12 GB iz Patriota

poruka: 23
|
čitano: 4.817
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "12 GB iz Patriota".
16 godina
12 GB iz Patriota

209 dolara i nije tako puno, još kada bi i cijena kod nas bila barem blizu ovoj

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: 12 GB iz Patriota
mind_challenge kaže...

209 dolara i nije tako puno, još kada bi i cijena kod nas bila barem blizu ovoj

dodaj nulu i eto ti cijene. a sta je nula, nista.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 13:48 (Commodore).
17 godina
12 GB iz Patriota

209 dolara za ovo i nije puno samo što bi kod na cjena bila sigurno preko 400 dolara {#}

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
12 GB iz Patriota

s ovim uparit neki quad core i brzi SSD i nema brale da nista trza

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
12 GB iz Patriota

živio e-bay za takve stvari... nek me izađe i 300$ preko e-baya al opet će bit jeftinije nego kod nas. slobodna procjena da će bit 2k kn kod nas

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
12 GB iz Patriota

Na koju foru da nadrukam tih 12 GB LOL

Nema smisla više od 4, ajd eventualno i 6 al' i to je već previše :D

0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
12 GB iz Patriota

Zasto nema smisla (pretpostavka da koristis 64 bit. OS naravno), "4 ili 6 jos ajde",ako ti pase 6 vjeruj mi pase ti i 12,svaki 64bit. software ce ti to koristiti, banalni primjer photoshop 64.Jedino ako si mislio na ubrzanje da nije neka razlika, ali opet ovisi o drugim stvarima naravno, ako radis sa 3d softwerom i poligonima vjeruj mi vidjet ces razliku,ali ako si mislio poradi isplativosti u pravu si.

2 0 hvala 0
15 godina
12 GB iz Patriota

Da je kod nas takva cijena još bi bilo dobro...{#}

★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
protjeran
12 GB iz Patriota

Te su još sigurno one overclockerske

koje se daju na 2000MHz+

:D

btw 209USD za 12GB kit i nije tako puno

sell the kids for food-weather changes moods
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

4GB kingmaxa dobiješ za cca 339kn x 3 = 1017Kn

Manje nego ovaj KIT... Al OK, rade na 1333MHz...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
12 GB iz Patriota

jel ovo ddr2 ili ddr3

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
maherDP kaže...

jel ovo ddr2 ili ddr3

Naravno da DDR3 {#}

★★★★★
15 godina
neaktivan

meni jedna stvar neide u glavu kak mogu ddr3 memorije koje su novije bit jeftinije od starih ddr2

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 18:19 (maherDP).
15 godina
protjeran
maherDP kaže...

meni jedna stvar neide u glavu kak mogu ddr3 memorije koje su novije bit jeftinije od starih ddr2

Jeftinija proizvodnja...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
maherDP kaže...

Pa zato kad skoro niko više ne kupuje ddr2 pa ih baš boli  za njihovu cijenu...{#}

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 15:37 (Intel&ATI).
14 godina
Intel&ATI kaže...
maherDP kaže...

Pa zato kad skoro niko više ne kupuje ddr3 pa ih baš boli k za njihovu cijenu...{#}

ispravio si :P

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 20:14 (sudy_freak).
16 godina
neaktivan
maherDP kaže...

jel ovo ddr2 ili ddr3

i7 ide iskljucivo na DDR3 tako da nije bilo potrebe za spominjanjem toga u gornjem textu :P

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
protjeran
maherDP kaže...

isto ko sto PATA diskovi mogu biti skuplji od SATA i AGP kartice od PCI-e

17 godina
protjeran
maherDP kaže...

jel ovo ddr2 ili ddr3

Pa šta se još proizvode DDR2?

sell the kids for food-weather changes moods
17 godina
stoncin3 kaže...
maherDP kaže...

jel ovo ddr2 ili ddr3

Pa šta se još proizvode DDR2?

Ma nee ... tko bi proizvodio nešto što je starije od 6 mjeseci ...

15 godina
neaktivan
12 GB iz Patriota

Ispričavam se na totalnom offtopicu, ali @Intel&ATI me totalno bode u oči, jer stalno sam sebi zahvaljuje! Kako sam to zaključio? Pa samo pogledajte poruke u ovoj temi gdje nikom ne pomaže, a ljudi mu zahvaljuju. Ako mi ne vjerujete, slobodno otvorite njegove poruke gdje mu zahvaljuju uvijek ista dva nicka na svakom njegovom postu. Ma dovoljno mu je viditi samo potpis da znate što mu je cilj!

EDIT: Evo  @Intel&ATI je popušio crveni! Samo da kažem Intel&ATI, daj pamet u glavu! Pa ne znače zvijezdice da si bolji od drugih!

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 23:44 (Cevi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
12 GB iz Patriota

cuj, ima svakakvih likova na ovom forumu. dozivio sam da pitam nekoga koji monitor ima i dobijem 2 thumb downa ali i par zahvala na slicno pitanje???

1 0 hvala 0
15 godina
Cevi kaže...

Ispričavam se na totalnom offtopicu, ali @Intel&ATI me totalno bode u oči, jer stalno sam sebi zahvaljuje! Kako sam to zaključio? Pa samo pogledajte poruke u ovoj temi gdje nikom ne pomaže, a ljudi mu zahvaljuju. Ako mi ne vjerujete, slobodno otvorite njegove poruke gdje mu zahvaljuju uvijek ista dva nicka na svakom njegovom postu. Ma dovoljno mu je viditi samo potpis da znate što mu je cilj!

EDIT: Evo  @Intel&ATI je popušio crveni! Samo da kažem Intel&ATI, daj pamet u glavu! Pa ne znače zvijezdice da si bolji od drugih!

Commodore kaže...

cuj, ima svakakvih likova na ovom forumu. dozivio sam da pitam nekoga koji monitor ima i dobijem 2 thumb downa ali i par zahvala na slicno pitanje???

Vratio sam se ja, nešto moram reći.

Kao prvo taj Emach nije moj multiacc i nikada nisam to koristio niti necu, pogledajte malo njegove poruke, pa pogledajte da je stil pisanja potpuno drukčiji i taj čovjek je imao vec oko 200 poruka pa ne vidim di bi bio smisao da je to moj multiacc, pa zato nemojte optuživati ak niste sigurni...

Ja sam tom čovjeku pomogao oko odabira grafičke, ne sjecam se vise, ali mislim da je bila tema HD 5830 vs GTX 465 i on je rekao da ce mi zahvaljivati na svaki post i šta da sam mu mogao reci, nemoj.Pa ako hoce nek zahvali {#}

Taj forumaš je kolega s razreda...

Evo vam njegove poruke pa citajte 

Evo još jedan dokaz njegove konfe u Slike vašeg hardvera

Ako vam to nije dovoljno onda neznam stvarno...

Peace {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice