Jesi li ti? Ako jesi daj ti bencheve a ako nisi kako znas da valja gluposti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi li ti? Ako jesi daj ti bencheve a ako nisi kako znas da valja gluposti?
iphone 4 nisam držo u ruci... s n900 sam radio tjedan dana, frend ima desirea,galaxy s nisam imao prilike isprobati
ali ja ne tvrdim da sam naišo na bencheve koji pokazuju kak je samsung u svemu bolji ovo ono...
Znaci ti u stvari nemas pojma je li on u pravu ili ne. Kako onda mozes reci da lupa gluposti? Mozda lupa, mozda ne ali ti to ne znas. Malo tolerancije ne bi skodilo.
Znaci ti u stvari nemas pojma je li on u pravu ili ne. Kako onda mozes reci da lupa gluposti? Mozda lupa, mozda ne ali ti to ne znas. Malo tolerancije ne bi skodilo.
ti si moj idol :D
spustio u 2 posta :p
A pazi njegovo iskustvo. N900 7 dana a sve ostalo vidio kod drugih. ;)
http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/09/24/0014006.html
pogledajte to mudrinićevo lice. komedija godine.
Jel ga ko kupio,kaj je sa antenom?Jel baterija duze traje od drugih Iphone-a i HTC-a (sugave baterije boli glava) ?
Ja niti u jednome trenu nisam rekao da je iPhone 4 bolji od Galaxy S-a, samo aludiram na to da si pretjerao u usporedbi ekrana i apsolutnoj dominaciji AMOLED-a, jer ono što ih dijeli nije toliko znatno da će to bilo koji krajnji korisnik primijetiti. Lako se prepucavati činjenicama koje stoje na papiru.
Što se tiče toga da je procesor u Samsungu daleko brži od appleovog zato jer je "kompleksniji!?!!?" to je čista glpost. Apple A4 je Intrinsityev čip (firma kupljena od strane Applea) rađen prema Samsungovoj Hummingbird specifikaciji temeljen na ARM cortex A8 jezgri. Skoro pa identičan se koristi u Samsungovom S5PC110A SoC-u kakav se ugrađuje u Galaxy S. Dakle ne da nema govora o kompleksnosti nego je riječ o gotovo identičnom procesoru, koji možda samo drugačije iskorištava dani hardware. Oba SoC-a rade na taktu 1ghz, jedina bitna razlika je što iPhone u svoj ima implementiranu PowerVR SGX 535 grafičku jezgru, a Samsung PowerVR SGX 540. Oba iskorištavaju 512 rama ugrađenih u oba mobitela.
S obzirom na to, molio bih da nam pojasniš što je kod Samsunga toliko kompleksnije na procesoru koji je skoro pa identičan.
ti si moj idol :D
spustio u 2 posta :p
Ni jedan appleovac se nemože nositi s logicom

lupa gluposti općenito vezane za mobitel, ne za bench
a neda mi se tebi objašnjavat kad nevidiš dalje od x10
meni je jos bolji argument bio: "necu se svadat s nekim tko ima paris hilton za avatar" :D
e ta mi je kod logica ostala :p
@tonchek
Ja ga barem ima i opet se ne upustam u takve komentare a tvoje iskustvo je "prico mi jedan sto je gledo". I ja kad komentarisem kazem otrpilike ovako:" ne znam kakav je amoled i slcd ali obicni lcd na X10 ima ugao vidljivosti 178x178. Nikakvh promjena u bojama ili osvijetljenosti nema". Iz prve ruke. A i dalje od X10 i nema puno. Mozda 3 modela a i to diskutabilno tako da ne znam iz kojeg ugla ti gledas mobitele na trzistu ali ih ja gledam sa vrha.
meni je jos bolji argument bio: "necu se svadat s nekim tko ima paris hilton za avatar" :D
e ta mi je kod logica ostala :p
Upozoravam i tebe da je ta "paris hilton" moj sin. Cisto da znas prije nego nastavis dalje.
Ja ga barem ima i opet se ne upustam u takve komentare a tvoje iskustvo je "prico mi jedan sto je gledo". I ja kad komentarisem kazem otrpilike ovako:" ne znam kakav je amoled i slcd ali obicni lcd na X10 ima ugao vidljivosti 178x178. Nikakvh promjena u bojama ili osvijetljenosti nema". Iz prve ruke.
pa dobro
ja nisam ništa rekao za karakteristike mobitela
ali smeta mi to kad on konstanto neš tvrdi a nema nikakve dokaze
i iz posta u post samo pljuje po mobitelu
Odosmo u offtopic pa cu samo reci tebi i drugima da ako neko lupa gluposti to se pokaze argumentma jer i tvoj komentar da on lupa gluposto je isto glupost. Argumentima mu pokazi da lupa gluposti. Nama ostalm forumasima je tvoja rijec isto kao i njegova. Skoro nista. Pogotovo kad je neko frishak na forumu pa nije stekao neku reputaciju. Da se ne uvrijedis ja ne znam koliko ti znas ili ne jer si nov ali dok to ne pokazes rijec i ne znaci puno.

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/09/24/0014006.html
pogledajte to mudrinićevo lice. komedija godine.
Vidi se da je dobio upute od Steve kako drzati mobitel
Koja cifra ... u tri p.m.
- Petric je napisao 8.098 - pravilno je 8,098 ili 8098 . Ovako ispada da je 8kn i 098 lipa
- 8098 kn za otključani iPhone je previše - poručujem T-Scumu "Ajde mi popuši"
Jel sada jasno?
Nezz jel ti netko u međuvremenu odgovorio ali...
Evo pogledaj ovo. I ostalih 99.99% cijena izraženih u HRK u Hrvatskoj.
Pravilno je: 8,00 kn, 90,85 kn, 153,47 kn, 1.185,97 kn, 800.576,97 kn, 1.856.796,87 kn...
Točka se odnosni na tisuće a zarez na lipe tako da je u članku ispravno napisano a ti nemaš pojma.
on topic - cijena za idiote, ovakvi uređaji se ionako kupuju na pretplatu. Jedino ako netko baš žarko želi ostati VIP/Tele2 pretplatnik a imati Iphone 4
Kad se sjetim da je Apple rekao da su izmislili Facetime(video pozive)=Facepalm.
Kad se sjetim da je Apple rekao da su izmislili Facetime(video pozive)=Facepalm.
Apple ne izmišlja... on reizmišlja!
Ili ti ista pašta drugo pakovanje što bi stariji rekli
Ali opet ni sada to neće toliko zaživiti kad stvar funkcionira preko samo 2 modela: iphone4 i ipod touch zadnje generacije. Što znači da ako bi ja svima u obitelji htio koristiti face time, svi bi morali pokupovati iphone? Pa onda kući kad dođem neću znati koji je moj mob jer mama, tata i brat imaju identične
A opet i dalje ti videopozivi meni nisu primamljivi, jer ili će svi čuti tvoj razgovor, ili moraš stavljati slušalice na uši a pogotovo je nepraktično u pokretu, a kada sam kući, što nije lakše metnuti web kameru kompa/laptopa i gledati na velikom ekranu a ne na 3,5''...
i masno zaraduju na tome
poserem se ja na cijenu i na glupi mobitel..nebi uzeo mobitel i da ga netko prodaje za 1 kn
poserem se ja na cijenu i na glupi mobitel..nebi uzeo mobitel i da ga netko prodaje za 1 kn
ja bi uzep za kn i prodao za vise :))
Ja niti u jednome trenu nisam rekao da je iPhone 4 bolji od Galaxy S-a, samo aludiram na to da si pretjerao u usporedbi ekrana i apsolutnoj dominaciji AMOLED-a, jer ono što ih dijeli nije toliko znatno da će to bilo koji krajnji korisnik primijetiti. Lako se prepucavati činjenicama koje stoje na papiru.
Što se tiče toga da je procesor u Samsungu daleko brži od appleovog zato jer je "kompleksniji!?!!?" to je čista glpost. Apple A4 je Intrinsityev čip (firma kupljena od strane Applea) rađen prema Samsungovoj Hummingbird specifikaciji temeljen na ARM cortex A8 jezgri. Skoro pa identičan se koristi u Samsungovom S5PC110A SoC-u kakav se ugrađuje u Galaxy S. Dakle ne da nema govora o kompleksnosti nego je riječ o gotovo identičnom procesoru, koji možda samo drugačije iskorištava dani hardware. Oba SoC-a rade na taktu 1ghz, jedina bitna razlika je što iPhone u svoj ima implementiranu PowerVR SGX 535 grafičku jezgru, a Samsung PowerVR SGX 540. Oba iskorištavaju 512 rama ugrađenih u oba mobitela.
S obzirom na to, molio bih da nam pojasniš što je kod Samsunga toliko kompleksnije na procesoru koji je skoro pa identičan.
U samsungu je arhitektura novije generacija. u tome je razlika. Kao sto samsung ne daje drugima zadnju generaciju amoleda npr. nego ga drzi za sebe tako je i sa novim socom.
p.s. Link na jedan usporedni test je vec postan par puta cini mi se??? Nije dovoljno. Upotrijebiti google je valjda svima pa i apple fanboysima dovoljno jednostavno. Ili ga je stevo vec zabranio?
S obzirom na to, molid Samsunga toliko kompleksnije naprocesoru koji je skoro pa identičan.
Dakle rekao si tesku glupost. AMOLED je toliko tehnicki i vizualno superioran, toliko da si smijesan.

Ne kužim ljude koji misle ako im mobitel nije iPhone da onda manje vrjede. Ne znam da li su nesigurni ili su debili!? Ugl. vjerujem da netko može biti simpatizer nekog uređaja ali baš toliko to mi nije nikako jasno. Za manje se novce može nabaviti HTC Desire HD ili obični Dsire koji po svemu nudi čak i više od iPhone-a... Ali očito HTC nije toliko izvikan pa ljudi misle da nije dobar. Osobno nikad nebi kupio iPhone jedino da ga dobijem na poklon jer smatram da je tolika cijena za mobitel ipak bezobrazna i nema razloga da toliko košta. HTC Desire je oko 4500Kn što je također puno ali uz određene tarife se može dobiti i puno jeftine od 2000Kn pa na dolje što je za mobitel takvih mogućnosti ipak realna cijena.