Apple će objaviti detalje o privatnosti vezanoj za

poruka: 36
|
čitano: 4.307
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple će objaviti detalje o privatnosti vezanoj za".
17 godina

iPhone za fast charge koristi standardni USB Power Delivery. Dok netko ne napravi USB PD Charger sa lighting konektorom trebat ce ti adapter. Ali kako se radi o standardu, ne vidim neku prepreku da se to ne desi vrlo brzo.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Apple će objaviti detalje o privatnosti vezano

Neko? Ko? Znaci nije nikakav problem sto ti apple uz 999 USd telefon hoce naplati i adapter? To je tebi ok? Boze pa gdje je granica tolerancije appleovaca... Petric je 1000% u pravu....

17 godina

Apple to radi stalno i vec smo se navikli. 

Jos je i uz iPhone6 bio upakiran 5W punjac iako se na 10W iPad punjacu puni duplo brze. Ako nisi imao iPad, morao si kupit dodatni punjac za brzo punjenje. Sad je slicna situacija, mozes ga puniti sporije ili platiti dodatno za brze punjenje.

Ono sto me jedino smeta je podrska za Qi standard bezicnog punjaca koji je beskoristan. Nije im to trebalo, i siguran sam da to Steve nikad ne bi dopustio.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
To je bilo brze punjenje za koje baterija nije bila dizajnirana. Ovo sad kod apple ja brzo punjenje. Nije samo tu jaci punjac u pitanju...

Zelim da sledeci iphone kosta 5000 usd i da ne dobijes nista osim stickera u kutiji... Prodao bi se u 50 mil primjeraka....
14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Zelim da sledeci iphone kosta 5000 usd i da ne dobijes nista osim stickera u kutiji... Prodao bi se u 50 mil primjeraka....

jedva cekam ..

17 godina
Torent kaže...
To je bilo brze punjenje za koje baterija nije bila dizajnirana. Ovo sad kod apple ja brzo punjenje. Nije samo tu jaci punjac u pitanju... 

Može neki link za ovo jer prvi puta čujem? Godinama punim iPhone6 i iPhone7 sa iPad punjacem i nisam primjetio neke probleme.

Drugi je standard, prvo je Appleov 2.1A a drugo je USB PD 2.0.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice