I ovo je zadnji put da cu ga ovdje spomenuti (iako je vec treci put).
Ostatak ekipe, uzivajete u mazohizmu..
Ovaj Alphabet postaje bas pohlepan u zadnje vrijeme. Iduci korak je naplacivanje fee-a za uploadanje svog videa na YT jer im videa sa malo pregleda samo pune storage. Mogli bi oni uskoro vidit veliki pad korisnika jer je omjer kvalitetnog sadrzaja drasticno opao.
Na svim uređajima gledam Youtube preko Safarija sa ad blockerom. Reklame 0.
Kako rijesiti problem preko smart tv-a? Stream s notebooka?
Kako rijesiti problem preko smart tv-a? Stream s notebooka?
jedino VPN na TV-u
Hoċe li ovo od 26.9. utjecati na korisnike koji plaċaju putem App Store na iPhone/iPadu sa turskim/indijskim računom
I treba tak. Sve drugo je krađa i varanje. Zamisli ovo. Da zamisli da kupuješšpeceraj u drugoj državi, a na granici niš ne prijaviš.
Pa kao baš svaki puta nosiš više od 300 eura po osobi, ima smisla švercati.
Ali kupovati špeceraj... 300 eura je više nego dosta za uvoz bez carine i poreza.
Nzm kak je uopće ispravno, pomagati i zaobilaziti manja plaća digitalnih usluga.
Lopov je onaj kaj i ljestve drži. Tak' da je sve to lopovluk. To je posao za policiju.
Ma ja odustao od youtubea, gledam ga sve manje. Yebale ih više reklame i tko to stavi. Video od 3min i onda imaš 2x po 15sek reklama koje ne možeš skipati.
Fakajte se, sigurno neću kupiti kremu za ruke ili novi Dove gel za tuširanje koji mi iskače usred gledanja. Suprotno će prije biti.
Istina, ovo mi je samo na tv-u, ali čim mi se to dogodi na kompu ili mobu, ćao-bao jutjub.
Ja sam na Revanced Extended i Brave-u, ali bojim se da će doći kraj tome za par godina kad Google ukine Sideloading na Android uređajima...
Svi pričaju o ukidanju Sideloadinga, zamisli nemreš više skinut APK i instalirati ako Developer nije na Googlovoj listin registriranih developera.
Nadam se da če EU zabraniti Googlu da to napravi u Europi!
Youtube Revanced, version: 20.13.41, patched by me - DOWNLOAD
Isključite automatski update za Youtube u Trg.Play
MicroG v5.12 da se možete spojiti s svojim google računom - DOWNLOAD
Inače imao sam preko Ukrajine i Turske family paket za €4/mj, a ovih €19 neka si zabiju
Inače imao sam preko Ukrajine i Turske family paket za €4/mj, a ovih €19 neka si zabiju
First rule about Youtube Revanced:
1) Don't talk about Youtube Revanced
Isplati li se koristiti BlueStacks na PC-u da se instalira Youtube Revanced
First rule about Youtube Revanced:
1) Don't talk about Youtube Revanced
Samo sto se godinama zna za ovo.
Što će mi Youtube Premium? Ne nudi mi ništa što već nemam.
Reklame su manje izražene ako se logiraš u youtube, čak i bez plugina za blokiranje reklama.
A multitasking mi ne treba jer mi mobitel i pc podržavaju multitasking.
A kaj je to nekaj posebno ?
Pa otkad You tube postoji, postoje i najobičniji adblokeri koji svi do jednoga blokiraju reklame.
Kad si takav frajer nabavi nam za LG TV WEB OS nekaj protiv Yubitu reklama ?
Pa otkad You tube postoji, postoje i najobičniji adblokeri koji svi do jednoga blokiraju reklame.
Za tak nekaj ti treba Pihole ili neki drugi DNS sink.
https://github.com/webosbrew/youtube-webos?tab=readme-ov-file
Use webOS Homebrew Channel - app is published in official webosbrew repo
Use Device Manager app - see Releases for a prebuilt .ipk binary file
Use webOS TV CLI tools - ares-install youtube...ipk (For more information on configuring the webOS CLI tools, see below)
Hoćeš pokušati i javiti? Ja mogu tek za dan-dva probati na C2, danas imam radnu akciju
Za tak nekaj ti treba Pihole ili neki drugi DNS sink.
Niti Pihole niti ijedan drugi DNS sink ne radi za facebook i youtube reklame. Zasto? Zato jer sa iste domene sa koje dolazi content dolaze i reklame
https://github.com/webosbrew/youtube-webos?tab=readme-ov-file
Use webOS Homebrew Channel - app is published in official webosbrew repo
Use Device Manager app - see Releases for a prebuilt .ipk binary file
Use webOS TV CLI tools - ares-install youtube...ipk (For more information on configuring the webOS CLI tools, see below)
Hoćeš pokušati i javiti? Ja mogu tek za dan-dva probati na C2, danas imam radnu akciju
Da, preko homebrew channela se moze instalirat youtube add free aplikacija za webos i radi bez greske, provjereno.
Prednost je ocito nema reklama, moze se ulogirat sa svojim acc, podrzava reprodukciju u HDR-u (kome je bitno, prije toga sam gleda preko nvidie shield smart tube app-a, hdr s youtubea nije bia podrzan)
Ja sam placao family preko Indije ali sad vec skoro gorinu dana vise ne prihvacaju moju kreditnu jer je kartica nasa a mora biti indijska valda.
Jel ima kakva alternativa za iOS? Brave browser je ok ali cesto treba updatati. Ako ne updatas ulete ti reklame ili treba cekati da video krene playati. U pocetku sam mislio da mi net ne radi ali sam skuzio da ostale stranice loadaju brze nego youtube :D
Na nekim starijim deviceima (koje sam dao klincima) se brave vise nemre updatati jer ne podrzava starije iOS verzije. I preko bravea ne mogu zakljucati mob kad slusam nesto. A ak ga stavim nezakljucanog u dzep stalno se nekaj stisne a i baterija se brzo potrosi jer je ekran stalno upaljen i video se dekodira. Cini mi se da sluzbena yt app sa pretplatom kad je mob zakljucan samo audio streama