Windowsi 11 na nepodržanim uređajima: bez ažuriran

poruka: 6
|
čitano: 2.062
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 11 na nepodržanim uređajima: bez ažuriran".
15 godina

E pa meni je bolje radio na "nepodržanom" računalu iz 2015. godine, nego što mi radi na novom laptopu iz 2023. Toliko o njihovoj nekompaktibilnosti. Vrlo brzo su i Indijci pokupili podle fore Amera, kako bi u dosluhu s proizvođačima hardvera tjerali korisnike u nove troškove. A 30 dolara podrške za win10? Mogu reći samo američko-indijski idioti iz Redmonda!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
“See the happy moron, / He doesn’t give a damn, / I wish I were a moron, / My God! Perhaps I am!”

0 0 hvala 0
13 godina

jednostavna instalacija win 11 24h2

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Windowsi 11 na nepodržanim uređajima: bez ažur
BlackMoon kaže...

E pa meni je bolje radio na "nepodržanom" računalu iz 2015. godine, nego što mi radi na novom laptopu iz 2023. Toliko o njihovoj nekompaktibilnosti. Vrlo brzo su i Indijci pokupili podle fore Amera, kako bi u dosluhu s proizvođačima hardvera tjerali korisnike u nove troškove. A 30 dolara podrške za win10? Mogu reći samo američko-indijski idioti iz Redmonda!

E ovo je točno. Na starom i5 pc-u s 2013. win 11 radi ok, na novom laptopu s intelom 13. gen radi užasno - štekanje, visok cpu usage i na najosnovnijim zadacima, ventilator se stalno čuje. Srećom koristim linux, tamo je sve normalno.

16 godina

Briga nas za Linux, realno. Windows vlada desktop svijetom i to se neće promijeniti jer je Windows standard koji svi znaju, dok Linux traži previše vremena, prilagodbe i tehničkog znanja koje prosječni korisnici jednostavno nemaju niti žele imati. Ljudi će radije kupiti novi PC kako bi mogli koristiti Windows 11 nego se zamarati instalacijom Linuxa na stara računala i prolaziti kroz učenje i podešavanje sustava koji im nije poznat. Ovaj članak jasno pokazuje koliko je Microsoftov ekosustav duboko ukorijenjen i uz prijetnju nedostatka podrške, korisnici će radije slušati preporuke Microsofta nego razmatrati alternative poput Linuxa.

10 godina
Ivan M. kaže...

Briga nas za Linux, realno. Windows vlada desktop svijetom i to se neće promijeniti jer je Windows standard koji svi znaju, dok Linux traži previše vremena, prilagodbe i tehničkog znanja koje prosječni korisnici jednostavno nemaju niti žele imati. Ljudi će radije kupiti novi PC kako bi mogli koristiti Windows 11 nego se zamarati instalacijom Linuxa na stara računala i prolaziti kroz učenje i podešavanje sustava koji im nije poznat. Ovaj članak jasno pokazuje koliko je Microsoftov ekosustav duboko ukorijenjen i uz prijetnju nedostatka podrške, korisnici će radije slušati preporuke Microsofta nego razmatrati alternative poput Linuxa.

Gdje sam spomenuo da se svi trebaju prebaciti na Linux? I u krivu si. Prelazak s win na linux (ubuntu, mint i sl.) nije ništa kompleksniji i teži od prelaska s win na macos. 

Windows je dobar za većinu ljudi, njima nisu bitne ni performanse ni ui ni bugovi. Bitno im je da može u browser i pogledati index, jutarnji i sl. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice