S ovakvom cijenom mjesečne pretplate daleko će dogurati...
TookBook - elektronička knjižnica s knjigama na hr
- poruka: 9
- |
- čitano: 7.373
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sudeći po nekim naslovima sa slike riječ je o nekom drugom jeziku a ne hrvatskom ili se možda varam?
Koristio sam prije nekoliko godina, i prvo su bile knjige uglavnom na hrvatskom, onda su dodali druge jezike. Što se tiče plaćanja bilo je i nekih tokena, koji su vrijedili 24 sata, koje si zarađivao gledajući reklame.
Ne znam ima li i sada takva opcija jer sam na Kindle-u.
Kupio bih Kindle i zanima me di mogu nabaviti eknjige s tematikom znanstvene fantastike na hr jeziku.
Hvala
S ovakvom cijenom mjesečne pretplate daleko će dogurati...
Mene se više dojmio moderan dizajn aplikacije. Evo ispirem oči destiliranom vodom...
I mene zanima, gdje mogu naći (besplatno, plaćeno) knjige za Kindle na hrvatskom? Domaće, strane, beletristika, staro, novo...
Gospođa majka želi čitati neke svoje romane, a prestara je da sama putuje do grada u knjižnicu pa bi joj ostavio svoj Kindle, samo nigdje da nađem knjige na hrvatskom.
Mozda se moze nesto nac na 1lib.eu moze se probat...
Vjerojatno tu nećeš naći ništa za majku, ali guglaj balkan download, knjige club, a ima dosta toga i na torrenthr.
Ako besplatno znači čitanje prvog poglavlja, onda to nije besplatno nego navlakuša. Naročito u IT svijetu gdje besplatno znači ograničena, ali cijela usluga. Ili griješim?