treba ti marketing, dovoljno je samo naciljati pravo tržište, a precijenjeni proizvod će se prodati sam od sebe...

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan
ihush kaže... -da, tko ima profit? B.Gates ili se varam? Apple da nije izbacio iPhone, već bi potonuo, Mada mislim da je MAC kvalitetan proizvod (hard i soft). Upravo je VW kupio Porche Ukoji grca u dugovima..) Tko je kvalitetniji? Golf ili Porch?...

Malo si krivo informiran: Porche je 51% vlasnik CIJELE VW grupacije (znači VW, Škoda, Audi, Bugatti, Seat ...). Problem je u njemačkom zakonu koji nalaže da ako neka tvrtka postane većinski vlasnik druge tvrtke obavezno mora osigurati kapital i dati ostalim dioničarima ponudu za kupnju ostatka tvrtke. Zato se Porche zaduživao u bankama.

I Ferdinand Porche je po narudžbi Hitlera napravio bubu i time osnovao VW, tako da porche je uvije bio jedan od najvažnijih dioničara VW.

Evo ti info o VW grupaciji:

The share ownership of Volkswagen AG is distributed as follows:

In percent of voting rights:

* 50.76% - Porsche Automobil Holding SE
    * 20.10% - State of Lower Saxony
    * 3.58% - UBS AG, Zurich

In percent of subscribed capital:

* 22.5% - Porsche Automobil Holding SE
    * 14.8% - State of Lower Saxony
    * 30.9% - Private shareholders / others
    * 25.6% - Foreign institutional investors
    * 6.2% - German institutional investors

P.S. uglavnom dosta offtopica - ovo nije tema o automobilskoj industriji i stanju u njoj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 21:02 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

samo šteta što je zatvoren, namijenjen elitistima - snobovima (po profiliranim reklamama... postovi o autu i Varteks odjelu..).

namjenjen je : dizajnerima, muzicharima, filmashima i snobovima.....Aperture, Logic Studio, Final Cut, iLife, iWork, Osx + Adobe...to je srce Maca...hardware je tu samo da podupre to

vidim iz postova da nista uopche upucheni, pa nema smisla ni raspravljat..

p.s. naravno da SNOBOVI kupuje skupe stvari, ali to je samo mali dio ljudi

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 21:24 (Thog).

0 0 hvala 0
16 godina
Thog kaže...

samo šteta što je zatvoren, namijenjen elitistima - snobovima (po profiliranim reklamama... postovi o autu i Varteks odjelu..).

namjenjen je : dizajnerima, muzicharima, filmashima i snobovima.....Aperture, Logic Studio, Final Cut, iLife, iWork, Osx + Adobe...to je srce Maca...hardware je tu samo da podupre to

vidim iz postova da nista uopche upucheni, pa nema smisla ni raspravljat..

-mali broj? -kao recimo 6%?? :-)))

-Dobro, to je činjenica, hardware podupire software, također i software podupire hardware (driveri i OS) i gdje smo sad s tom tvrdnjom? Dali jedno bez drugog funkcionira? Naravno postoji jedan film s jednim alien shipom (koji nema antivirus, valjda je to dokaz da je MACkompatibilan..?) u kojem preko MacProa(?) fino uploadaju spomenuti virus... i ''voala'', rješeno. U takvom filskom svijetu hw-sw mogu biti nevezani..

Kome je što namijenjeno? Zar nije namijenjeno kupcu-tržištu? Apple ili x-firma zapravo želi zaraditi, prodat će laptop bantu-crncu ili šerpi (Himalajski liftboy) jer je iNešto baš za njega... uz preduvijet da ima 999$ ili tako nešto.

-evo jedna univerzalna.. ''nebo je plavo''. Idemo dalje.

kad smo već prešli na HAK..

Paolo2612 kaže...
..Malo si krivo informiran: Porche je 51% vlasnik CIJELE VW grupacije.....

i ostatak povijesti znam (čak mi je jeasno zašto sumnjaš...) pa vidi... bilo je na vijestima.

16 godina
Thog kaže...

nije sve u najnovijoj grafičkoj u slučaju Mac-a

Thog kaže...

namjenjen je : dizajnerima, muzicharima, filmashima i snobovima.....Aperture, Logic Studio, Final Cut, iLife, iWork, Osx + Adobe...to je srce Maca...

Ok...

A što se tiče te ciljane populacije - dizajnera i filmaša... Što bi moglo biti srce Windowsa? Da krenemo od Autodeska?

Every hole is a goal!
17 godina
Thog kaže...

Pa Mac je skup i kupuje ga samo mali dio ljudi :)

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Što bi moglo biti srce Windowsa? 

Microsoft Office & DirectX.... :)

Mac je za ljude koje im treba stabilan i kvalitetan alat, i naravno za snobove da se krch... ka šta je kod svega..

i neznan koje su to ogromne cifre...evo macbook pro 13" moze se nabavit za 8keka... a po meni jeftiniji laptopi se ni ne isplate uzimat, jer su prenekvalitetni....(samo šta se naravno, odma prigovara kako nema jaku graficku, a baza je u tome da na OSXu to nije tako vazno, niti je vazno da je prenabrijan komp....jer se nemora muchit s Vistom, tj. OPTIMIZIRANO JE...)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 0:05 (Thog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Thog kaže...

evo macbook pro 13" moze se nabavit za 8keka... a po meni jeftiniji laptopi se ni ne isplate uzimat, jer su prenekvalitetni....(samo šta se naravno, odma prigovara kako nema jaku graficku, a baza je u tome da na OSXu to nije tako vazno, niti je vazno da je prenabrijan komp....jer se nemora muchit s Vistom, tj. OPTIMIZIRANO JE...)

