Mi 5c dolazi s Xiaomijevim vlastitim čipom Pinecon

poruka: 7
|
čitano: 1.121
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mi 5c dolazi s Xiaomijevim vlastitim čipom Pinecon".
16 godina
neaktivan
Mi 5c dolazi s Xiaomijevim vlastitim čipom Pinecon

Drago mi je zbog Xiaomija, neka guraju naprijed

P.S. Neda mi se opet slat na zločestu, imate typo u prvom paragrafu

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Mi 5c dolazi s Xiaomijevim vlastitim čipom Pin

Znaci jos vise problema sa Xiaomi mobitelima

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
neaktivan
To je zapravo bolje,mogu sve prilagoditi tome soc-u jer oni pisu kod za njega...
13 godina
Zlaco kaže...
To je zapravo bolje,mogu sve prilagoditi tome soc-u jer oni pisu kod za njega...

Da bolje, možes očekivati 0 custom romova/kernela sudeći po dosadašnjem Xiaomiju. Od prije par dana sam vlasnik svojeg drugog Xiaomija i mislim da se dobiva najviše za bilo koje novce, ali nikad nebi kupio od njih ništa što nema Snapdragon unutra jer support po tom pitanju im je apsolutna nula. Još je dobro kad je uređaj nov jer MIUI onda radi super, ali nakon par updateova postane katastrofa. Da ne pričamo o tome kako im uređaji vječno ostanu na verziji Androida na kojoj su izašli.

samo nešto struže..
9 godina
neaktivan
A to je mana kineza,ne mozes dobiti sve.i ja volim custom romove ali za s6 nema bas nekih jer exynos je problem.mozda i bude novih androida za xiaomi mobitele zahvaljujuci tome soc-u.
14 godina
protjeran
baso533 kaže...
Zlaco kaže...

Da bolje, možes očekivati 0 custom romova/kernela sudeći po dosadašnjem Xiaomiju. Od prije par dana sam vlasnik svojeg drugog Xiaomija i mislim da se dobiva najviše za bilo koje novce, ali nikad nebi kupio od njih ništa što nema Snapdragon unutra jer support po tom pitanju im je apsolutna nula. Još je dobro kad je uređaj nov jer MIUI onda radi super, ali nakon par updateova postane katastrofa. Da ne pričamo o tome kako im uređaji vječno ostanu na verziji Androida na kojoj su izašli.

Ne znam što si ti kupovao do sada.. Cura mi ima Redmi Note 3 Pro i izašao je sa 5.1, već nekoliko mjeseci ima 6 a izašla je već alfa 7.

Official Global ROM, ne onaj xiaomi.eu custom..

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 1:23 (lovacmaki).
13 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...
baso533 kaže...
Zlaco kaže...

Ne znam što si ti kupovao do sada.. Cura mi ima Redmi Note 3 Pro i izašao je sa 5.1, već nekoliko mjeseci ima 6 a izašla je već alfa 7.

Official Global ROM, ne onaj xiaomi.eu custom..

Ja imam isto Redmi note 3 pro i službeni global stable i nisam dobio nikakav update za android 6 pa mi niš nije jasno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice