Ajde nek mi netko tko prati stanje objasni ovo oko cijena. Ovaj "jeftini" ajfon ima cijene od 100 do 200 baksa a "normalni" od 200 pa do 400 baksa !! Pa to meni izgleda nešto previše jeftino ! Jel to s nekom pretplatom ili što ??
DEfinitivno mi je puna kapa Androida,došao sam do toga da ga 3 puta dnevno želim u zid zabit,prelazak(vračanje) na iOS je neminovan!!
Dobro, sve šale, fanboyizme, mržnje i ljubavi na stranu, što ovaj uređaj dovodi novo relevantno na tržište?
Po čemu je on to točno superiorniji ostalima osim po možda procu?
@itomic009
Ugovor na 2 godine.
Ajde nek mi netko tko prati stanje objasni ovo oko cijena. Ovaj "jeftini" ajfon ima cijene od 100 do 200 baksa a "normalni" od 200 pa do 400 baksa !! Pa to meni izgleda nešto previše jeftino ! Jel to s nekom pretplatom ili što ??
Pretplata 2 godine.
Pretplata naravno.
Jel se spominje gdje cijena bez ugovora ?
DEfinitivno mi je puna kapa Androida,došao sam do toga da ga 3 puta dnevno želim u zid zabit,prelazak(vračanje) na iOS je neminovan!!
Po pravopisnim i gramatičkim mogućnostima se vidi kome je Android pretežak za korištenje. ;)
OT
Ajde malo još drugačiji 5S ali uistinu minorne promjene koje nisu vrijedne kupnje uređaja. Da ne govorim da je ono bilo bezobrazno spominjanje Androida (tipično da se dvorana fanboja nasmije).
U njemackom storu 700e za 5s i 600e za 5c. Previse.
5S: 699€
5C: 599€
Dobro, sve šale, fanboyizme, mržnje i ljubavi na stranu, što ovaj uređaj dovodi novo relevantno na tržište?
Po čemu je on to točno superiorniji ostalima osim po možda procu?
Kud ćeš bolji i relevantniji "fičr" od toga? :)
BTW, sad samo čekamo ishitreno izbacivanje raznih 64 bitnih Galaksija i Iksperija, a sve to bazirano na 32 bitnom sustavu.
P.S.
Iskreno, ja bih barem 5x bolju bateriju, uz mogućnosti koje nudi "prastari" 4S.
Nego kako to da nije bilo niti osvježenih iPoda niti Macova?
sry na duplom postu :/
Šta su se svi uzjebali oko različitih boja mobitela kao ideje koju je Apple, kao, ukrao od drugih.
Dajte malo razmislite tko je među prvima ubacio "vesele" bojice u ovaj dosadni bež kompjuterski svijet.
T10 za sve one koji su dovoljno stari
http://www.okokchina.com/Files/uppic6/Refurbished%20Ericsson%20T10946.jpg
Nije da je važno, ali pojavio se nakon iMaca i Appleovog eksperimenta sa bojama.
P.S.
Još imam zelenog T10 negdje u šupi. :)
.
Pa ti se šališ: Kompletno Microsoftovo carstvo je sagrađeno na imitaciji i kopiranju, prvenstveno Applea. Činjenično, Windows OS su kao i GEM OS ukradeni od MAC OS-a (a ovaj pak od Xeroxa - WIMP). O tome povijesno i činjenično govore sudski procesi koje je Apple vodio protiv MS-a i Atarija, samo što se sa MS sudski i tajno nagodio. Prije toga su iskopirali CP/M a na zahtjev IBM-a kao QDOS (Quick and Dirty Operating System). Brzo i prljavo, sve govori. Da sad ne nabrajam: Zune - uređaj + servis je kopija iPoda i Apple storea; sam Ellop i Ballmer su govorili da im je cilj iPhone a ne Android; Surface je nastao kao tabletna reakcija na iPad - jer Android tableti još nisu bili (uz iPad) standard kao danas.
