Apple o iPhoneu 4 i crticama

poruka: 123
|
čitano: 37.479
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple o iPhoneu 4 i crticama".
16 godina
odjavljen
RE: Apple o iPhoneu 4 i crticama
woodgamesfx kaže...

Drugo njihov HW vrijedi te novce, recimo iz osobnog iskustva znam da GMA 945 na Win platformi ne može baratati sa sjenama , dok na Mac-u može, drugo kvaliteta izrade samog je savršenstvo , isto iz osobnog iskustva znam jel sam barem 10 -tak različitih laptopa progurao kroz svoje prste i niti jedan nije mjerljiv recimo s MacBook-om, osim do nekle Toshiba.

Nije mi bila namjera vrijeđati, već istaknuti da ti ne štima računica. I opet ti ne štima računica. Apple HW nije ništa extra. Dobar jer, čak izrazito dobar. Ok, MacBook je extra, ali tu se radi o standardnim komponentama, custom made pločom i custom made iznimno kvalitetnim kućištem. Što se tiće ove tvrdnje o GMA 945, tu se radi isključivo o SW-u, a ne HW-u. Isti GMA 945 je u PC-u i u Mac-u.

PC je uređaj sastavljen od različitih djelova HW-a ili jednog komada HW-a (kod brand računala, možemo zanemariti da se radi o pojedinačnim komponentama jer se kupuje takakv kakav je i istestiran je takakv kakav je), te od SW-a.

Mac je kompletan uređaj kod kojeg je to sve uključeno u cijenu, SW mu je optimiziraniji nego na PC-u, ali pod cijenu uže kompatibilnosti HW-a.

Moja poanta je bila da ne možeš reći da je Mac OS jeftiniji od Windowsa. Možeš reći da je PC+Windows kombinacija koja najbolje paše tvojim potrebama jeftinija ili skuplja od Mac konfiguracije. U nekim slučajevima će ti Mac biti isplativiji, ali najčešće neće jer PC daje veću fleksibilnost i veći izbor, pa ne moraš plačati ono što ti ne treba. Za neke potrebe će ti Linux biti najbolji izbor, pa cijenu OS-a kod PC-a nećeš ni uzimati u obzir.

ivoleko kaže...

Ništa me nisi razumio. SIGNAL SE NE MOZE GUBIT. Signala ili ima ili nema.

Lift je naveden nebi li ti pokazao da ako udes u lift i zatovre se vrata signala nema i pukne veza.

A ako uvatis iPhone rukom, sta je onda sa signalom?

Ti kazes on se gubi, drugi kazu on slabi. Ma pobogu kako signal moze varirat u uvjetima kada ti prstom zaklonis antenu i tako mirno stojis na istom mjestu. Ako sam ja rukom zaklonio signal, onda ce signal nestat odmah i veza puca ODMAH. A ne nakon 30 sekundi.

Jedna od mogućnosti je da znoj ulazi u pore u površinskom sloju oksida i da zbog toga raste utjecaj prsta. Drugo moguće objašnjenje je da promjena impedancije uzrokuje odstupanje oscilatora koju neke kraće vrijeme može kompenzirati.

Također je moguće da prođe neko vrijeme od prekida signala do prekida samog poziva (tijekom kojeg ne čuješ sugovornika ili je govor isprekidan ako je taman na granici prekida, a crtice vjerojatno predstavljaju prosječni signal u intervalu od par sekunda.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
ivoleko kaže...
Veliki Brat kaže...

Činjenica je da se signal gubi kada ga se drži rukom na određeni način. Uopće mi nije jasno o čemu se tu ima raspravljati. Što se događa nakon toga - prebacuje li telefon na neku drugu vrstu signala (manje osjetljivu na smetnje) pravovremeno, ovisno o softverskom kodu koji računa kvalitetu istog, zapravo je nebitno, zar ne? OK, možda stvarno i naprave nekakav kod koji će ublažiti problem, ali i dalje će taj telefon za ljude koji ga žele držati na određeni način ostati loš izbor.

