Šuška se da bi Musk prije ugasio X u EU nego se ba

poruka: 33
|
čitano: 8.890
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šuška se da bi Musk prije ugasio X u EU nego se ba".
13 godina
offline
Šuška se da bi Musk prije ugasio X u EU nego se ba

Joj vidi ovo... Naj zanimljiviji dio sam preskočio.

ivek decembarski kaže...

Hoćeš primjer propagande sa twittera? Evo: Šef ukrajinskih obavještajaca: Putin umire, nadam se što prije. Siguran sam kako ima rak... , ‘Rusija nikad nije stajala lošije! Nešto posebno događa se u Ukrajini, Putin gubi veliku prednost‘, Biden: Putin? Izopćenik, očito gubi rat u Ukrajini, Putin gubi rat u Ukrajini, ali dobiva kod kuće. Žrtvujući tisuće Rusa uspio je izbjeći sudbinu prijatelja Lukašenk, Volodimir Zelenski svojoj je Oleni još jednom javno iskazao zahvalnost: 'Ona je moja ljubav, ali i najbolji prijatelj'...

 

Ups, ovo su zapravo sve domaći mediji koji me godinama uvjeravaju da se Rusija raspala, eto svaki čas će, hrabri Ukrajinci su već došli do Tokija. Putin je naravno umro već 3 puta.

Putin IMA rak. To je potvrđeno u procurjelim spisima iz Kremlja. Naravno da ti on to osobno neće priznat isto kao što to ni ti svom neprijatelju ne bi priznao. Ima logike. Ima i Parkinsonovu bolest; stručnjaci za Parkinsonovu bolest to su već više puta potvrdili prema videozapisima koje plasira Kremlj.

 

rusija stoji loše, reci što hoćeš, ali to je činjenica. Rubalj pada, inflacija raste. Da, rubalj je bio jak na par mjeseci, ali znaš li zašto? Zato što je ruska narodna banka umjetno pumpala vrijednost rublja; za to su se koristile rezerve koje imaju (budući da do onih vani ne mogu); zabranjena je kupovina stranih valtua i izvoz novca van. Uz to, rusija je umjetno pumpala cijene plina i nafte i na taj način uzdržavala ekonomiju.

Sada su tek u govnima; rezerve nisu neograničene i neće moći do viječnosti ih trošiti. Cijena plina i nafte je ograničena, pa je rusiji naglo pala zarada od istih. A ni događaji u rusiji im u zadnje vrijeme baš i ne idu na ruku jer valuta ovisi i o stabilnosti tržišta, a rusko tržište je sve samo ne stabilno. Zato 1 dolar danas vrijedi 95 rubalja, a ne 54 kao prošle godine. Čak i cijene nafte i plina rastu u rusiji, nešto čega su se rusofili strogo držali ne bi li pokazali kako u rusiji cveta cveće.

 

I mrzim što ti ovo moram reći, ali da, rusija gubi rat. Niti na jednoj liniji fronta nemaju napredak, Ukrajina ih svaki dan gura nazad u svim smjerovima. Najbolje da ne čitaš što se trenutno događa u Avdivki, neće ti biti dobro.

 

Imaš na YouTube kanal, zove se TLDR News EU. Ukratko ti prepričaju i objasne sve vijesti koje se tiču EU + trenutno stanje na bojišnici u Ukrajini. Imaju baš sve odgovore na tvoja pitanja. Možda bi stvarno, umjesto РИА Новости, Спутник i Россия сегодня bilo bolje da pogledaš koji njihov video i informiraš se umjesto, dezinformiraš.

ivek decembarski kaže...

Također mi daj dokaz kako se to točno troši porezni novac. Hoćeš reći da nisam platio nekome Covid19 cjepivo i da ne sudjelujem u liječenju ukrajinskih vojnika u Sinju?

Čekaj, ako sam ja tebe dobro skužio, tebe bi smetalo ako bi se novcem od poreza Ukrajinskim vojnicima platila rehabilitacija ovdje, ali te ne smeta ako HDZ pokrade milijarde naših kuna/eura iz nacionalnih kompanija? Dno dna.

 

Za tebe je idealna država Mađarska; podržava rusiju i putina, ne da je im "tvoje pare", ali zato Orban i njegovi drugovi mažnjavaju gdje stignu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.10.2023 10:34 (Marko :D).
 
2 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Šuška se da bi Musk prije ugasio X u EU nego s
Da Marko, sve si u pravu. Lijep pozdrav
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Were all going to die. Come watch TV.
 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Šuška se da bi Musk prije ugasio X u EU nego s
Lijep pozdrav i tebi 😆
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice