209 dolara i nije tako puno, još kada bi i cijena kod nas bila barem blizu ovoj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
209 dolara i nije tako puno, još kada bi i cijena kod nas bila barem blizu ovoj
dodaj nulu i eto ti cijene. a sta je nula, nista.
209 dolara za ovo i nije puno samo što bi kod na cjena bila sigurno preko 400 dolara
s ovim uparit neki quad core i brzi SSD i nema brale da nista trza
živio e-bay za takve stvari... nek me izađe i 300$ preko e-baya al opet će bit jeftinije nego kod nas. slobodna procjena da će bit 2k kn kod nas
Na koju foru da nadrukam tih 12 GB LOL
Nema smisla više od 4, ajd eventualno i 6 al' i to je već previše :D
Zasto nema smisla (pretpostavka da koristis 64 bit. OS naravno), "4 ili 6 jos ajde",ako ti pase 6 vjeruj mi pase ti i 12,svaki 64bit. software ce ti to koristiti, banalni primjer photoshop 64.Jedino ako si mislio na ubrzanje da nije neka razlika, ali opet ovisi o drugim stvarima naravno, ako radis sa 3d softwerom i poligonima vjeruj mi vidjet ces razliku,ali ako si mislio poradi isplativosti u pravu si.
Da je kod nas takva cijena još bi bilo dobro...
Te su još sigurno one overclockerske
koje se daju na 2000MHz+
:D
btw 209USD za 12GB kit i nije tako puno
4GB kingmaxa dobiješ za cca 339kn x 3 = 1017Kn
Manje nego ovaj KIT... Al OK, rade na 1333MHz...
jel ovo ddr2 ili ddr3
jel ovo ddr2 ili ddr3
Naravno da DDR3
meni jedna stvar neide u glavu kak mogu ddr3 memorije koje su novije bit jeftinije od starih ddr2
meni jedna stvar neide u glavu kak mogu ddr3 memorije koje su novije bit jeftinije od starih ddr2
Jeftinija proizvodnja...
Pa zato kad skoro niko više ne kupuje ddr2 pa ih baš boli za njihovu cijenu...
Pa zato kad skoro niko više ne kupuje ddr3 pa ih baš boli k za njihovu cijenu...
ispravio si :P

jel ovo ddr2 ili ddr3
i7 ide iskljucivo na DDR3 tako da nije bilo potrebe za spominjanjem toga u gornjem textu :P
isto ko sto PATA diskovi mogu biti skuplji od SATA i AGP kartice od PCI-e
jel ovo ddr2 ili ddr3
Pa šta se još proizvode DDR2?
jel ovo ddr2 ili ddr3
Pa šta se još proizvode DDR2?
Ma nee ... tko bi proizvodio nešto što je starije od 6 mjeseci ...
Ispričavam se na totalnom offtopicu, ali @Intel&ATI me totalno bode u oči, jer stalno sam sebi zahvaljuje! Kako sam to zaključio? Pa samo pogledajte poruke u ovoj temi gdje nikom ne pomaže, a ljudi mu zahvaljuju. Ako mi ne vjerujete, slobodno otvorite njegove poruke gdje mu zahvaljuju uvijek ista dva nicka na svakom njegovom postu. Ma dovoljno mu je viditi samo potpis da znate što mu je cilj!
EDIT: Evo @Intel&ATI je popušio crveni! Samo da kažem Intel&ATI, daj pamet u glavu! Pa ne znače zvijezdice da si bolji od drugih!
cuj, ima svakakvih likova na ovom forumu. dozivio sam da pitam nekoga koji monitor ima i dobijem 2 thumb downa ali i par zahvala na slicno pitanje???
Ispričavam se na totalnom offtopicu, ali @Intel&ATI me totalno bode u oči, jer stalno sam sebi zahvaljuje! Kako sam to zaključio? Pa samo pogledajte poruke u ovoj temi gdje nikom ne pomaže, a ljudi mu zahvaljuju. Ako mi ne vjerujete, slobodno otvorite njegove poruke gdje mu zahvaljuju uvijek ista dva nicka na svakom njegovom postu. Ma dovoljno mu je viditi samo potpis da znate što mu je cilj!
EDIT: Evo @Intel&ATI je popušio crveni! Samo da kažem Intel&ATI, daj pamet u glavu! Pa ne znače zvijezdice da si bolji od drugih!
cuj, ima svakakvih likova na ovom forumu. dozivio sam da pitam nekoga koji monitor ima i dobijem 2 thumb downa ali i par zahvala na slicno pitanje???
Vratio sam se ja, nešto moram reći.
Kao prvo taj Emach nije moj multiacc i nikada nisam to koristio niti necu, pogledajte malo njegove poruke, pa pogledajte da je stil pisanja potpuno drukčiji i taj čovjek je imao vec oko 200 poruka pa ne vidim di bi bio smisao da je to moj multiacc, pa zato nemojte optuživati ak niste sigurni...
Ja sam tom čovjeku pomogao oko odabira grafičke, ne sjecam se vise, ali mislim da je bila tema HD 5830 vs GTX 465 i on je rekao da ce mi zahvaljivati na svaki post i šta da sam mu mogao reci, nemoj.Pa ako hoce nek zahvali
Taj forumaš je kolega s razreda...
Evo vam njegove poruke pa citajte
Evo još jedan dokaz njegove konfe u Slike vašeg hardvera
Ako vam to nije dovoljno onda neznam stvarno...
Peace