Tome služi prva rečenica - ruka i lift nisu ista stvar. U liftu signala ima ili nema. U ruci on može biti slabiji ili jači. Ako misliš da pričam gluposti, onda malo razmisli i o tome zašto imaš crtice, a ne ikonicu signala. Da je baš tako, ima ili nema, onda ti ne bi trebalo nekoliko crtica za opisati stanje, zar ne?

Što se tiče postupnog smanjenja broja crtica, MrBlc ti post iznad mog u zadnjoj rečenici nudi objašnjenje koje se meni čini prilično uvjerljivo, jer ga primjećujem na djelu i na svom BlackBerryu i to - kada uđem u lift... Nestaju mi crtice jedna po jedna (doduše puno brže nego iPhoneu i ne na 3G nego 2G signalu). Jedino objašnjenje (koje kao laik na tom području mogu smisliti) je da, nakon što signal nestane, on interpolira jačinu signala u odnosu na jediniicu vremena, kako ne bi konstantno u sličnim situacijama skakao sa 0 na 100% i obratno.

No, kako god okreneš, ostaje činjenica da signal slabi u određenom položaju ruke. Meni se kao logičan zaključak nameće loše odrađen dizajn telefona od strane Applea. A ako su ga još k tome i softverski zeznuli... Ma svejedno, uostalom, nije da ga planiram kupiti (ionako sam na ViP-u, čak i da ne držim mobitel upravo na taj način). Samo mi nije jasno kako sami sebi objašnjavate da gubitak signala može biti softverski problem?! Prekid 3G veze - OK, mogu shvatiti kako bi to u određenim situacijama mogao biti softverski problem, ali gubitak signala nikako. Ne razumijem što tu nekome nije jasno?

ivoleko kaže...
Recimo to ovako, u uticnicu od zida spojis zarulju 220 V preko dvije zice i ona svijetli. Zatim uzmes izolirana klista, prekines zicu i gle cuda, zarulja se ugasi isti trenutak.

A ne nakon 30 sekundi -.-.

E, pa vidiš, to ti je tek još jedna zavjera Applea i mobilnih kompanija kako bi izvukli još koji cent od korisnika, iako veze već odavno nema... Smijeh

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 19:26 (Veliki Brat).
17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...
Recimo to ovako, u uticnicu od zida spojis zarulju 220 V preko dvije zice i ona svijetli. Zatim uzmes izolirana klista, prekines zicu i gle cuda, zarulja se ugasi isti trenutak.

Jesi se pitoa zasto nakon 30 sekundi a ne odmah?

zato jer on svaku crticu signala "racuna"...

tj kad jedna nestane analizira, trazi bla bla bla i tko zna sta, i onda tek izgubi drugu...

Probaj spojit 2 wifi antene od routera ako imas 2... ista situacija

potpis :D
17 godina
MrBlc kaže...

Jedna od mogućnosti je da znoj ulazi u pore u površinskom sloju oksida i da zbog toga raste utjecaj prsta. Drugo moguće objašnjenje je da promjena impedancije uzrokuje odstupanje oscilatora koju neke kraće vrijeme može kompenzirati.

Također je moguće da prođe neko vrijeme od prekida signala do prekida samog poziva (tijekom kojeg ne čuješ sugovornika ili je govor isprekidan ako je taman na granici prekida, a crtice vjerojatno predstavljaju prosječni signal u intervalu od par sekunda.

Da znoj ulazi u pore i raste utjecaj prsta? Evo nasmija si me stvarno. Da da da, znoj inace predstavlja jedan od najvecih izolatora elektromagnetskih valova. Tako su mene ucili u Elektrotehničkoj školi :) a i na FESB-u. A u kemiji sam ucia da se znoj veze na metal i izaziva treenutnu oksidaciju koja moze posluziti kao EM izolator :D

Hahahaha, a dobro moga si vidit na onim videima pustim da lik dva puta testira iPhone, jedan put kad je cist a drugi put kad je znoj vec duboko prošao kroz pore metala od proslog testa, pa eno opet mora cekat jednako 30 sekundi.

"Drugo moguće objašnjenje je da promjena impedancije uzrokuje odstupanje oscilatora koju neke kraće vrijeme može kompenzirati."

??????????

Je li mi ovdje govorimo o 30 sekundi ili 30 nanosekudni? Sta ova tebi recenica predstavlja???

Ovo zadnje ti jos ima smisla. ali ako je vjerovati likovima na forumima, onda se prekid događa od jednom, a ne da 30 sekundi ne mogu slusat jedan drugoga.

Veliki Brat kaže...
ivoleko kaže...
Veliki Brat kaže...

Činjenica je da se signal gubi kada ga se drži rukom na određeni način. Uopće mi nije jasno o čemu se tu ima raspravljati. Što se događa nakon toga - prebacuje li telefon na neku drugu vrstu signala (manje osjetljivu na smetnje) pravovremeno, ovisno o softverskom kodu koji računa kvalitetu istog, zapravo je nebitno, zar ne? OK, možda stvarno i naprave nekakav kod koji će ublažiti problem, ali i dalje će taj telefon za ljude koji ga žele držati na određeni način ostati loš izbor.

Tome služi prva rečenica - ruka i lift nisu ista stvar. U liftu signala ima ili nema. U ruci on može biti slabiji ili jači. Ako misliš da pričam gluposti, onda malo razmisli i o tome zašto imaš crtice, a ne ikonicu signala. Da je baš tako, ima ili nema, onda ti ne bi trebalo nekoliko crtica za opisati stanje, zar ne?

Što se tiče postupnog smanjenja broja crtica, MrBlc ti post iznad mog u zadnjoj rečenici nudi objašnjenje koje se meni čini prilično uvjerljivo, jer ga primjećujem na djelu i na svom BlackBerryu i to - kada uđem u lift... Nestaju mi crtice jedna po jedna (doduše puno brže nego iPhoneu i ne na 3G nego 2G signalu). Jedino objašnjenje (koje kao laik na tom području mogu smisliti) je da, nakon što signal nestane, on interpolira jačinu signala u odnosu na jediniicu vremena, kako ne bi konstantno u sličnim situacijama skakao sa 0 na 100% i obratno.

No, kako god okreneš, ostaje činjenica da signal slabi u određenom položaju ruke. Meni se kao logičan zaključak nameće loše odrađen dizajn telefona od strane Applea. A ako su ga još k tome i softverski zeznuli... Ma svejedno, uostalom, nije da ga planiram kupiti (ionako sam na ViP-u, čak i da ne držim mobitel upravo na taj način). Samo mi nije jasno kako sami sebi objašnjavate da gubitak signala može biti softverski problem?! Prekid 3G veze - OK, mogu shvatiti kako bi to u određenim situacijama mogao biti softverski problem, ali gubitak signala nikako. Ne razumijem što tu nekome nije jasno?

ivoleko kaže...

E, pa vidiš, to ti je tek još jedna zavjera Applea i mobilnih kompanija kako bi izvukli još koji cent od korisnika, iako veze već odavno nema... Smijeh

SIgnala ili ima ili nema. To ti je tako vjerova ili ne. A ako ga ima onda se pitamo pa koliko ga ima. Iako teoretski signala uvik ima, jer domet EM valova je beskonacan i slabi beskonacno u daljinu. Ali ti opet o crticama, jble te crtice. Crtice sigurno nikad nece otpast tako naglo, na vecini aparata. Ali veza pukne ako nema signala.