Poluslužbeni odgovor na brojne prigovore zašto WP platforma nema sd kartice, zašto se ne može povezivati s bt, zašto su aplikacije i podaci uvjetovani SkyDrive-om i Windows Storeom... je uvijek bio "pa pogledajte Apple? Jel iPhone ima sd karticu?" itd.
Ontopic:
Nisam Apple fanboy, ali politika spuštanja cijena i širenja palete proizvoda je odličan potez i nešto što su analitičari tražili od Applea već bar godinu dana (a što Jobs nikako nije želio dopustiti). Zatvaranje u "sve dopuštene boje, ako je ona bijela" (da parafraziram Henrya Forda), i zatvaranje u tržišnu top nišu (pre)"skupo, ali ekskluzivno" je dugoročno dovodilo firmu u nemogućnost širenja (odn. u stagnaciju i probleme).
Jel' ima negdje kakva snimka tog predstavljanja?
Fakat. Gdi su Macovi ,gdi je Mavericks?
Meh...
A prije svih je bila N9 ,jer su prve slike prototipa izašle još 2010.

Ali ,pustimo gluposti.
Spomenula se Nokia ,i ovaj odma dotrči! Predvidljivo.
Samo bracek ,tema je o iPhoneu ,ne o Nokiji ,WP-u ,Microsoftu.
.
IMITACIJA WP Lumije?
gluposti, to nije kopiranje, nego pracenje trendova
sad smo i na to dosli
cinjenica je da je kod high end mobitela nokia u novije vrijeme pocela s bojama
ali sto ima veze...
veca mi je sala sto ce 5c vjerojatno bit izdrzljiviji na udarce nego 5s
U njemackom storu 700e za 5s i 600e za 5c. Previse.
Ma to je preskupo. Ne znam zašto se ti uređaji tako sumanuto prodaju.
sry na duplom postu :/
Redoslijed na slici nije točan, prvo je ipod 6.gen, nakon toga Lumia 800 i zadnji je ipod 7.gen.
Šta su se svi uzjebali oko različitih boja mobitela kao ideje koju je Apple, kao, ukrao od drugih.
Dajte malo razmislite tko je među prvima ubacio "vesele" bojice u ovaj dosadni bež kompjuterski svijet.
Nije da je važno, ali pojavio se nakon iMaca i Appleovog eksperimenta sa bojama.
P.S.
Na našem tržištu sam vidio samo crnog i crvenog.
Sjećam se da sam ga skoro kupio,
P.S.
Nisam znao, budem dodatno istrazio.
Hvala.
Evo stigli fanboyi sa gnusnim generalizacijama i nebulozama
Vrijeme je da palim iz teme, a sladak im je ajfon
Ma to lijevo od Lumie je razvučeni Nano 6 :D
Fakat. Gdi su Macovi ,gdi je Mavericks?
Spomenula se Nokia ,i ovaj odma dotrči! Predvidljivo.
Samo bracek ,tema je o iPhoneu ,ne o Nokiji ,WP-u ,Microsoftu.
Ti ne trčiš nego dolaziš u kasu, laganom... Ako je tema o iPhoneu, objasni mi kako tvoje stado gore stavlja 3+ !!!! slike Lumije, odn Nokije, WP-a, Microsofta???
I opet se skrivaš iza smajlića kad nemaš što demantirati. Samo ti i Ballmer niste predvidljivi.
Ti i Ballmer ste patentirali boje, i to na Metro Modern kak-se-već-zove???
Btw gdje su vam oni light fontići na avatarima i nebesko plava itd metro boja backgrounda? Onak "slučajno" ste tileove stavljali po avatarima... omfg.
Lijepo sam gore napisao, za razliku od tvog obožavanog dinosaura, Apple se adaptira sadašnjosti i budućnosti.
ne budi iztraumatiziran koda te ballmer silovao sa 5 developera.
ljudi, tema je ajfon sa retina ekranom koji ne radi retina scan.
i mir u ludnici.