kakve veze s ičime ima dušik u nazivu? jel laptop pušta rajski plin, poboljšava izgaranje ogrjeva ili se hladi tekućim dušikom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakve veze s ičime ima dušik u nazivu? jel laptop pušta rajski plin, poboljšava izgaranje ogrjeva ili se hladi tekućim dušikom?
pa kompa kak ne ku'iš, ne, to ti je Fast&Furious brija...
uzmeš Hondu Kaćimata Turbo Espreks Injekšn i sam joj stisne Nitro i letiiiiiiiiiiiiiiiiii............ onak ti se slika periferno različi ali ideeeeeeešššš ko penzić 5.-og u mjesecu na šalter banke...
ku'iš sad, ne ?!?
pa kompa kak ne ku'iš, ne, to ti je Fast&Furious brija...
uzmeš Hondu Kaćimata Turbo Espreks Injekšn i sam joj stisne Nitro i letiiiiiiiiiiiiiiiiii............ onak ti se slika periferno različi ali ideeeeeeešššš ko penzić 5.-og u mjesecu na šalter banke...
ku'iš sad, ne ?!?
aaaaaaaaaaaa! tenks. mam se druga slika kaže
Velika vecina Win aplikacija nije High DPI aware i to bu koma na 4k ekranu. Na 15" sa 4k combo box bu bil 2x2mm i trebal bus poprilicno jako povecalo da mozes uopce misa pozicionirati.
mislim da nema smisla ovaj 4k ekran s obzirom na "slabasnu" graficku karticu naravno da se moze rezolucija smanjit al kakve onda koristi od 4k ekrana ako ce cjelo vrijeme bit na 1080p npr