Da je 1866 mhz bilo bi spektakularnije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi zgodno..wait for it..

Pa i nije baš, iako pretpostavljam da se ti ne baviš nekom ozbiljnijom djelatnošću na PC-u kao ni ja. Je da nama nije potriba, ali recimo overhaulu bi vjerojatno bilo...
Eto nek nam se javi overhaul pa kaže jel mu igra kakvu ulogu brzina RAM-a u svakodnevnom poslu, baš me zainteresiralo to sad.
Eto nek nam se javi overhaul pa kaže jel mu igra kakvu ulogu brzina RAM-a u svakodnevnom poslu, baš me zainteresiralo to sad.
E Penryn, pa ako čemo pričati o standardnom poslu, nećemo pričati ni o 32GB.
Da je 1866 MHz performanse bi bile u pravilu 2-5% više. Mislim da nitko neće previše žaliti što je 1333 MHz.
Sve je to super, no kada cijena dođe na sunce, kupcima će svanuti mrak.
Pa i nije baš, iako pretpostavljam da se ti ne baviš nekom ozbiljnijom djelatnošću na PC-u kao ni ja. Je da nama nije potriba, ali recimo overhaulu bi vjerojatno bilo...
U profesionalnijem radu je gotovo neprimjetna...
Da je 1866 MHz performanse bi bile u pravilu 2-5% više. Mislim da nitko neće previše žaliti što je 1333 MHz.
A i nitko neće žalit ako ima 8GB umjesto 32GB ako nema gdje iskoristit
Pogotovo na Macu je korisno imat vise rama zbog virtualne masine za Windowse. A i kakav Linux ako treba. Ja sam trenutno na 24 GB jer su 8 GB moduli preskupi, pa imam 6x4 GB, i evo iskoristeno je 17.4 GB. 6 GB za Windowse, 6 GB za Fedoru i ostatak za OS X i programe
kako si stavio 6 plocica u mac?