Software moze biti kriv, ako recmo iPhone sam sebe negdje ispod haube uvjeri da je izgubio signal i onda pokusa resetirati mrežu, odnosno napravi novo traženje prvo 2G a potom i 3G i dovoljno da izgubi na trenutak signal, a tako prekine i razgovor.

Hacker-ri kaže...
ivoleko kaže...

Jesi se pitoa zasto nakon 30 sekundi a ne odmah?

zato jer on svaku crticu signala "racuna"...

tj kad jedna nestane analizira, trazi bla bla bla i tko zna sta, i onda tek izgubi drugu...

Probaj spojit 2 wifi antene od routera ako imas 2... ista situacija

Opet ti o crticma, ma jble vas crtice i vi koji ste optereceni crticama. Zar je bitno sta on signalizira, nebi da ces gledat u crtice dok razgovaras. Govorim ti o prakticnom prekidu signala. Je li itko ovdje moze iti malo logicno razmisljati pa utuviti sebi u glavu ovo:

ako se spojis rpeko wi-fi na net, i onda netko otkine antenu s routera, baci router kroz prozor , nestane struje itd itd, tebis e automatski prekida veza, odnosno upises www.bug.hr a nece ti ga otvorit.

Ako ja prstom stvarno onemogucim dotok signala do antene, onda ja sigurno ne mogu vise pricat narednih 30 sekundi, bez obzira na crtice.

www.stripovi.tk
15 godina
neaktivan

Ma nek se je .. oni i njhova anten.. ona radi kad ju stisneš u rukavici.. znači ona reagira kako reagira na spoji i to nevalja.. a softwer to izračuna koa ogroman pad signala i poziv prekine..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivoleko kaže...

Opet ti o crticma, ma jble vas crtice i vi koji ste optereceni crticama. Zar je bitno sta on signalizira, nebi da ces gledat u crtice dok razgovaras. Govorim ti o prakticnom prekidu signala. Je li itko ovdje moze iti malo logicno razmisljati pa utuviti sebi u glavu ovo:

ako se spojis rpeko wi-fi na net, i onda netko otkine antenu s routera, baci router kroz prozor , nestane struje itd itd, tebis e automatski prekida veza, odnosno upises www.bug.hr a nece ti ga otvorit.

Ako ja prstom stvarno onemogucim dotok signala do antene, onda ja sigurno ne mogu vise pricat narednih 30 sekundi, bez obzira na crtice.

dobro. znači tebi za dokaz još samo treba da netko stavi telefon na uho, prekrije rukom problematično područje i kad počnu padati crtice da viče halo halo tj. da potvrdi da se razgovor prekinio i da to sve snimi.

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
17 godina

pa nije bas potrebno snimat, dovoljno da procitam :)

pa zar ne vidis da ga na mikroskop stavljaju, sta mislis da oni to vec nisu probali :P

a tebi ocito triba za dokaz slijedeci update od Apple-a :)

www.stripovi.tk
17 godina
ivoleko kaže...

pa nije bas potrebno snimat, dovoljno da procitam :)

pa zar ne vidis da ga na mikroskop stavljaju, sta mislis da oni to vec nisu probali :P

a tebi ocito triba za dokaz slijedeci update od Apple-a :)

meni ne treba nikakav dokaz. da sam i bio korisnik applea, nakon onako arogantnog odgovora "samo ga nemoj tako držat"  definitivno bih odustao samo radi takvog komentara od bilo kojeg apple proizvoda. 

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
17 godina

eto vidis to je problem kod vas ljudi :)

vas ne brine proizvod, vas brine tvrtka

boli mene qrac za Apple nek prica sta oce, ja kad kupujem gledam na sebe, a kad odlucujem koji OS cu koristit onda je to Mac OS X, ne zato jer je Apple tako rekao nego jer je to moja odluka i na nju nije utjecala niti jedna Apple-ova reklama a bome niti jedan Microsoftova laz koja bi me naljutlla da prestanem koristi windoze

www.stripovi.tk
17 godina

ja sam neutralan oko ajfon teme.

nemam nikakav stav oko te kompanije

- svidja mi se izgledom

- mogucnostima

- navodjene mane me nebi smetale toliko

- zasto je to cudo toliko skupo..zasto?  pa da bi ga covjek imao mora se vezat na17 godina ugovora i polozit lijevi bubreg u zalog

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

i ja se slazem s tobom, zato i nemam iPhone :)

www.stripovi.tk
17 godina

Signala ili ima ili nema, ali kada je toliko slab  (< -90dB)onda ko da ga nema.

30 sekundi jer se uzorkovanje ne izvrsava svaki sekund jer je to bespotrebno bacanje resursa.

Sta si ono jos pitao da ti odgovorim? 

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
ivoleko kaže...

boli mene qrac za Apple nek prica sta oce, ja kad kupujem gledam na sebe, a kad odlucujem koji OS cu koristit onda je to Mac OS X, ne zato jer je Apple tako rekao nego jer je to moja odluka i na nju nije utjecala niti jedna Apple-ova reklama a bome niti jedan Microsoftova laz koja bi me naljutlla da prestanem koristi windoze

naravno da me brine tvrtka. ako dođem u trgovinu gdje prodaju najbolju čokoladu, al mi za kasom uvijek kažu marš na odlasku, otići ću u drugu trgovinu bez obzira što je ona čokolada bila tako dobra.

ne znam zašto spominješ microsoft i windowse. nit koristim windowse nit mac os x.

17 godina
ivoleko kaže...

Nas brine tvrtka, tebe ne, a ovdje kazes da microsoft laze? o cemu? A apple ne muljal ljude sa ovim crticama... ehhhh

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 0:17 (tnakir).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

ja sam neutralan oko ajfon teme.

nemam nikakav stav oko te kompanije

- svidja mi se izgledom

- mogucnostima

- navodjene mane me nebi smetale toliko

- zasto je to cudo toliko skupo..zasto?  pa da bi ga covjek imao mora se vezat na17 godina ugovora i polozit lijevi bubreg u zalog

vlasnim sam iphona i jos nekih jabukinih dida mida... ali od kad sam dobio iphone oduvijek sam tvrdio da to spasava samo app store, a da bi uredaj imao neku all in one funkciju moras sa stora kupit jos 200 eura materjala i aplikacija...

da nema Jailbreak taj uredaj bi bio jednak svakom koji ima mail na sebi

potpis :D
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
ivoleko kaže...

Nas brine tvrtka, tebe ne, a ovdje kazes da microsoft laze? o cemu? A apple ne muljal ljude sa ovim crticama... ehhhh

To je, koliko vidim, bio primjer. Kao što ga laži Applea neće udaljiti od njihovih proizvoda, tako ga eventualne laži Microsofta neće udaljiti od Windowsa.

Usput, sve < -113 dB kod iPhonea 4 je bez ikakvog signala.

Hacker-ri kaže...

da nema Jailbreak taj uredaj bi bio jednak svakom koji ima mail na sebi

Da nema jailbreaka, taj bi uređaj i dalje imao touch screen bolji od većine konkurencije (daj mi primjer boljeg), dužu autonomiju od većine konkurencije, veću rez. ekrana od konkurencije, više aplikacija od konkurencije, te, naravno - ispoliraniji OS.

Hell, čak i zvijer od smartphonea, HTC Evo 4G, muku muži sa sučeljem.

Die hard iPhone users will notice one thing however: choppy animations.

There’s lag or choppy animations when scrolling down a page, swiping between screens and generally interacting with the phone. What’s even more frustrating is if you leave a lot of apps resident in memory there are times when the UI will stop being responsive. If you have haptics turned off there’s no way to tell whether or not a button tap was recognized, often resulting in a double or triple tap which then results in an unintended phone call or similarly frustrating action. It definitely hampers the experience.

--AnandTech

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 1:03 (Random.).
17 godina
tnakir kaže...

30 sekundi jer se uzorkovanje ne izvrsava svaki sekund jer je to bespotrebno bacanje resursa.

opet ti o crticama...

koliko ti imas godina?

www.stripovi.tk
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 12:46 (ivoleko).
17 godina
ivoleko kaže...
tnakir kaže...

opet ti o crticama...

koliko ti imas godina?

dovoljno.

I'm going woo woo
15 godina
protjeran

Dosadni ste vise sa svojim pretakanjem iz supljeg u prazno. U Anandtechovom review-u je sve objasnjeno sta se signala tice. Zanimljivo je primjetit kolko bolju bateriju od konkurencije ima novi iphone.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
ansha kaže...

Dosadni ste vise sa svojim pretakanjem iz supljeg u prazno. U Anandtechovom review-u je sve objasnjeno sta se signala tice. Zanimljivo je primjetit kolko bolju bateriju od konkurencije ima novi iphone.

Sta kazu, koliko mu baterija traje? Meni se uredjaj svidja iako sam nedavno mijenjao mob pa ga necu uzimat, ali za godinu dana kad mi istekne pretplata mogao bih ubost iPhone ako budu isli u ovom smjeru. Da nisam mijenjao mob garant bih ga uzeo.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 13:14 (tnakir).
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
ansha kaže...

Sta kazu, koliko mu baterija traje? Meni se uredjaj svidja iako sam nedavno mijenjao mob pa ga necu uzimat, ali za godinu dana kad mi istekne pretplata mogao bih ubost iPhone ako budu isli u ovom smjeru. Da nisam mijenjao mob garant bih ga uzeo.

Evo o bateriji.

17 godina

stvarno paze sa prstima dok drze ajfon

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da pokrenem temu ponovo, posto je problem samo u jednoj matemačikoj formuli, kako to da jos nije izašao taj patch koji toliko cekate? Pre ce biti da Apple jos nije zaposlio te inzenjere za antene koje je trazio da bi resio HW problem koji ima....

---------- markantz
15 godina
protjeran
markantz kaže...

Da pokrenem temu ponovo, posto je problem samo u jednoj matemačikoj formuli, kako to da jos nije izašao taj patch koji toliko cekate? Pre ce biti da Apple jos nije zaposlio te inzenjere za antene koje je trazio da bi resio HW problem koji ima....

Valjda zato jer problema niti nema, sve radi savršeno, nitko od kupaca ne reklamira niti ne vrača, signal i prijem je za klasu bolji od drugih i naravno dok konkurencija mota i glavinja još 2-3 miliona je kupljeno.

Usput dok se raspravlja o iphoneovim crticama, nitko ne pita npr. za HTC, zašto batrija traje 3 sata, zašto se grije, zašto se sve na ekranu trza, zašto se sve uspori kad se napuni aplikacijama i zašto za svaku novu generaciju OS-a trebam novi uređaj.

17 godina
asdert kaže...

Valjda zato jer problema niti nema, sve radi savršeno, nitko od kupaca ne reklamira niti ne vrača, signal i prijem je za klasu bolji od drugih i naravno dok konkurencija mota i glavinja još 2-3 miliona je kupljeno.

Usput dok se raspravlja o iphoneovim crticama, nitko ne pita npr. za HTC, zašto batrija traje 3 sata, zašto se grije, zašto se sve na ekranu trza, zašto se sve uspori kad se napuni aplikacijama i zašto za svaku novu generaciju OS-a trebam novi uređaj.

Meni baterija na HTC-u traje 3 dana, grije se jedino kad se puni (kao i moj ex iPhone), ne trza nista kad se napuni aplikacijama i sto se tice novog OS-a to je normalno, jer nove opcije traze jaci hardware, tako npr na iPhoneu 3G multitasking zapinje i slicno :)

Sto se tice problema sa crticama, cinjenica je da ih ima jer SVI ama bas SVI (ukljucujuci Appleloveri) seru protiv toga :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
asdert kaže...
markantz kaže...

Aha, zato zaposljava ing za antene :)

http://www.engadget.com/2010/06/30/apple-hiring-iphone-antenna-engineers-for-some-reason/

PS Nemam ni iTelefon ni HTC, ali mi je zanimljivo to prepucavanje. Imam SE G502 na kojem u isto vreme radi muzika, Opera, Gmail app, mozes da kucas poruku itd... I Nokiu N85 koju sam dobio na poklon i jedino mi se svidja sto ima WiFi i solidnu kameru...

---------- markantz
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Meni baterija na HTC-u traje 3 dana, grije se jedino kad se puni (kao i moj ex iPhone), ne trza nista kad se napuni aplikacijama i sto se tice novog OS-a to je normalno, jer nove opcije traze jaci hardware, tako npr na iPhoneu 3G multitasking zapinje i slicno :)

Sto se tice problema sa crticama, cinjenica je da ih ima jer SVI ama bas SVI (ukljucujuci Appleloveri) seru protiv toga :)

To vijerojatno traje kad je u idile-u. Nema te baterije koja če izdržati tri dana ako imaš česte pozive, surfanje netom, korištenje Wi-Fi-a.

Također u BUG časopisima(Broj 210 i 211) su recenzirali HTC-ov Desire,HD mini i Legend i kod sva tri je navedena jedna velika mana.

Vidljivost ekrana pod sunčevim svijetlom. Hebeš takav mobitel koji treba suncobran da bi mogao vidit ekran pod suncem. Smijeh

Al naravno za HTC-ove(i slićne proizvođaće nije čuti ni slova M od Mana, sve samo savršenstvo.LOL

Svaki Smartphone ima mane samo hebiga svak svog konja hvali.

I'll be back
17 godina
microman kaže...
tnakir kaže...

To vijerojatno traje kad je u idile-u. Nema te baterije koja če izdržati tri dana ako imaš česte pozive, surfanje netom, korištenje Wi-Fi-a.

Također u BUG časopisima(Broj 210 i 211) su recenzirali HTC-ov Desire,HD mini i Legend i kod sva tri je navedena jedna velika mana.

Vidljivost ekrana pod sunčevim svijetlom. Hebeš takav mobitel koji treba suncobran da bi mogao vidit ekran pod suncem. Smijeh

Al naravno za HTC-ove(i slićne proizvođaće nije čuti ni slova M od Mana, sve samo savršenstvo.LOL

Svaki Smartphone ima mane samo hebiga svak svog konja hvali.

3G mi je ukljucen, non stop skida mailove, kao i tweetove...

Pricam prosjecno dnevno oko sat vremena... Sto se tice ekrana - istina... po suncu katastrofa... major zaheb! Jedina mana.

I'm going woo woo
17 godina

apple has spoken: Buy a case or hold the iPhone differently.

naime, apple kaže da software update neće riješitit problem antene iphonea 4.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 9:42 (hrvooje).

0 0 hvala 0
17 godina
hrvooje kaže...

apple has spoken: Buy a case or hold the iPhone differently.

naime, apple kaže da software update neće riješitit problem antene iphonea 4.

Znaci ipak nije sw problem... valjda ce napravit iPhone 4.1 koji nece imat problema sa ovim ili ce masu ekipe jednostavno preskocit ovaj model. Mislim da se ovi krelci koji su cekali u redu sada lupaju po glavi :)

Mislim... i jest malo glupo kupovati telefon bez da si procitao nekakav review. Zapravo glupo je ista kupovati na slijepo, nego kupiti samo jer je proizvodjac napricao price o proizvodu. Eto npr Nokia N97 na reklami izgleda kao raketa a zapravo je smece od mobitela.

Sve u svemu big fail 4 Apple

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 9:51 (tnakir).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice