Buduci da istrazivanja pokazuju kako su homofobi obicno nizih intelektualnih sposobnosti (link na istrazivanje), uopce ne cudi da nisi shvatio sto sam napisao niti razumio sto i zasto se dogodilo u trecoj epizodi.
wow, pa evo homofobno stajalište. završio sam tvz, radim u struci, o placi necu ali je dolaskom eura pala na 4 znamenke.
sve u svemu u zivotu nizeg intelekta jako dobro zivim i uzivam.
volite, hvalisajte si pederluk gdje mu je mjesto, gore kolega satana je napisao da serija vjerno prati igru ne prati.
ovo je cisto izdrkavanje neil-a cockmanna ljubitelja lgbt-a. franka u igru nadu objesenog u nekoj random kuci,
on ukrade akumulator koji je kak ti bio od billa, bill u igri nije romanticna pickica vec krkan koji se cijelo vrijeme
prepucava sa ellie i joelom uz dozu dobrog humora, kada nalete na franka ( joel koji ga nikad nije upoznao pita billa jel je poznavao
tog covjeka on odgovara da bio mi je partner ) a ovo izdrkavanje kojim su promijenili tok price je upravo to izdrkavanje moderene amerike
u 21 st. tak da postedi me gluposti i komentara.
Kao sto sam rekao, homofobi imaju u prosjeku nizi IQ od progresivnih ljudi.
Zato i ne cudi da se iz nekog bizarnog razloga ides hvaliti visinom place ili nesto slicno, sto stvarno ne znam s cime ima veze.
Recenica koju si sakrio glasi: "volite, hvalisajte si pederluk gdje mu je mjesto"
Moram reci, takoder ne zraci bas visokom inteligencijom. Ne znam zasto si tako ljut. Jel te svecenik dirao negdje kao maloga?
Svećenik me nije dirao, ali imam osjećaj da ovdje ima puno takvih poput tebe koji bi me vrlo rado dirali među jagodama.
Idu mi na kurac takvi poput tebe, znaš ništa o apsolutno nikome ovdje ( osim da ne podnosim lgbt ) i sad češ ti donositi
neke sudove/članke i istraživanja koja su radili članovi lgbt zajednice ? pliz skini mi se s kurca s takvim debilizmom doslovno.
Stari moj uletio si u temu potpuno nabrijan na sve oko sebe bez ikakvog razloga i liječiš tu neke vlastite frustracije na drugima. Ajde oladi malo.