Ajde ne lupetaj takve budalaštine i gluposti.

Za 8 tisuća kuna se može dobiti laptop koji je jednako kvalitetan a ima i kvalitetnijih od macbooka. I neće se mučit s vistom.

Kada apple izbaci tako optimiziran OS koji podržava toliko hardvera i softvera onda možete srati po visti do mile volje, a dotada začepite.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 0:11 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Thog kaže...

Mac je za ljude koje im treba stabilan i kvalitetan alat, i naravno za snobove da se krch... ka šta je kod svega..

i neznan koje su to ogromne cifre...evo macbook pro 13" moze se nabavit za 8keka... a po meni jeftiniji laptopi se ni ne isplate uzimat, jer su prenekvalitetni....(samo šta se naravno, odma prigovara kako nema jaku graficku, a baza je u tome da na OSXu to nije tako vazno, niti je vazno da je prenabrijan komp....jer se nemora muchit s Vistom, tj. OPTIMIZIRANO JE...)

Dobro ,iz koje si ti dimenzije ispal?!

Office & directX srce windowsa?

Dajte se macboyevi prvo malo naučite nešto o OS-ovima ,onda tu možete prodavat svoju religiju!!

MacBook pro za 8k? Ma gdi?

A Vista Ultimate se bez problema vrti na PC-u sa P III i 1 GB rama ,tak da ti ni to ne stoji!

A o Sedmici neću ni pričat - ona je pravi OSX killer ,i po izgledu ,a još više po performansama!!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 1:50 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Laptop ASUS-ov od ~5000kn sasvim brzo i ugodno obavlja posao.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ljudi moji komedije. Nisan sve postove cita, al umra san od smija citajuci onog lika sta govori da je izgled vazan kad nesto prodajes, ajme majko komedije. Pa nije ni cudo da nan je drzava ovako jadna ako je vode likovi sta in je bitnije kako in je lik prezentira nesto, nego sta konkretno nudi, kvaliteta izrade, provjerit na licu mista prijasnje projekte. I jos nesto u vezi vatanja zena izgledon ilitiga sminkijon, svak normalan zna da ces audijen, mercedeson, bmw-on, skupon robon uvatit samo sponzoruse (nedaj Bog da je napumpas pa je moras zenit) koja ce te odjebat kad se pojavi lik sa boljin auton, vise para, a za normalnu zensku koja ce ti danas, sutra bit zena te baze ne pale, tribas bit KONKRETAN, a ne glumcina. Ne zelin komentirat Mac jer ga ne koristin, ali oni iphone je nesto najjadnije sta je ekipa popusila ikad. Svaka cast, marketing je bija bolji nego za visticu iz blaira i to sve zahvaljujuci kretenskin medijima koji se nista ne razume u tehnologiju pa samo copy/paste jobsove rici. Ka sta su rekli na RTL-u dosa V-2 u hrvasku, samo nisu rekli jel to orginal od Wernhera von Brauna ili jeftina japanska kopija.... LOL.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jale kaže...

ali oni iphone je nesto najjadnije sta je ekipa popusila ikad.

:-)

17 godina
neaktivan

Iako sam u PC taboru, smatram iPhone vrhunskim uređajem. Ako pogledaš moje ranije postove, s iPhoneom sam se sprdao, ismijavao ga i općenito pljuvao po njemu. Nedavno sam ga uzeo i s obzirom na cijenu (1kn) odličan je.

Šalim se - postao mi je praktičan mali ured za vani. Svakako mi je idući mobitel neki iPhone. WM 6.5 će morati biti vraški dobar na vraški dobrom mobitelu da me privuče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Iako sam u PC taboru, smatram iPhone vrhunskim uređajem.

dobar, sigurno, vrhunski, mislim da je to ipak stvar osobnog dojma ali nikako revolucinaran kako ga ekipa voli zvat.....

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan

Najboljim. Probao sam sve u vrhu ponude i iPhone je ukupno najbolji.

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Thog kaže...

Dobro ,iz koje si ti dimenzije ispal?!

Office & directX srce windowsa?

Dajte se macboyevi prvo malo naučite nešto o OS-ovima ,onda tu možete prodavat svoju religiju!!

MacBook pro za 8k? Ma gdi?

A Vista Ultimate se bez problema vrti na PC-u sa P III i 1 GB rama ,tak da ti ni to ne stoji!

A o Sedmici neću ni pričat - ona je pravi OSX killer ,i po izgledu ,a još više po performansama!!

Office kao uredski paket i directX zbog igrica i jesu srce windowsa ... tj ono što 90% ljudi pogoni na win strojevima i zbog čega ih kupuju.

macbook pro imaš za 8ipo 9 iljada kuna ( 15" ). Neki dan mi je došao neki promo na mail od iStyle ili nekog, posebna ponuda neka, promo. 

Sedmica OSX killer ... hmmm ... ne bih ovo komentirao, bzvz mi je :D

A.

17 godina
neaktivan
Solo kaže...
Jale kaže...

ali oni iphone je nesto najjadnije sta je ekipa popusila ikad.

:-)

Klasičan komentar za mac i za iPhone ljudi koji nikad nešto drugo nisu probali kako spada.

A.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice