Čestitke vrijednim ljudima koji rade u BUG-u i forumašima koji to sve prate.
Jedini koji sve prate smo Ajar i ja!
ja smrdim?
Popravljas se
Čestitke vrijednim ljudima koji rade u BUG-u i forumašima koji to sve prate.
ja smrdim?
Popravljas se
Moje iskrene čestitke!
Iako ne sudjelujem često u forumskim raspravama, svakodnevno pratim BOL vijesti i forum.
Mislim da su svi savršeno opisali zašto je ovo najbolji tehnološki forum, a ja bih još nadodao da je ovo jedan od najboljih (ako ne i najbolji) hrvatskih portala!
Eto, nemam više ništa posebno za reći osim poželjeti još više zabave, (konstruktivne) rasprave, novih forumaša, tema...
P. S. : Dobro nam došao afrozd !
P. P. S. : Kad će nova epizoda ?
Ne komentiram previše ali sam svaki dan tu već 8 godina, a posebna draž mi je što sam u top 100 registriranih.
Ne komentiram previše ali sam svaki dan tu već 8 godina, a posebna draž mi je što sam u top 100 registriranih.
Di se to može vidit?
Di se to može vidit?
Kad odeš na profil pogledaj url, broj koji se tamo nalazi je redni broj registracije...
(kod tebe 277)
Ako može pomoć, pa mi reci koji sam ja broj, obzirom nikako ne mogu pronaći svoj?!
Ako može pomoć, pa mi reci koji sam ja broj, obzirom nikako ne mogu pronaći svoj?!
Ovom metodom si 37024. član.
Za Ajara OK ali ti si počeo malo zabušavati otkada si otišao u Irsku.
Jbg, nema zajebanciej na zapadu. Tu se samo radi. Nisam bio na internetu, ne pamtim...
Jbg, nema zajebanciej na zapadu. Tu se samo radi. Nisam bio na internetu, ne pamtim...
Od sinoć?
Zar nije naše da radimo a vaše da uživate i pričate kako puno radite?
Zar nije naše da radimo a vaše da uživate i pričate kako puno radite?
treba zabranit pristup hrvatskim forumima ovima šta su otišli upropastit Irsku
jel se taj 10^5 lik uopce javio ovdje
Od tih 100k pola mojih starih troll acc-ova
by
Mato_Ivanovac