za starije kolege: sad je to sour alphabet, oour google.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaju dobre restače društvene prehrane
navodno se glavnina reorganizacije svodi na "enforsanje" social justice-a....

Pa neo-nazi su malo ljuti. Ali, imas i dalje dnevno.hr ili koje vec desnicarske portale citas.
Pa neo-nazi su malo ljuti. Ali, imas i dalje dnevno.hr ili koje vec desnicarske portale citas.
Ni jedan ekstrem nije dobar, ni desni ni lijevi. Isprani i zadojeni mozgovi zatrovani mržnjom.
Nemoj i ti biti jedan od njih...
Ni jedan ekstrem nije dobar, ni desni ni lijevi. Isprani i zadojeni mozgovi zatrovani mržnjom.
Rece covjek koji na sve sto mu se ne svidja stavlja label social justice.
Rece covjek koji na sve sto mu se ne svidja stavlja label social justice.
zašto ne? "social justice" je idejno započet kao hvale vrijedan pokret, ali u ono što se pretvara je jako naopako, ista stvar i s feminizmom se događa.
Pod izdavanjem za "social justice warriora" (ironičnog li termina) i "feminist-a" često svakojake moralne nakaze guraju svoje ekstremne stavove koji često nisu ništa drugo nego čisti fašizam.
A ti kao jedan očito čvrsto definiran ljevičar bi trebao biti tolerantan i otvoren prema raznim stavovima, pa zašto onda mene, kritičara ovog doba i meni jasnih devijacija, otvoreno vrijeđaš i nazivaš neo-nacijem?
Ja samo komentiram pojavu, ne pozivam na nikakvo nasilje, ne raspirujem mržnju. S kojim pravom me tako nazivaš? Smatraš sebe "SJW-om"? Ako da, evo ti link pa si proširi vokabular: http://sjwinsult.com/
Inače. label "social justice", ovdje s razmišljanjem koristim jer je Google počeo protjerivati svoje zaposlenika koji su kritizirali taj pokret i njegovo forsiranje.
https://www.vox.com/culture/2017/8/9/16112050/google-fired-engineer-james-damore-alt-right-free-speech
Sloboda govora i mišljenja bi trebala za sve vrijediti, ne misliš tako?
E pa vidiš, to u Googleu/Alphabetu prestaje vrijediti... Poruka je jasna: "Nema talasanja"!
https://www.vox.com/culture/2017/8/9/16112050/google-fired-engineer-james-damore-alt-right-free-speech
E pa vidiš, to u Googleu/Alphabetu prestaje vrijediti... Poruka je jasna: "Nema talasanja"!
Apsolutno se slazem osim sa ovim zadnjim. SJW i lazni "feministi" guraju neke retardacije koje nemaju veze s mozgom, i svi koji se protive tome bivaju propisno etiketirani.
Sto se tice privatnih kompanija, one nikad nisu bile demokracija vec ima uspostavljeni lanac vladanja. Specifican primjer, tip koji je dobio otkaz u Googlu je to dobio s dobrim razlogom jer je u neke poluistine ubacio svoje stavove o bioloski inferiornim zenama, sto je debilno. A i ne zaboravi da je memo intereno kruzio Googlom tjednima (?) i on nije dobio otkaz dok to nije iscurilo u javnost.
Hajde, gledajuci tvoje druge poruke vidim da nisi neki desnicar, tako da sam pretjerao s odgovorom. S obzirom na primjer koji si branio donio sam krivi zakljucak. Isprike, kolega.
Apsolutno se slazem osim sa ovim zadnjim. SJW i lazni "feministi" guraju neke retardacije koje nemaju veze s mozgom, i svi koji se protive tome bivaju propisno etiketirani.
Sto se tice privatnih kompanija, one nikad nisu bile demokracija vec ima uspostavljeni lanac vladanja. Specifican primjer, tip koji je dobio otkaz u Googlu je to dobio s dobrim razlogom jer je u neke poluistine ubacio svoje stavove o bioloski inferiornim zenama, sto je debilno. A i ne zaboravi da je memo intereno kruzio Googlom tjednima (?) i on nije dobio otkaz dok to nije iscurilo u javnost.
Hajde, gledajuci tvoje druge poruke vidim da nisi neki desnicar, tako da sam pretjerao s odgovorom. S obzirom na primjer koji si branio donio sam krivi zakljucak. Isprike, kolega.
Halo:
"women are biologically unsuited for engineering and other tech industry jobs" gurate u "slobodu govora i mišljenja"??? Pretpostavljam da niste desničari, znam da ste open mind, i ovo nema veze s Googleom (koji je daleko od Chocolate Factory imidža koji gradi o sebi)... ali ovo je grozni šovinizam.
Jedan poučan link (ako vas ne smetaju i bipsići): "
Even before he was fired, Damore was hailed as a hero by many right-wing news outlets, some of whom accused progressives of “[stringing] him up.” And members of the alt-right have praised him as a brave soul speaking truth about fundamental differences between genders they believe are ignored by a rigidly suppressive leftist culture.
NE! Ne, kad ugrožava slobodu drugoga, a pogotovo ako se to temelji na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, kulturnoj... razlici (supremaciji).
Lik je imho čisti fašist, a ^
Halo:
"women are biologically unsuited for engineering and other tech industry jobs" gurate u "slobodu govora i mišljenja"??? Pretpostavljam da niste desničari, znam da ste open mind, i ovo nema veze s Googleom (koji je daleko od Chocolate Factory imidža koji gradi o sebi)... ali ovo je grozni šovinizam.
Jedan poučan link (ako vas ne smetaju i bipsići): "
Ja sam pricao o SJW opcenito, za primjer Googleova zaposlenika sam rekao da je zasluzeno dobio otkaz zbog desnicarenja sto sam i napisao. Ali se recimo ne slazem kad SJW pretjeraju bez veze:
https://www.theverge.com/2014/11/13/7213819/your-bowling-shirt-is-holding-back-progress
Ja sam pricao o SJW opcenito, za primjer Googleova zaposlenika sam rekao da je zasluzeno dobio otkaz zbog desnicarenja sto sam i napisao. Ali se recimo ne slazem kad SJW pretjeraju bez veze:
https://www.theverge.com/2014/11/13/7213819/your-bowling-shirt-is-holding-back-progress
Kruške i jabuke.
Btw "desničarenje" je eufemizam za ovog fašista i uvreda umjerenim desničarima.
Napadi na SJW (odn. izjednačavanje alt-left i alt-right) su doveli Trumpa na vlast. Nitko normalan ne voli ekstreme, ali ovo je klasična podmetaljka fašista - poput "izjednačavanja totalitarizama" u našim okolnostima (fašizam = komunizam, što je notorna glupost). Klasika je da fašistoidi pritom glume žrtve i cvile - sve je to lijepo objašnjeno u onom videu gore.
Ne nasjedajte, možete vi i bolje od Skeje i Hasanbegovića.
Fućka mi se za Google, ali koliko znam, njihova interna organizacija je daleko liberalnija od one u npr Redmondu. Google putem famoznih 20% time npr ne samo da dopušta djelatnicima organiziranje side-projekata unutar radnog vremena - koji se ponekad i kose sa njihovom poslovnom politikom (poput ovog), nego ih i potiče. (Makar je to i MS prekopirao u tzv "Garage", ali - samo u slobodno vrijeme). Ali i zero tolerance za fašizam i rasizam.