Acer V Nitro s 4K zaslonom

poruka: 5
|
čitano: 1.527
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acer V Nitro s 4K zaslonom".
17 godina
neaktivan

kakve veze s ičime ima dušik u nazivu? jel laptop pušta rajski plin, poboljšava izgaranje ogrjeva ili se hladi tekućim dušikom? {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Re: Acer V Nitro s 4K zaslonom
Ajar kaže...

kakve veze s ičime ima dušik u nazivu? jel laptop pušta rajski plin, poboljšava izgaranje ogrjeva ili se hladi tekućim dušikom? {#}

pa kompa kak ne ku'iš, ne, to ti je Fast&Furious brija...

uzmeš Hondu Kaćimata Turbo Espreks Injekšn i sam joj stisne Nitro i letiiiiiiiiiiiiiiiiii............ onak ti se slika periferno različi ali ideeeeeeešššš ko penzić 5.-og u mjesecu na šalter banke...

ku'iš sad, ne ?!?

Ju je je? Je ju je!
17 godina
neaktivan
Re: Acer V Nitro s 4K zaslonom
Stric_Jura kaže...
Ajar kaže...

pa kompa kak ne ku'iš, ne, to ti je Fast&Furious brija...

uzmeš Hondu Kaćimata Turbo Espreks Injekšn i sam joj stisne Nitro i letiiiiiiiiiiiiiiiiii............ onak ti se slika periferno različi ali ideeeeeeešššš ko penzić 5.-og u mjesecu na šalter banke...

ku'iš sad, ne ?!?

aaaaaaaaaaaa! tenks. mam se druga slika kaže {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
17 godina
neaktivan

Velika vecina Win aplikacija nije High DPI aware i to bu koma na 4k ekranu. Na 15" sa 4k combo box bu bil 2x2mm i trebal bus poprilicno jako povecalo da mozes uopce misa pozicionirati.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da nema smisla ovaj 4k ekran s obzirom na "slabasnu" graficku karticu naravno da se moze rezolucija smanjit al kakve onda koristi od 4k ekrana ako ce cjelo vrijeme bit na 1080p npr 

mihael

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice