HD video at 720p at 120FPS.
Koliku cijenu za oba modela možemo očekivati u HR?
5S isto kao i petica kad je izasla, a 5C kao i 4S kada je izašao 5. Isto kao i svaki put do sada
Moze konkretne brojke?nisam vec dugo pratio iphone i njihove cijene
Mislim da se cijene i nisu mjenjale od izlaska, tako da je isto kao i sada
Evo ovdje ima stream uz mali delay, pa ako neko jos uvijek nije nasao stream ovaj za mene radi
http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/cvplive/cvpstream3.html
Ovaj fingerprint reader je dobra fora, password/pattern uzima previše vremena za upisati svaki put pa to ni ne koristim
Al uzeo bi 5S samo zato jer mi se neda više svaki puta prilikom skidanja neke aplikacije upisivat lozinku :D
A vjerojatno će se taj touch ID moći i u drugim aplikacijama koristiti...
baš me zanima cijena ali ovaj 5c će imat ultra popularnost
39$ za plasticnu masku, koga oni zajebavaju ?
Jedino sto mi se svida je citac otiska, ali kada razmislim dulje od 2 minute dali mi je to stvarno potrebno... ne
kthxby :D
Nije jeftino, ali ni drugi poznati proizvođači nisu puno jeftiniji, jedino kineske s ebaya
Maknuli iz ponude klasičnu peticu, i stavili ove šarene igračke, mislim stvarno...
gdje su sada oni "stručnjaci" sa foruma što su rekli da ifon nikada neće biti u jeftinijoj varijant .i..ili kao plastika je sranje....polikarbonat?..ma daj...a vidi sada će biti kako stvari stoje i u roza boji...
gdje su sada oni "stručnjaci" sa foruma što su rekli da ifon nikada neće biti u jeftinijoj varijant .i..ili kao plastika je sranje....polikarbonat?..ma daj...a vidi sada će biti kako stvari stoje i u roza boji...
plastika je sranje, ali ovo ponovno nije samo plastika, nego je i celik, sto je ipak druga stvar.
Nije nesto jeftiniji, kao i proslogodisnji modeli prosle godine.
Al kad mi netko prodaje da je inovativnost povecavati ekrane i rezoluciju, a da je Apple poceo followat konukrenciju, bas mi dobro dodje jedno ovakvo metenje poda s konkurencijom.
pomeo ih vjetar, skup sa dosadnjakovicima koji nikako da zapamte da su prva tri iphone- a bila od plastike...
Ove maskice su grozne
Evo šta ih je inspiriralo:
rupe u sustavu? zahebavam se,ios je odlican....
Nije jeftino, ali ni drugi poznati proizvođači nisu puno jeftiniji, jedino kineske s ebaya
realno ne vrijedi vise od 5$
Vidim da je veliki mobilni prorok Petrić opet pogodio. Hardversko ispoliran uređaj do kraja, jedino sa novim revolucionarnim Touch-id feature-om...
iPhone 5c cca 550 eura kod nas. Jeftino, nema kaj.
Koliko rama imaju?
Jeftiniji ili ne, ipak me ne privlači.
Nezna se, barem ne dok netko ne rastavi iPhone. Mislim da nikad to ne kažu.
No zašto su išli na 64bit CPU? Zar nije glavna prednost takvog cpu-a mogućnost adresiranja više od 4 GB RAMa? Nemoguće da ima toliko...
Vjerojatno 5S ima 2 gb, jer stvarno nema smisla da su išli na 64 bitni CPU a bez da su povećali RAM.
Ništa novo osim prepoznavanja otiska prsta. IPhone kao iPhone lijep ali nije ništa poseban.