AMD Radeon HD 7950 u siječnju

poruka: 50
|
čitano: 6.460
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Radeon HD 7950 u siječnju".
17 godina
neaktivan

3 GB memorije, pa mislim, kud ide ovaj svijet grafički :)

pitanje je, jel' to potrebno?

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Od viska glava ne boli. S obzirom koliko proizvodjaca kosta ugradnja dodatnih 1-2 GB nimalo ne cudi sto ga stavlja jer svak ce radje kupiti karticu sa 3 GB nego s 1GB, neovisno o potrebama koje za koju godinu mogu biti i vece od 3GB.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: AMD Radeon HD 7950 u siječnju
Ma nVidia će potući AMD ove godine
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
17 godina
cRazY dWarF kaže...

3 GB memorije, pa mislim, kud ide ovaj svijet grafički :)

pitanje je, jel' to potrebno?

3GB jos ne znam, ali 2GB je definitivno iskoristivo kod novijih naslova sa velikim daljinama iscrtavanja ili velikim teksturama - Rage, Skyrim npr. ... Vec GTAIV nije mogao postici punu udaljenost iscrtavanja sa svim detaljima ako si imao samo 1GB ...

17 godina

3 GB je za uparivanje grafičkih i više monitora itekako iskoristivo, čak i manjak u zahtjevnim naslovima

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 9:18 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trollzor kaže...

Vidim izbacuju proizvode ko ludi?!

16 godina
neaktivan

Je al samo izvolte, dajte novaca za jednu VGA kolko i za neku konfiguraciju....za mene bude na redu u siječnju al ne iduće godine nego 2013 i ne ova izvedba već neki Vapor i sl. ako ne i dvije.... do tada ću razmišjati o nabavi polovne 6950 ili GTX570/580 ako će mi trebati...

www.rigburning.comule.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 9:32 (Asta).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Trollzor kaže...

nvidia ove godine neće ni izbaciti niš novo..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan

Sta znaci novo? I mislis li iskljucivo na graficke kartice?

Cisto sumnjam da nece izbaciti 20% jacu karticu od trenutno najace single GPU koju ima i bar izjednacit.

Ako pod "ove godine" mislis na ovih par dana sto je ostalo onda :)

13 godina
protjeran
Asta kaže...

Je al samo izvolte, dajte novaca za jednu VGA kolko i za neku konfiguraciju....za mene bude na redu u siječnju al ne iduće godine nego 2013 i ne ova izvedba već neki Vapor i sl. ako ne i dvije.... do tada ću razmišjati o nabavi polovne 6950 ili GTX570/580 ako će mi trebati...

cek cek ti oces reci da za konfu das 2.5k kn (koliko otprilike kosta ova grafa)....omg sta bi onda reko da pitas mene kolko sam dao za svoj stroj haha :)

btw nVidia ce SLJEDECE godine izbaciti nove stvari i to je sigurno :)

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
17 godina

mislim na keplera ;)

eventualno će izbaciti neki derivat fermija do kraja godine.. no sumnjam da može uhvatiti seriju 7 po performansama.. pravo stanje će se vidjeti početkom iduće godine (2013, zaokružio sam :D)

edit:

zabrijo sam, pomiješao sam keplera i maxwella... bit će novih kartica..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 10:12 (nixass).
16 godina
neaktivan

7970 kosta u linksu 5400 kn. Tko da toliko para za graficku u doba recesije moze se slobodno usput prijavit u ludnicu. 

13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma šta oni pričaju u siječnju izlazi, evo je ja našo u linksu za nevjerojatnih 5400kn!!!!neznam ko bi dao te pare al ko moze nek izvoli, vazno da postoji izbor :D

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-hd-7970-3gb-ddr5-hdmi-dvi-2xdp-hdtv&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.788

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
nisam skuzi da je PlayMaker10 vec objavio tu vijest, tako da se ispricavam svima na duplom postanju!

sorry
16 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

7970 kosta u linksu 5400 kn. Tko da toliko para za graficku u doba recesije moze se slobodno usput prijavit u ludnicu. 

To što je vrijeme recesije, to ne znači da ljudi nemaju para... pogotovo sto su hrvati ocigledno placljivci. Ja nisam ni osjetio nikakvu razliku u odnosu na prije. Jedino što nam je intendant skresao plaće za 20 kn dnevno manje kako bi mogao pokrit onaj gubitak što je napravio lošim vodenjem kazalista.

Druga stvar je pitanje jel to isplativo. Po meni nije, ali eto nekome vjerojatno je inače će cijena vrlo brzo počet padat uslijed gomilanja. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
inkmethod kaže...

Ma šta oni pričaju u siječnju izlazi, evo je ja našo u linksu za nevjerojatnih 5400kn!!!!neznam ko bi dao te pare al ko moze nek izvoli, vazno da postoji izbor :D

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-hd-7970-3gb-ddr5-hdmi-dvi-2xdp-hdtv&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.788

Složi radije CF 6970tki i mirna Bosna..

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
PlayMaker10 kaže...

To što je vrijeme recesije, to ne znači da ljudi nemaju para... pogotovo sto su hrvati ocigledno placljivci. Ja nisam ni osjetio nikakvu razliku u odnosu na prije. Jedino što nam je intendant skresao plaće za 20 kn dnevno manje kako bi mogao pokrit onaj gubitak što je napravio lošim vodenjem kazalista.

Druga stvar je pitanje jel to isplativo. Po meni nije, ali eto nekome vjerojatno je inače će cijena vrlo brzo počet padat uslijed gomilanja. 

I onih 350 000 nezaposlenih bez Siska unutra misli kao i ti. S prvom, daj Bože - isplaćenom plaćom u vidu otpremnine, otići će po X6 ili X8 procesor i 7970 od 5400kn. Umij se..

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
Asta kaže...

cek cek ti oces reci da za konfu das 2.5k kn (koliko otprilike kosta ova grafa)....omg sta bi onda reko da pitas mene kolko sam dao za svoj stroj haha :)

btw nVidia ce SLJEDECE godine izbaciti nove stvari i to je sigurno :)

5400 u Linksu, to je već ozbiljna igrača konfa, hej

I ja sam dao prije koju godinu samo na vodeno 2k novaca al ne bih dao 5,4k za grafu samo, osim ak nemam sa strane i ne treba mi nego se samo igram po cijele dane, ma ni tada

ne vrijedi tih novaca, radije kupiš GTX580 ili još bolje 6970 za duplo manje, al ko mora kupit će - radije čekat tiše i hladnije verzije

www.rigburning.comule.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 10:51 (Asta).
17 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

a 590 je u tom istom ducanu preko 6 iljada... :)

15 godina
neaktivan
Genie kaže...
PlayMaker10 kaže...

a 590 je u tom istom ducanu preko 6 iljada... :)

Koliko košta ista na newegg-u?

Cemetary gates
16 godina
neaktivan

Malo si krivo skuzio moj post..

Da prevedem uvijek ima ljudi koji imaju para za to. A i posla ima, oni su se uhvatili plakat kako im je loše, dobili otkaze, a ima toliko poslova što bi ljudi mogli radit, ja samo sa gimnazijom imam 4 'posla' dok studiram koje sam sam sebi našao i pokazao određeno znanje, te me izabralo, s time da ova 3 radim još od 2. srednje, ali ovo nije mjesto gdje je to tema.

Umiti bih se vjerojatno trebao, ali mi se ne da iz kreveta trenutno. Kad marendam {#}

Netko je rekao ove stvari su luksuz, tko ima novca za to kupit će, nekidan sam bio u linksu i nesto ja i prodavac komentirali, te mi on govori kako je bio neki lik i uzeo 2x 580 tek tako.. dovoljan je 1% ljudi u RH da kupe kako bi ta cijena bila isplativa prodavacu, ako ne bude kupaca cijena ce past i to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

nije svatko za svakakva posla... ali ipak se slažem s tobom , posla ima i ima sta radit, ako je stiska, jbg radi to 2-3-6 mjeseci, valjda ce nesto bolje doći:D

Meni super, kucam rezultate na ttx-u i cijeli dan visim po forumima :D

14 godina
neaktivan

(5800/6800/6900) serije će biti i više nego dovoljne za nove igre. Ove nove monstruozne grafičke su više za grafičke dizajnere koji se bave 3d modeliranjem, editanjem u advanced programima nego za gamere.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:12 (iAvenger).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Malo si krivo skuzio moj post..

Da prevedem uvijek ima ljudi koji imaju para za to. A i posla ima, oni su se uhvatili plakat kako im je loše, dobili otkaze, a ima toliko poslova što bi ljudi mogli radit, ja samo sa gimnazijom imam 4 'posla' dok studiram koje sam sam sebi našao i pokazao određeno znanje, te me izabralo, s time da ova 3 radim još od 2. srednje, ali ovo nije mjesto gdje je to tema.

Umiti bih se vjerojatno trebao, ali mi se ne da iz kreveta trenutno. Kad marendam {#}

Netko je rekao ove stvari su luksuz, tko ima novca za to kupit će, nekidan sam bio u linksu i nesto ja i prodavac komentirali, te mi on govori kako je bio neki lik i uzeo 2x 580 tek tako.. dovoljan je 1% ljudi u RH da kupe kako bi ta cijena bila isplativa prodavacu, ako ne bude kupaca cijena ce past i to je to.

Sretno im bilo..

Cemetary gates
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

ja samo sa gimnazijom imam 4 'posla' dok studiram koje sam sam sebi našao i pokazao određeno znanje, te me izabralo, s time da ova 3 radim još od 2. srednje, ali ovo nije mjesto gdje je to tema.

"Izabralo te" jer si im jeftiniji i mogu s tobom radi što žele dok si student, a ne stalno zaposleni.

O grafičkoj: uvijek je bilo ljudi koji su iz džepa mogli izvaditi smotuljak gotovine i u trgovini kupiti što god požele. Osobno ne bih nikada dao 5400 kuna za grafičku karticu.

15 godina
neaktivan

Ako cijene budu ovakve meni se cini da cu neku od ovih grafickih nabavit tek kad izade 1xxxx serija. {#}

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni je stari pomorac i bas razmišljam da mi donese jednu takvu iz Koreje ili Singapura! Premda još neznam koliko košta skuplje nemože biti!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Čekaj malo, pa na tom linku za Links piše da je kartica raspoloživa?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan

Za ovo moras da bi iskrcao toliku lovu ili bit bogat ili hardcore gamer koji pati od fps-a i sta ja znam cega ne. Normalnom koristniku koji igra je sasvim dovoljna i 6850 ili 6870 koje su ajde recimo u granicama normale. Jer nije normalno da u Americi koji imaju vece standarde i place i sve ostalo cijena bude manja nego kod nas koji imamo bjedni standard. Po meni bi se te cijene trebale formirat prema nekakvim standardima drzava. Jer nase trgovine nabiju nekakve poreze, osobnu zaradu, krizne poreze, jer je tek dosla na trziste ovo ono ja mislim da se i oni sami izgube u racunanju cijena od tolikih muljaza. Ovo su graficke za dizajnere ili za one koji zee rec ja imam najbrzu graficku.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja dan danas vrtim sve na 5870 i dual coru..  - konfa stara vec ohoho... od skyrrima, BF3a, flaming cliffs pa nadalje... tako da se za male nofce danas moze dobro igrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice