Stigao je iOS 18.2 s integriranim ChatGPT-om

poruka: 8
|
čitano: 2.071
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je iOS 18.2 s integriranim ChatGPT-om".
8 godina

Oprostite na Offtopic

Jučer sam isprobao Grook ( Chatbot  na Twiteru tj X), i sada je koliko vidim dostupan i običnim korisnicima. 

Isprobajuči ga čini se da je bolji od. chatgpt i gemini također, jer je nekako bolje ispoliran tj ne piše toliko nepotrebnih detalja a i manje griješi u kreiranju kodova za programski jezik. 

1 0 hvala 2
9 godina
Re: Stigao je iOS 18.2 s integriranim ChatGPT-om
T700 kaže...

Oprostite na Offtopic

Jučer sam isprobao Grook ( Chatbot  na Twiteru tj X), i sada je koliko vidim dostupan i običnim korisnicima. 

Isprobajuči ga čini se da je bolji od. chatgpt i gemini također, jer je nekako bolje ispoliran tj ne piše toliko nepotrebnih detalja a i manje griješi u kreiranju kodova za programski jezik. 

Naravno najbolji je na svijetu u "kreiranju kodova za programski jezik" sto god to znacilo 

13 godina

Cjelovite promjene su dostupne na KOJOJ poveznici?!?! 

BTW, nedostupno u Hrvatskoj danas! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

AI bi trebao u EU doc u travnju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
pravi_covijek kaže...
T700 kaže...

Oprostite na Offtopic

Naravno najbolji je na svijetu u "kreiranju kodova za programski jezik" sto god to znacilo 

krivo sam se izrazio. znati će oni koji koriste chatbot da bi olakšali pisanje kodova itd. 

9 godina
T700 kaže...
pravi_covijek kaže...
T700 kaže...

Oprostite na Offtopic

krivo sam se izrazio. znati će oni koji koriste chatbot da bi olakšali pisanje kodova itd. 

Znam ali u mom testiranju Calude je prvi, Chatgpt 01, pa onda grok i ostali. Ali, cim kod postane kompleksniji ide raspad sistema.

8 godina
pravi_covijek kaže...

Znam ali u mom testiranju Calude je prvi, Chatgpt 01, pa onda grok i ostali. Ali, cim kod postane kompleksniji ide raspad sistema.

Nedavno sam ovaj vic slušao, https://www.facebook.com/reel/493001369947713

amater sam na tom području. ali sam htio čuti rješenje pa sam upitao Grok i Gemini. Gemini se malo pravi glup i kaze da je nemoguće odgovoriti. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2024 20:33 (T700).
8 godina
pravi_covijek kaže...

Rekao sam Chat gpt da popuni podatke za koje gemini kaže da nedostaju, evo ovo 

Vozim se u vlaku. Površina prozora u kupe iznosi 1.5 m², a zapremina kupe je 12 m³. Vlak se kreće brzinom od 80 km/h prema zapadu, a južni vjetar puše brzinom od 5 m/s. Pretpostavimo da je tlak unutar kupe 1013 hPa, dok je vanjski tlak također 1013 hPa, temperatura unutar kupe je 22°C, dok je vanjska temperatura 15°C. Vlažnost zraka unutar kupe je 50%, a vanjska vlažnost 60%. Veličina otvora za ventilaciju (osim prozora) nije specificirana, ali pretpostavljamo da su svi otvori i prozori jednake veličine i da zrak slobodno struji kroz njih. Oblik kupe je pravokutan, bez značajnih prepreka koje bi usmjeravale zračne struje. Koeficijent otpora zraka za ovu vrstu kupe je 0.3, a turbulencije se zanemaruju.

Za koliko će se vremena izmijeniti zrak u kupe, uzimajući u obzir sve ove čimbenike?

i opet isto. Grok je odlično to odgovorio kao i chatgpt iako naginem Groku više. Nisam isprobao claude jer nemam korisnićki račun. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice