Apple je najvrjednija kompanija u povijesti

poruka: 65
|
čitano: 11.493
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple je najvrjednija kompanija u povijesti".
14 godina
neaktivan

zanimljiva i objektivna analiza. http://www.asymco.com/2012/08/21/the-interlopers/ nije pitanje koliko će još apple rasti nego hoće li i kad će i iPad također pojedinačno tj sam prestići google i microsoft kao što je to iPhone sam napravio.

ipak i dalje tvrdim da će novi iPhone razočarati više od SG trojke.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Apple je najvrjednija kompanija u povijesti
Jazzer kaže...

I evo ga, pao je i veliki BUG pod sveopću glupost. A sad nešto za što prvo treba uključiti mozak, ne neki super mozak, osnovnoškolski je dovoljno, pa tek onda objaviti kao vijest: 620,58 milijardi USD iz 1999. treba pomnožiti sa 1,38 (vrijednost dolara iz te godine zbog inflacije) i dobije se manje bombastična vijest u kojoj Apple-u fali još preko 200 milijardi USD da stvarno dosegne vrijednost MS-a i tako (ali ovaj put stvarno, a ne zbog naslova i čitanosti) postane najvrijednija tvrtka u povijesti. S IBM vrijednošću iz 1967. g. postoje neke kontroverze/nesporazumi pa ju nisam navodio. Svjetski trash koji svi prepisuju jer ovce razumiju samo 1=1, a inflacija je viša matematika... Dakle vijest je obična dezinformacija, obmana, na razini djeteta iz vrtića koji viče kako njegov tata ima najveći auto. Žalosno je kako puno puta, ili na puno mjesta, ponovljena glupost/laž postane stvarnost i svijet oko nas.

A isto tako bi ti mogao nesto nauciti o ekonomskim ciklusima i pogledati kad je Microsoft vrijedio svoj maksimum, a u kakvim okolnostima Apple drzi svoj. 

Tako da su te stvari neusporedive zbog puno vaznijih stvari od inflacije. No na stetu Microsofta, a ne Applea. 

13 godina
grzzi kaže...

Razocarati koga?

Moju staru sigurno ne. Ni curu, ni 97% frendica i 87% frendova. Ovi ostali su iovako nebitni, il nemaju para il su android cudaci, kao i ja.

17 godina

Niti Vrijednost nije sto je nekad bila...

Truth in engineering.

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
grzzi kaže...

Razocarati koga?

Moju staru sigurno ne. Ni curu, ni 97% frendica i 87% frendova. Ovi ostali su iovako nebitni, il nemaju para il su android cudaci, kao i ja.

mislim prvenstveno na form factor koji je lagano predugo preslican, pa onda i na velicinu i rezoluciju ekrana, sirinu prvenstveno. Jasno mi je da je u ovom trenutku neisplativo bilo ici na 1920x1280 , tanji okvir i cca 4.5-5" u kucistu manjem od S3 sto je nadam se specifikacija za 2013/14. Isto tako iOS treba osvjezenje. Ipak ocekujem jos bolju kameru, dodatnih dvjestotinjak pixela po visini je sve sto su sad mogli bezbolno napraviti, a kvaliteta izrade i materijali su i dalje bez premca. Nadam se i boljoj bateriji tj optimizaciji jer je vec potvrdena, naravno nesluzbeno gotovo ista specifikacija... sve u svemu biti ce to dobar upgrade ali ne i veliki napredak kao sa trojke na 4.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice